Microsoft Teams
Stvoren za hibridni rad

Neka vas vide i čuju gdje god bili, a svoj posao obavljajte najbolje što znate i na svoj način.

A mobile display of a text conversation in Teams and a desktop display of a Teams video call with many participants.

Održavajte sastanke, čavrljajte, zovite i surađujte

Postavite prostor tima tako da sve što vam je potrebno za suradnju bude dostupno u bilo kojem trenutku i na jednom mjestu.

Pregled
Guided Tour

Početna stranica vođenog obilaska

Neke značajke razlikuju se ovisno o tržištu

Organizirajte sastanke svih vrsta s bilo kojeg mjesta

Povežite se jedan-na-jedan, vodite timsku obuku ili organizirajte interaktivni webinar za do 1000 sudionika. Istražite mrežne sastanke i webinare.

Budite bliži svom timu

Stvorite privlačnije okruženje sastanka uz zajednički način rada. Usredotočite se na lica, pratite neverbalne znakove i gledajte osobu koja govori.

Ostvarite najbolji prikaz

Dinamični prikaz inteligentno raspoređuje elemente sastanka za optimalan prikaz. Kada se korisnici pridruže, uključe videozapis ili izlažu, Teams automatski prilagođava raspored.

Preobrazite svoj doživljaj izlaganja

Potaknite publiku, pregledavajte bilješke, pratite reakcije uživo, prelazite s jednog izlagača na drugog i osjećajte se kao da ste svi zajedno u istoj prostoriji uz PowerPoint uživo.

Jednostavno postavljanje i isporuka webinara

Predstavite svoj brend prilagođenom stranicom za registraciju i informirajte sudionike putem poruka e-pošte s potvrdom. Mjerite uspjeh događaja pomoću izvješća o sudionicima.

Oduševite i potaknite sudionike webinara

Organizirajte zabavne i interaktivne webinare za do 1000 sudionika s dinamičnim prikazima izlagača, anketama u stvarnom vremenu i reakcijama uživo.

Navedite čitak tekst za sve

Poboljšajte inkluzivnost među članovima tima tako da ponudite titlove u multimedijskim prezentacijama.

Učinkovitija suradnja

Poboljšajte produktivnost, uštedite vrijeme i ostvarite bolje rezultate uz informiranje svih korisnika i omogućivanje svima da se izjasne. Istražite suradnju na servisu Teams.

Odmah se povežite

Razmjenjujte izravne poruke, upućujte videopozive ili omogućite zajedničko korištenje zaslona. Prilagodite poruke uređivanjem obogaćenog teksta, označite osobe te koristite omiljene aplikacije u čavrljanju.

Koordinirajte sve članove tima

Zajednički koristite datoteke, surađujte i istodobno uređujte sadržaje. Automatski spremajte promjene svih korisnika i zajednički oblikujte ideje u aplikaciji Microsoft Whiteboard.

Stvaranje prostora u fokusu

Stvorite privatne prostore za suradnju unutar timova. Komunicirajte, surađujte i upravljajte pristupom datotekama i bilješkama.

Suradnja s osobama izvan tvrtke ili ustanove

Čavrljajte, organizirajte sastanke, zajednički stvarajte dokumente i koristite aplikacije za besprijekornu suradnju s vanjskim partnerima, čime se uklanjaju prepreke i jačaju odnosi. Saznajte više.

Ponudite čitke, automatizirane titlove u stvarnom vremenu

Učinite digitalne medijske sadržaje pristupačnijima tako da ponudite titlove u stvarnom vremenu uz titlanje uživo.

Pružite svima mogućnost sudjelovanja

Premostite jaz između sudionika uživo i udaljenih sudionika uz Teams Rooms da bi svi bili viđeni, da bi se svačiji glas čuo i da bi svi potpuno sudjelovali.

