Prijeđite okvire upravljanja uz Microsoft Purview

Rješenja za upravljanje, zaštitu i usklađenost za podatke tvrtke ili ustanove.

Microsoft Purview štiti vaš najvažniji resurs: vaše podatke

Ne možete uvoditi inovacije, a da ne znate gdje vam se podaci nalaze. Ostvarite uvid, na siguran način upravljajte podacima i prijeđite okvire usklađenosti uz Microsoft Purview. Zaštitite sve svoje podatke na platformama, u aplikacijama i na oblacima uz sveobuhvatna rješenja za zaštitu podataka, rukovođenje podacima, upravljanje rizicima i usklađenost.

Razumijevanje podataka i upravljanje njima

Nikad nije bilo teže razumjeti povjerljive podatke tvrtke ili ustanove i upravljati njima. Steknite uvid u sve svoje podatke i upravljajte resursima u cijelom okruženju.

Zaštitite podatke gdje god se nalazili

Zaštitite povjerljive podatke u aplikacijama, u oblacima i na uređajima, čak i ako nisu pohranjeni na Microsoftovim platformama.

Poboljšajte stanje u pogledu rizika i usklađenosti

Prepoznajte rizike za podatke i upravljajte regulatornim zahtjevima da bi vaša tvrtka ili ustanova mogla ustati usklađena.

Otkrijte liniju proizvoda Microsoft Purview

Pridonesite sigurnosti podataka tvrtke ili ustanove uz široku lepezu rješenja za objedinjeno rukovođenje podacima, zaštitu podataka, upravljanje rizicima i usklađenost.

 • Usklađenost komunikacije

  Njegujte sigurno i usklađeno radno okruženje otkrivanjem povjerljivih ili neprikladnih sadržaja koji se zajednički koriste u komunikacijskim kanalima tvrtke ili ustanove.

 • Upravitelj usklađenosti

  Smanjite rizik pretvaranjem složenih regulatornih zahtjeva u konkretne radnje za poboljšanje koje vam omogućuju povećavanje ocjene i praćenje napredovanja.

 • Upravljanje životnim ciklusom podataka

  Masovno klasificirajte podatke i upravljajte njima da biste ispunili svoje zakonske i poslovne obaveze te obaveze u pogledu zaštite privatnosti i regulatornog sadržaja.

 • Sprječavanje gubitka podataka

  Automatski zaštitite povjerljive podatke od rizičnog ili neovlaštenog pristupa aplikacijama, servisima, krajnjim točkama i lokalnim datotekama.

 • Mapa podataka i katalog podataka

  Maksimizirajte poslovnu vrijednost podataka za korisnike tako da stvorite objedinjenu mapu za automatizaciju metapodataka iz hibridnih izvora i upravljanje njima. Pojednostavnite otkrivanje podataka i otkrijte izvor podataka uz interaktivnu vizualizaciju podrijetla podataka.

 • Obaveza predočavanja elektroničkih dokumenata

  Otkrijte lokalne podatke i upravljajte njima uz sveobuhvatne tijekove rada za interne ili pravne istrage.

 • Information Protection

  Otkrijte, prepoznajte i zaštitite povjerljive podatke ključne za poslovanje, a zatim upravljajte njima i zaštitite ih u cijelom okruženju.

 • Upravljanje internim rizicima

  Otkrite i istražite kritične rizike u tvrtki ili ustanovi, uključujući krađu podataka, curenja podataka i kršenja pravilnika o sigurnosti, te poduzmite odgovarajuće radnje u pogledu njih.

Tvrtka Gartner® proglasila je Microsoft vodećom tvrtkom u izvješću Magic Quadrant™ za arhiviranje podataka velikih tvrtki za 2022.

Tvrtka Gartner proglasila je Microsoft vodećom tvrtkom u izvješću Magic Quadrant™ za arhiviranje podataka velikih tvrtki za 2022. jer je prepoznala cjelovitost naše vizije i sposobnost za njezino ostvarivanje.1

A person smiling.

Pročitajte što kažu naši klijenti

Poslušajte što Microsoftovi direktori i klijenti kažu o tome kako prijeći okvire usklađenosti uz Microsoft Purview.

A group of healthcare professionals standing in a huddle having a conversation.

Članci na blogovima i događaji

1.Gartner nije sponzor nijednog dobavljača, proizvoda ili usluge navedene u istraživačkim publikacijama te korisnicima tehnologije ne preporučuje odabir isključivo onih dobavljača koji imaju najviše ocjene ili druge oznake. Istraživačke publikacije tvrtke Gartner sadrže stavove istraživačke tvrtke Gartner te se ne smiju tumačiti kao činjenice. Gartner se odriče svih jamstava, izričitih ili implicitnih, koja se odnose na ovo istraživanje, uključujući jamstva utrživosti ili prikladnosti za određenu namjenu.

GARTNER i Magic Quadrant registrirani su žigovi i uslužni žigovi tvrtke Gartner, Inc. i/ili njezinih povezanih društava u SAD-u i drugim državama te se ovdje koriste uz dozvolu. Sva prava pridržana.. 

Gartner Magic Quadrant for Enterprise Information Archiving (Gartnerov čarobni kvadrant za arhiviranje podataka u velikim tvrtkama), Michael Hoeck, Jeff Vogel, Chandra Mukhyala. 24. siječnja 2022.