Still image from video

Microsoft Defender for Cloud Apps

Pridonesite boljem stanju sigurnosti i osigurajte pristup aplikacijama u oblaku.

Glavne prednosti

Otkrijte računalne prijetnje i borite se protiv njih na svim servisima u oblaku uz Microsoft Defender for Cloud Apps, posrednički softver za pristup oblaku (CASB) koji omogućuje višefunkcijsku vidljivost, kontrolu nad kretanjem podataka i sofisticiranu analitiku.

Otkrijte aplikacije i upravljajte njima

Optimizirajte sigurnost pristupa oblaku pomoću nativne integracije. Kontrolirajte i nadzirite aplikacije i resurse.

Upravljanje pristupom aplikacijama i resursima

Otkrijte IT u sjeni u svojoj tvrtki ili ustanovi. Shvatite i kontrolirajte svoju digitalnu informacijsku imovinu.

Procjena usklađenosti aplikacija

Procijenite sukladnost sa standardima usklađenosti, spriječite curenje i ograničite pristup reguliranim podacima.Microsoftov pristup tržištu posredničkog softvera za pristup oblaku

Steknite uvid u svoje aplikacije i servise u oblaku pomoću sofisticirane analitike da biste prepoznali računalne prijetnje i borili se protiv njih. Upravljajte načinom na koji se podaci koriste, bez obzira na to gdje se nalaze. Microsoft Defender for Cloud Apps nativno se integrira s vodećim rješenjima za sigurnost i identitete na tržištu, ali i s bilo kojim drugim rješenjem koje poželite koristiti.

Integrirana zaštita od prijetnji uz SIEM i XDR

Microsoft čini odjel za sigurnost vaše tvrtke ili ustanove jačim stavljajući odgovarajuće alate i obavještajne informacije u prave ruke. Kombinirajte SIEM i XDR da biste povećali efikasnost i učinkovitost te istodobno zaštitili svoju digitalnu imovinu.

 

Saznajte više o zaštiti od prijetnji

Microsoft 365 Defender

 

Pomoću ugrađenih XDR mogućnosti spriječite i otkrijte napade u svim radnim opterećenjima okruženja Microsoft 365.

Microsoft 365 Defender dashboard highlighting active incidents, active threats and more.

Microsoft 365 Defender

 

Pomoću ugrađenih XDR mogućnosti spriječite i otkrijte napade u svim radnim opterećenjima okruženja Microsoft 365.

Istraživanje Total Economic Impact tvrtke Forrester

To je istraživanje potkrijepljeno velikom količinom podataka da bi korisnici shvatili kako posjedovanje i korištenje rješenja Microsoft Defender for Cloud Apps (prijašnjeg naziva Microsoft Cloud App Security) može ubrzati migraciju u oblak.4

Zašto korisnici vole koristiti Microsoft Defender for Cloud Apps

Mantrac logo

Mantrac upravlja virtualnim radnim mjestom uz Defender for Cloud Apps

"Mantrac danas koristi i Microsoft Defender for Cloud Apps da bi pratio da zaposlenici s bilo kojeg mjesta ne koriste aplikacije u oblaku na neodobren način te ih usmjeravao na upotrebu isključivo sigurnih i pouzdanih aplikacija."

Nakilat logo

NAKILAT povećava sigurnost u oblaku

"Koristeći Microsoft Defender for Cloud Apps kao povećalo, dobili smo nevjerojatan pregled SaaS okruženja, što nas je ohrabrilo da započnemo transformaciju digitalnih radnih mjesta."

 

– Muhammad Yasir Khan, voditelj IT infrastrukture

Ansell logo

Ansell koristi prednosti zahtjeva za sigurnost i usklađenost na webu uz Defender for Cloud Apps

"Ako koristite [Microsoft 365] i Azure i tražite posrednički softver za pristup oblaku, sumnjam da možete pronaći bolje rješenje nego što je Microsoft Defender for Cloud Apps."

- George Michalitsianos, glavni direktor za IT sigurnost i infrastrukturu

St. Luke’s logo

St. Luke’s povećava razinu usklađenosti radi zaštite zdravstvenih podataka

"Ustanova St. Luke’s prešla je na oblak radi brzine, sigurnosti i agilnosti. Rješavamo se infrastrukture i automatiziramo IT procese da bismo svoje vještine mogli preusmjeriti na dobavljanje i isporuku dodatnih rješenja s dodanom poslovnom vrijednošću."

