Dobrodošlicu vam želi Microsoft Entra

Budućnost je već stigla uz moderna rješenja za identitet i pristup.

Siguran pristup za povezani svijet

Bezbrižno omogućite pametnije odluke o pristupu u stvarnom vremenu za sve identitete u hibridnom okruženju, u okruženju s više oblaka te u ostalim okruženjima.

Zaštitite pristup bilo kojoj aplikaciji ili resursu

Da biste zaštitili svoju tvrtku ili ustanovu, zaštitite pristup svakoj aplikaciji i svakom resursu za svakog korisnika.

Zaštitite i provjerite svaki identitet

Učinkovito zaštitite svaki identitet, uključujući zaposlenike, klijente, partnere, aplikacije, uređaje i radna opterećenja u svakom okruženju.

Odobrite pristup samo ako je potreban

Saznajte više o dozvolama i prikladno ih ograničite, upravljajte životnim ciklusima pristupa i omogućite pristup s najmanje ovlasti za svaki identitet.

Pojednostavnite okruženje

Održavajte produktivnost svojih korisnika uz pomoć jednostavnih okruženja za prijavu, inteligentne sigurnosti i objedinjene administracije.

Otkrijte liniju proizvoda Microsoft Entra

Upravljajte svime, i to na jednom mjestu

Zaštitite pristup svakoj aplikaciji i resursu za svakog korisnika. Provjerite i zaštitite svaki identitet i svaki zahtjev za pristup. Saznajte više o dozvolama i upravljajte pristupom, sve na jednom mjestu, uz pomoć centra za administratore linije Microsoft Entra.

Saznajte što kažu naši klijenti

Sigurnost je pokretač inovacija u tvrtki Hamilton Beach

Pogledajte kako Microsoft Entra i druga Microsoftova sigurnosna rješenja omogućuju tvrtki Hamilton Beach da se usredotoči na budućnost i bude neustrašiva.

Priznanje struke

Pratite novosti o identitetu i pristupu

Početak rada

Zaštitite sve i započnite budući rast već danas. Počnite koristiti besplatnu probnu verziju.

1. Gartner nije sponzor nijednog dobavljača, proizvoda ili usluge navedene u istraživačkim publikacijama te korisnicima tehnologije ne preporučuje odabir isključivo onih dobavljača koji imaju najviše ocjene ili druge oznake. Istraživačke publikacije tvrtke Gartner sastoje se od mišljenja istraživačke tvrtke Gartner te se ne smiju tumačiti kao činjenice. Gartner se odriče svih jamstava, izričitih ili implicitnih, koja se odnose na ovo istraživanje, uključujući jamstva utrživosti ili prikladnosti za određenu namjenu.

GARTNER i Magic Quadrant registrirani su žigovi i uslužni žigovi tvrtke Gartner, Inc. i/ili njezinih povezanih društava u SAD-u i drugim državama te se ovdje koriste uz dozvolu. Sva prava pridržana.

2. Gartner Magic Quadrant for Access Management (Gartnerov čarobni kvadrant za upravljanje pristupom), 1. studenoga 2021., Henrique Teixeira, Abhyuday Data, Michael Kelley.