A tablet displaying a dashboard in the Endpoint Manager admin center and a mobile phone showing apps to download.

Microsoft Endpoint Manager

Uz Microsoft Intune i Configuration Manager dobivate objedinjenu platformu za upravljanje uređajima na krajnjim točkama i sigurnost.

Na fleksibilan način implementirajte upravljanje u oblaku

Endpoint Manager prilagođava se fazi procesa prelaska tvrtke ili ustanove u oblak. Upravljajte svim korisnicima, aplikacijama i uređajima na krajnjim točkama, zaštitite ih i implementirajte bez prekida postojećih procesa.

Zaštita u oblaku na svim krajnjim točkama

Zaštitite korisničke uređaje od prijetnji pomoću Microsoftove tehnologije modela "svi su nepouzdani" s jedinstvenim mogućnostima.

Sveobuhvatno upravljanje sustavom Windows 11

Pojednostavnite automatiziranu dodjelu resursa, upravljanje konfiguracijama i ažuriranja softvera za sve krajnje točke.

Maksimalni povrat ulaganja

Iskoristite postojeća ulaganja da biste modernizirali korisnički doživljaj uz telemetriju u oblaku okruženja Microsoft 365.

  • Marketinška arhitektura za Microsoft Endpoint Manager pokazuje tri faze procesa upravljanja oblakom uz pomoć servisa Configuration Manager i Intune u jedinstvenom, objedinjenom rješenju za upravljanje krajnjim točkama.
    • Prva faza koristi mogućnosti pridruživanja klijentima koje omogućuju najfleksibilniji način na koji korisnici servisa Configuration Manager mogu početi koristiti pogodnosti oblaka bez potrebe za registriranjem svojih klijenata sa sustavom Windows na servisu Intune. Jednostavno povežite web-mjesto servisa Configuration Manager s oblakom i odmah ćete dobiti pristup brojnim daljinskim radnjama i analitikom.
    • Tvrtke i ustanove spremne za sljedeći korak mogu koristiti zajedničko upravljanje za upravljanje sustavom Windows pomoću servisa Configuration Manager i Intune. Uređajem sa sustavom Windows 10 u drugoj fazi upravljaju Configuration Manager i sustavi za upravljanje mobilnim uređajima (MDM).
  • Preporučujemo da novi korisnici ili nove krajnje točke prijeđu izravno u oblak uz Intune. Postojeći korisnici u trećoj fazi mogu postupno premještati više radnih opterećenja u oblak.

Saznajte više o rješenju Microsoft Endpoint Manager

Microsoft Intune

Objedinjeno upravljanje utemeljeno na oblaku

Microsoft Endpoint Configuration Manager

Lokalno upravljanje i upravljanje utemeljeno na oblaku.

Windows Autopilot

Pojednostavnjena implementacija uređaja.

Analitika krajnjih točaka

Preporuke utemeljene na podacima.

Microsoft Defender za krajnju točku

Zaštita krajnjih točaka od računalnih prijetnji.

Azure AD

Univerzalna platforma za upravljanje identitetima i njihovu zaštitu.

Pogledajte što korisnici govore

Amedisys logo

 

"Mi skrbimo za osobe koje su najranjivije. I poštujemo njihove podatke", kazao je. "Važno nam je da pronađemo dobavljača kao što je Microsoft, koji cijeni i poštuje podatke o pacijentima u istoj mjeri kao i mi."

Tower Insurance logo

 

"Probno uvođenje rješenja Microsoft Endpoint Manager i Windows Autopilot otvorilo nam je oči – najednom smo uređajima mogli putem konzole u svega nekoliko minuta dodijeliti resurse i odmah ih isporučiti.… sada možemo automatski implementirati nove alate da bismo zaposlenicima tvrtke Tower omogućili da budu još produktivniji."

Yamaguchi Prefecture logo

 

"Microsoft Endpoint Manager omogućio nam je iznimno fleksibilnu i brzu implementaciju velikog broja uređaja i centralizirano upravljanje njima iz oblaka, što je savršeno rješenje za naš projekt."

Bancolombia logo

 

"Želimo da naši klijenti budu sigurni da je ovo ozbiljna banka, da radimo ono što je u njihovu najboljem interesu te da jamčimo razinu sigurnosti podataka kakvu od nas očekuju."

Dodatni resursi

Interaktivni pokazni videozapis o proizvodu

Blogovi o rješenju Microsoft Endpoint Manager

Pratite Microsoft Endpoint Manager na Twitteru

1. Gartner nije sponzor nijednog dobavljača, proizvoda ili usluge navedene u istraživačkim publikacijama te korisnicima tehnologije ne preporučuje odabir isključivo onih dobavljača koji imaju najviše ocjene ili druge oznake. Istraživačke publikacije tvrtke Gartner sastoje se od mišljenja istraživačke tvrtke Gartner te se ne smiju tumačiti kao činjenice. Gartner se odriče svih jamstava, izričitih ili implicitnih, koja se odnose na ovo istraživanje, uključujući jamstva utrživosti ili prikladnosti za određenu namjenu.
GARTNER i Magic Quadrant registrirani su žigovi i uslužni žigovi tvrtke Gartner, Inc. i/ili njezinih povezanih društava u SAD-u i drugim zemljama te se ovdje koriste uz dozvolu. Sva prava pridržana.

2. Gartnerov čarobni kvadrant za alate za objedinjeno upravljanje krajnjim točkama, 16. kolovoza 2021., Dan Wilson | Chris Silva | Tom Cipolla.
3. Izvješće Forrester Wave™: objedinjeno upravljanje krajnjim točkama, 4. tromjesečje 2021., Andrew Hewitt, Will McKeon-White, studeni 2021.
4. Omdia: Endpoint Management Solutions, 2021-22™: Adam Holtby, glavni analitičar, studeni 2021.
5. Kuppingercole: Leadership Compass: objedinjeno upravljanje krajnjim točkama 2021., RIchard Hill.