Pridružite se sastanku jednim dodirom

Počnite s radom na vrijeme uz uključivanje jednim dodirom na mnogim uređajima za mrežne sastanke i jednostavno počnite zajednički koristiti sadržaje sa sudionicima gdje god se nalazili.

Pojednostavnite praćenje razgovora

Prepoznajte i razlikujte glasove do 10 osoba koje razgovaraju u sobi aplikacije Microsoft Teams pomoću pametnih zvučnika.

Razmjenjujte ideje ma gdje se nalazili

Crtajte i pišite rukopisom na istom digitalnom platnu iz sobe na uređaju Surface Hub 2S ili s udaljenog mjesta pomoću osobnog uređaja s dodirnim zaslonom.

Upravljajte prostorijom

Ograničite prekide sastanka i uživajte u okruženju bez dodira uključivanjem značajke udaljenog sučelja sobe u mobilnoj aplikaciji Teams.

U potpunosti iskoristite Teams

Brzo otvarajte Teams na zaslonu računala, pridružujte se sastancima ili provjeravajte propuštene pozive pomoću slušalica s mikrofonom i zvučnika certificiranih za Teams. Istražite sve uređaje.

Upućivanje i primanje poziva

Nabavite virtualne značajke pozivanja koje su vam potrebne da biste ostali produktivni, upravljali pozivima i pouzdano se povezali. Istražite pozive za Teams.

Objedinite pozive

Bez obzira na to jeste li u pozivu s grupom i želite uključiti nekog drugog ili imate dolazni poziv, spojite pozive da biste razgovarali sa svima odjednom.

Neprimjetno premještanje poziva između uređaja

Prenosite pozive, uključujući one s prijenosnog računala ili telefona, bez prekida u usluzi poziva ili kvaliteti uz prijenos krajnje točke.

Olakšajte obavljanje više zadataka istovremeno

U idealnim scenarijima, kao što je rad IT službe za korisnike ili pozivnih centara službe za ljudske potencijale, povežite red čekanja poziva s kanalom u aplikaciji Microsoft Teams koji ima govorne kanale.

Pročitajte ono što je rečeno

Učinite sastanke inkluzivnijima uz transkripciju uživo, što korisnicima omogućuje praćenje i pregled razgovora uz zvuk sastanka u stvarnom vremenu.

Upravljanje kvalitetom poziva i sastanka

Pogledajte prikaz kvalitete poziva na razini mreže u cijeloj tvrtki ili ustanovi pomoću nadzorne ploče za kvalitetu poziva.

Surađujte pomoću aplikacija koje vam omogućuju da radite upravo onako kako želite

Zadovoljite zahtjeve hibridnog rada uz bolju suradnju za ključne procese i podatkovne aplikacije. Saznajte više.

Održavajte sastanke uz bolji angažman

Poboljšajte angažman tima, omogućite bogatiju suradnju i ostvarujte bolje rezultate tijekom sastanka na servisu Teams uz aplikacije.

Omogućite čavrljanja na temelju kojih je moguće djelovati

Učinite razgovore produktivnijima uvozom sadržaja izravno iz aplikacija.

Koristite svoje poslovne aplikacije i procese u aplikaciji Teams

Radite brzo i učinkovito tako da na jednom mjestu objedinite aplikacije i osobe ključne za poslovanje.

Održite sigurnost i ažurnost

Zadovoljite zakonske, pravne i organizacijske potrebe zahvaljujući vrhunskim ponudama sigurnosti i usklađenosti. Saznajte više i pouzdano surađujte.

Upravljajte svojim omiljenim aplikacijama

Upravljajte svim najčešće korištenim aplikacijama na jednom mjestu iz centra za administratore servisa Teams. Istražite sve Aplikacije servisa Teams.

Idite na jedno mjesto za upravljanje uređajima

Administratorima omogućite bolji rad mogućnošću odlaska na jedno mjesto na kojem se može upravljati raznim osobnim i zajedničkim uređajima aplikacije Teams.

