Ostanite sigurniji uz Microsoft Defender

Budite ispred izvršitelja prijetnji uz pomoć integriranih sigurnosnih rješenja.

Two people working together on a laptop.

Zaštita od zlonamjernih računalnih prijetnji

Linija proizvoda Microsoft Defender Family nudi sveobuhvatne mogućnosti prevencije prijetnji, njihova otkrivanja i odgovora na njih za sve korisnike – od onih koji žele zaštititi svoju obitelj do najvećih tvrtki na svijetu.

Za velike tvrtke

Spriječite napade, otkrijte ih i odgovorite na njih na svim uređajima te u svim identitetima, aplikacijama, porukama e-pošte, podacima, radnim opterećenjima i oblacima.

Za poslovnu upotrebu

Nabavite rješenje za zaštitu krajnjih točaka poslovne klase koje je isplativo, jednostavno za korištenje i osmišljeno posebno za male i srednje velike tvrtke.

Za pojedinačne korisnike

Besprijekorno zaštitite osobne podatke, računala i telefone od zlonamjernih prijetnji pomoću pojednostavnjene aplikacije za vas i vašu obitelj.

Pogledajte proizvode za velike tvrtke

Microsoft 365 Defender

Uz mogućnosti proširenog otkrivanja i odgovora spriječite i otkrijte napade u svim svojim identitetima, krajnjim točkama, aplikacijama, porukama e-pošte, podacima i aplikacijama u oblaku.

A person working on a Surface.

Microsoft Defender for Cloud

Uz mogućnosti proširenog otkrivanja i odgovora pronađite slabe točke u konfiguraciji u oblaku, ojačajte ukupno sigurnosno stanje svog okruženja i zaštitite radna opterećenja u okruženjima u više oblaka i hibridnim okruženjima od prijetnji koje se neprestano razvijaju.

A person using a tablet and pen.

Microsoft Defender za tvrtke

Isplativa i za korištenje jednostavna zaštita krajnjih točaka poslovne klase za male i srednje velike tvrtke.

A coffee shop employee smiling.

Microsoft Defender za pojedinačne korisnike

Nabavite sigurnosno rješenje za zaštitu na internetu za pojedinačne korisnike i obitelji uz jednu za korištenje jednostavnu aplikaciju.1

Microsoft Defender homepage on desktop and mobile.

Članci na blogovima i događaji

Zaštitite sve

Osigurajte si sigurniju budućnost. Razmotrite sigurnosne mogućnosti već danas.

1. Aplikacija je dostupna u sustavima Windows, macOS, Android™ i iOS u određenim regijama naplate za Microsoft 365 Family ili Personal.