- Chad Brisendine, voditelj odjela za informacije

Početak rada s rješenjem Microsoft Defender for Cloud Apps

Isprobajte besplatno

Brzo sve postavite i odmah steknite uvide. Kontrola i bezbrižan rad dostupni su jednim klikom.

Započnite implementaciju

Nakon implementacije koristite naše smjernice i podršku dok budete stjecali znanje i uvide u svoje okruženje.

Dodatni resursi

Istražite najčešće slučajeve korištenja sigurnosnih komponenti za pristup oblaku

Saznajte više o najčešćim dvojbama korisnika prilikom odlučivanja o upravljanju resursima i aplikacijama te kontroli.

Što su sigurnosne komponente za pristup oblaku?

Pročitajte odabrane dijelove naše tehničke dokumentacije da biste saznali više o tom ključnom alatu za ubrzavanje oblaka.

Pogledajte informacije o licenciranju

Pogledajte mogućnosti licenciranja za Microsoft Defender for Cloud Apps.

Pridružite se zajednici korisnika rješenja Microsoft Defender for Cloud Apps

Zajednica korisnika rješenja Microsoft Defender for Cloud Apps otvorena je za sve entuzijaste, korisnike i IT profesionalce.

Provjerite koncept

Isprobajte scenarije kojima se postiže optimalna vrijednost rješenja Microsoft Defender for Cloud Apps.

Pošaljite povratne informacije o rješenju Microsoft Defender for Cloud Apps

Pošaljite unos u Gartner Peer Insights o svom iskustvu korištenja rješenja Microsoft Defender for Cloud Apps.

Jednostavni kružni dijagram pokazuje kako Microsoft donosi jedinstveni pristup tržištu posredničkog softvera za pristup oblaku, što korisnicima omogućuje postizanje sigurnosti po modelu "svi su nepouzdani". Microsoft Defender for Cloud Apps koristi modul za provedbu u jezgri, pružajući procjenu pravilnika u stvarnom vremenu. Taj modul omogućuje zaštitu tako što analizira signale, primjenjuje pravilnike na razini cijele tvrtke ili ustanove, obavještava o prijetnjama i jamči da su identiteti provjereni i da im je provjerena autentičnost te da su uređaji sigurni. Uvjetno dodjeljuje pristup podacima, aplikacijama, infrastrukturi i mrežama te uz automatizaciju omogućuje neprekidnu i sveobuhvatnu vidljivost i analitiku.

1. Gartner nije sponzor nijednog dobavljača, proizvoda ili usluge navedene u istraživačkim publikacijama te korisnicima tehnologije ne preporučuje odabir isključivo onih dobavljača koji imaju najviše ocjene ili druge oznake. Istraživačke publikacije tvrtke Gartner sastoje se od mišljenja istraživačke tvrtke Gartner te se ne smiju tumačiti kako činjenice. Gartner se odriče svih jamstava, izričitih ili implicitnih, koja se odnose na ovo istraživanje, uključujući jamstva utrživosti ili prikladnosti za određenu namjenu.
Gartner, Magic Quadrant for Cloud Access Security Brokers (Čarobni kvadrant za posrednički softver za pristup oblaku), 28. listopada 2020., Craig Lawson | Steve Riley.
Gartnerove recenzije Peer Insights sadrže subjektivna mišljenja pojedinačnih krajnjih korisnika temeljene na njihovim iskustvima te ne predstavljaju stajališta tvrtke Gartner ni povezanih društava.
2, 4. The Total Economic Impact™ (TEI) Of Microsoft Cloud App Security (Total Economic Impact™ (ukupni ekonomski učinak) rješenja Microsoft Cloud App Security), naručeno istraživanje koje je proveo Forrester Consulting, svibanj 2021.

3. Izvješće The Forrester Wave™: Cloud Security Gateways, Q2 2021 (The Forrester Wave™: pristupnici za sigurnost u oblaku, drugo tromjesečje 2021.), Andras Cser, svibanj 2021.

Na lijevoj strani infografike trakasti grafikon prikazuje pogodnosti implementacije rješenja Microsoft Defender for Cloud Apps. Od manjeg utroška vremena i energije na otklanjanje incidenata do poboljšane usklađenosti i nadzora, ukupne uštede iznose više od 8,9 milijuna USD. Na desnoj se strani nalaze tri važna broja: 151-postotni povrat ulaganja (ROI), neto sadašnja vrijednost (NPV) od 5,35 milijuna USD i vrijeme potpunog povrata novca kraće od tri mjeseca.