Omogućivanje sigurnijeg okruženja

Omogućite sigurna okruženja komunikacije i suradnje u aplikaciji Teams pomoću granularnih kontrola putem pravilnika.

Upravljanje mjestom na kojem se nalaze podaci

Neaktivne podatke iz čavrljanja pohranjujte na navedeno mjesto pomoću značajke Multi-Geo Capabilities i upravljajte mjestom na koje se pohranjuju temeljni korisnički podaci.

Zaštita sadržaja

Klasificirajte, zaštitite i spriječite zajedničko korištenje povjerljivog sadržaja bez ometanja suradnje pomoću integracije oznaka osjetljivosti i sprječavanje gubitka podataka.

Neke značajke razlikuju se ovisno o tržištu

{"sites":[{"pages":[{"order":0,"position":0,"slides":[],"tiles":[],"arialabel":"Zajednički način rada.","id":"together","isImage2x":false,"imageHref":"http://img-prod-cms-rt-microsoft-com.akamaized.net/cms/api/am/imageFileData/RWJXc2?ver=e220","imageAlt":"A Teams video call in Together mode.","imageHeight":729,"imageWidth":1338,"itemIndex":2,"name":"Zajednički način rada","videoHref":"","content":"<p>Stvorite privlačnije okruženje sastanka uz zajednički način rada. Usredotočite se na lica, pratite neverbalne znakove i gledajte osobu koja govori.</p>","isLogo2x":false,"links":null,"logoHref":"","logoAlt":"","logoHeight":0,"logoWidth":0,"title":"Budite bliži svom timu"},{"order":0,"position":0,"slides":[],"tiles":[],"arialabel":"Dinamični prikaz.","id":"view","isImage2x":false,"imageHref":"http://img-prod-cms-rt-microsoft-com.akamaized.net/cms/api/am/imageFileData/RWKB7O?ver=5403","imageAlt":"A Teams call showing 10 participants with their video on, 9 participants with video off, and a presenter in the bottom right corner with video on.","imageHeight":729,"imageWidth":1338,"itemIndex":3,"name":"Dinamični prikaz","videoHref":"","content":"<p>Dinamični prikaz inteligentno raspoređuje elemente sastanka za optimalan prikaz. Kada se korisnici pridruže, uključe videozapis ili izlažu, Teams automatski prilagođava raspored.</p>","isLogo2x":false,"links":null,"logoHref":"","logoAlt":"","logoHeight":0,"logoWidth":0,"title":"Ostvarite najbolji prikaz"},{"order":0,"position":0,"slides":[],"tiles":[],"arialabel":"PowerPoint uživo.","id":"powerpoint","isImage2x":false,"imageHref":"http://img-prod-cms-rt-microsoft-com.akamaized.net/cms/api/am/imageFileData/RWKmxd?ver=5a7f","imageAlt":"A Teams video call in Presenter mode showing a Sales Analysis presentation and the participants.","imageHeight":729,"imageWidth":1338,"itemIndex":4,"name":"PowerPoint uživo","videoHref":"","content":"<p>Potaknite publiku, pregledavajte bilješke, pratite reakcije uživo, prelazite s jednog izlagača na drugog i osjećajte se kao da ste svi zajedno u istoj prostoriji uz PowerPoint uživo.</p>","isLogo2x":false,"links":null,"logoHref":"","logoAlt":"","logoHeight":0,"logoWidth":0,"title":"Preobrazite svoj doživljaj izlaganja"},{"order":0,"position":0,"slides":[],"tiles":[],"arialabel":"Ugrađeni alati za webinare.","id":"tools","isImage2x":false,"imageHref":"http://img-prod-cms-rt-microsoft-com.akamaized.net/cms/api/am/imageFileData/RWJXcs?ver=c078","imageAlt":"An attendance report for a meeting on Teams showing number of attendees, a list of who attended, the length of the meeting and more.","imageHeight":600,"imageWidth":1100,"itemIndex":5,"name":"Ugrađeni alati za webinare","videoHref":"","content":"<p>Predstavite svoj brend prilagođenom stranicom za registraciju i informirajte sudionike putem poruka e-pošte s potvrdom. Mjerite uspjeh događaja pomoću izvješća o sudionicima.