Location via proxy:   [ UP ]  
[Report a bug]   [Manage cookies]                
Prijeđi na sadržaj
Napredak i utjecaj

Kultura i trendovi

YouTubeova web-lokacija Kultura i trendovi javna je zbirka korisnih podataka, objašnjenja aktualnih trendova i preciznih zapisa uz koje ćete lakše razumjeti sljedeću generaciju autora i izvođača. U nastavku možete pronaći neke od ključnih primjera našeg rada. Ako želite saznati više, posjetite web-lokaciju Kultura i trendovi.

Kultura i trendovi

Dubinske analize

Možda ih dijele tisuće kilometara, ali korisnici su međusobno blisko povezani putem zaslona koji im pružaju pogled u tuđi svijet: autori već gotovo cijelo desetljeće pozivaju gledatelje da ih prate tijekom njihovih svakodnevnih aktivnosti putem videozapisa s oznakom "#samnom". Unatoč neizvjesnosti koju je donijela bolest COVID-19, milijuni ljudi okreću se YouTubeu, što pokazuje da zajedno možemo prebroditi svaku teškoću.

Pokrenuli smo kampanju #samnom da bismo potaknuli korisnike da sudjeluju u zajedničkim aktivnostima kod kuće. Od stjecanja novih vještina do pronalaženja novih kanala za prenošenje znanja i učenje, zajedno smo pronašli nove načine dijeljenja jedinstvenih kreativnih rješenja za život tijekom ovog razdoblja, ne samo kao gledatelji videozapisa već i kao ljudska bića koja zajedno traže put prema boljoj budućnosti. Pogledajte kako oživljavamo podatke o tom trendu putem vizualizacija i konteksta.

U središtu pažnje

Stavljanjem u središte pažnje neprekidno istražujemo različite zajednice koje postoje na YouTubeu. Ističemo priče koje čine poveznicu između pokazatelja i većih globalnih trendova. Autor u usponu, globalni je program koji ističe nove kanale i upoznaje nas sa zajednicama i formatima sadržaja prije nego što postanu široko poznati.

Tijekom 2020. pokrenuli smo izvješće Kultura i trendovi na YouTubeu, interaktivni videosažetak aktualnih događanja na područjima digitalne zabave, sadržaja i kulture. Izvješće pruža pregled nad temama od nastanka kulture autora do novih oblika ponašanja publike te omogućuje uvid u pozadinu najzanimljivijih trendova tijekom prošle godine. Na taj način nastojimo pružiti gledište o načinima budućih promišljanja o tom prostoru.

Rekordi

Svi se veselimo onima koji postižu superiorne rezultate, a u odjeljku Rekordi pratimo one koji se pojavljuju na YouTubeu. Istražujte službene popise rekordnih videozapisa i kanala prema najtraženijim pokazateljima, kao što su najpopularniji novi videozapisi na YouTubeu ili izvođači s najvećim brojevima pretplatnika.