Azure Active Directory

Zaštitite tvrtku ili ustanovu rješenjem za upravljanje identitetima i pristupom u oblaku koje zaposlenike, korisnike i partnere povezuje s njihovim aplikacijama, uređajima i podacima.

A person using a laptop.

Zaštita korisnika, aplikacija, radnih opterećenja i uređaja

Saznajte kako vam Azure Active Directory (Azure AD) može pomoći u poslovnim izazovima u pogledu upravljanja identitetima i pristupom.

Zaštita prilagodljivog pristupa

Zaštitite pristup resursima i podacima pomoću snažne provjere autentičnosti i pravila pristupa temeljenih na riziku, a da pritom ne narušite korisnički doživljaj.

Besprijekorno integrirano korisničko sučelje

Omogućite jednostavnu i brzu prijavu u cjelokupnom okruženju s više oblaka da biste održali produktivnost korisnika, smanjili vrijeme potrebno za upravljanje lozinkama i povećali produktivnost.

Objedinjeno upravljanje identitetima

Da biste poboljšali vidljivost i kontrolu, upravljajte svim identitetima i pristupom svim aplikacijama na jednom središnjem mjestu, bilo u oblaku ili lokalno.

Pojednostavnjeno upravljanje identitetom

Pomoću automatiziranog upravljanja identitetom učinkovito kontrolirajte pristup aplikacijama i podacima za sve korisnike i administratore tako da pristup bude omogućen samo ovlaštenim korisnicima.

Upravljanje identitetima i pristupom na više oblaka

Azure AD integrirano je rješenje za identitete i pristup u oblaku te vodeće rješenje na tržištu za upravljanje direktorijima, omogućivanje pristupa aplikacijama i zaštitu identiteta.

Sveobuhvatne mogućnosti

Azure AD pridonosi zaštiti korisnika od 99,9 posto napada na računalnu sigurnost.

 • Jedinstvena prijava

  Povežite zaposlenike sa svim svojim aplikacijama s bilo kojeg mjesta i putem bilo kojeg uređaja.

 • Višestruka provjera autentičnosti

  Omogućite zaštitu pristupa podacima i aplikacijama te jednostavno korištenje.

 • Uvjetni pristup

  Primijenite odgovarajuće kontrole pristupa da biste zaštitili svoju tvrtku ili ustanovu.

 • Vanjski identiteti

  Zajednički koristite resurse ili aplikacije s korisnicima izvan tvrtke ili ustanove.

 • Upravljanje identitetima

  Pridonesite zaštiti, nadzoru i provjeri pristupa ključnim resursima.

 • Bez lozinki

  Omogućite jednostavno korištenje bez rizika koji nose lozinke.

 • Upravljanje životnim ciklusom

  Automatizirajte i pojednostavnite životni ciklus pristupa.

 • Zaštita identiteta

  Automatizirajte otkrivanje i uklanjanje rizika koji se temelje na identitetu.

 • Privileged Identity Management

  Povećajte sigurnost računa s ovlastima.

 • Integracije aplikacija

  Pojednostavnite pristup aplikacijama s bilo kojeg mjesta pomoću jedinstvene prijave.

Priznanje struke

Saznajte zašto više od 300.000 tvrtki ili ustanova koristi Azure AD

Početak rada sa servisom Azure AD

Azure AD dostupan je u četiri izdanja:
 

 • Azure AD Free – Besplatno izdanje servisa Azure AD obuhvaćeno je pretplatom na komercijalne internetske servise kao što su Azure, Dynamics 365, Intune, Power Platform i drugi.3
   
 • Office 365 – Dodatne značajke servisa Azure AD obuhvaćene su pretplatama Office 365 E1, E3, E5, F1 i F3.4
   
 • Azure AD Premium P1 – Azure AD Premium P1, dostupan u sklopu pretplate Microsoft 365 E3, nudi besplatno 30-dnevno probno razdoblje. Pretplatnici na Azure i Office 365 mogu kupiti Azure AD Premium P1 putem interneta.
   
 • Azure AD Premium P2 – Azure AD Premium P2, dostupan u sklopu pretplate Microsoft 365 E5, nudi besplatno 30-dnevno probno razdoblje. Pretplatnici na Azure i Office 365 mogu kupiti Azure Active Directory Premium P2 putem interneta.

Više iz linije proizvoda Microsoft Entra

Objedinite svoj identitet na više oblaka i rješenja za pristup radi sigurnog pristupa u povezanom svijetu.

Dodatni resursi za Azure AD

Početak rada

Zaštitite svoju tvrtku ili ustanovu besprijekorno integriranim rješenjem za upravljanje identitetima i pristupom.

1. Gartner nije sponzor nijednog dobavljača, proizvoda ili usluge navedene u istraživačkim publikacijama te korisnicima tehnologije ne preporučuje odabir isključivo onih dobavljača koji imaju najviše ocjene ili druge oznake. Istraživačke publikacije tvrtke Gartner sastoje se od mišljenja istraživačke tvrtke Gartner te se ne smiju tumačiti kao činjenice. Gartner se odriče svih jamstava, izričitih ili implicitnih, koja se odnose na ovo istraživanje, što obuhvaća jamstva utrživosti ili prikladnosti za određenu namjenu.
GARTNER i Magic Quadrant registrirani su žigovi i uslužni žigovi tvrtke Gartner, Inc. i/ili njezinih povezanih društava u SAD-u i drugim državama te se ovdje koriste uz dozvolu. Sva prava pridržana.
2. Gartner, Magic Quadrant for Access Management (Gartnerov čarobni kvadrant za upravljanje pristupom), 1. studenoga 2021., Henrique Teixeira, Abhyuday Data, Michael Kelley
3. Besplatno izdanje servisa Azure AD obuhvaćeno je pretplatom na komercijalne internetske servise kao što su Azure, Dynamics 365, Intune, Power Platform i druge u državama u kojima se prodaju.
4. Dodatne značajke servisa Azure AD obuhvaćene su pretplatama na Office 365 E1, E3, E5, F1 i F3 u državama u kojima se prodaju.

Azure AD omogućuje tvrtkama i ustanovama upravljanje identitetima te njihovu zaštitu kako bi zaposlenici, partneri i klijenti mogli pristupiti aplikacijama i servisima koji su im potrebni. Azure AD nudi rješenje za identitete sa sveobuhvatnom integracijom, od lokalnih naslijeđenih aplikacija do tisuća vrhunskih aplikacija softvera kao servisa (SaaS), pruža besprijekorno integrirano sučelje za krajnje korisnike i poboljšanu vidljivost i kontrolu.