</p>","isLogo2x":false,"links":null,"logoHref":"","logoAlt":"","logoHeight":0,"logoWidth":0,"title":"Jednostavno postavljanje i isporuka webinara"},{"order":0,"position":0,"slides":[],"tiles":[],"arialabel":"Fokusirana sučelja za webinare.","id":"experiences","isImage2x":false,"imageHref":"http://img-prod-cms-rt-microsoft-com.akamaized.net/cms/api/am/imageFileData/RWJXcH?ver=133a","imageAlt":"A Teams webinar for a Q3 Sales Report.","imageHeight":729,"imageWidth":1338,"itemIndex":6,"name":"Fokusirana sučelja za webinare","videoHref":"","content":"<p>Organizirajte zabavne i interaktivne webinare za do 1000 sudionika s dinamičnim prikazima izlagača, anketama u stvarnom vremenu i reakcijama uživo.</p>","isLogo2x":false,"links":null,"logoHref":"","logoAlt":"","logoHeight":0,"logoWidth":0,"title":"Oduševite i potaknite sudionike webinara"},{"order":0,"position":0,"slides":[],"tiles":[],"arialabel":"Titlovi.","id":"Closed Captions","isImage2x":false,"imageHref":"http://img-prod-cms-rt-microsoft-com.akamaized.net/cms/api/am/imageFileData/RE4X1Ig?ver=a5c4","imageAlt":"A person participating in a Teams video call in Together mode on a laptop.","imageHeight":600,"imageWidth":1100,"itemIndex":7,"name":"Titlovi","videoHref":"","content":"<p>Poboljšajte inkluzivnost među članovima tima tako da ponudite titlove u multimedijskim prezentacijama.</p>","isLogo2x":false,"links":null,"logoHref":"","logoAlt":"","logoHeight":0,"logoWidth":0,"title":"Navedite čitak tekst za sve"}],"arialabel":"Sastanci i webinari.","id":"webinars","isImage2x":false,"imageHref":"http://img-prod-cms-rt-microsoft-com.akamaized.net/cms/api/am/imageFileData/RWJXbU?ver=73e4","imageAlt":"A Q&A Session being held over a Teams video call with a presenter and a presentation.","imageHeight":729,"imageWidth":1338,"itemIndex":1,"name":"Sastanci i webinari","videoHref":"","content":"<p>Povežite se jedan-na-jedan, vodite timsku obuku ili organizirajte interaktivni webinar za do 1000 sudionika. Istražite <a class=\"c-hyperlink\" href=\"https://www.microsoft.com/hr-hr/microsoft-teams/online-meetings\" aria-label=\"Informacije o mrežnim sastancima.\">mrežne sastanke</a> i <a class=\"c-hyperlink\" href=\"https://www.microsoft.com/hr-hr/microsoft-teams/webinars\" aria-label=\"Informacije o webinarima.\">webinare</a>.</p>","isLogo2x":false,"links":null,"logoHref":"","logoAlt":"","logoHeight":0,"logoWidth":0,"title":"Organizirajte sastanke svih vrsta s bilo kojeg mjesta"},{"pages":[{"order":0,"position":0,"slides":[],"tiles":[],"arialabel":"Čavrljanje.","id":"chat","isImage2x":false,"imageHref":"http://img-prod-cms-rt-microsoft-com.akamaized.net/cms/api/am/imageFileData/RWJZPV?ver=473a","imageAlt":"A text chat in Teams in an Events channel.","imageHeight":729,"imageWidth":1338,"itemIndex":9,"name":"Čavrljanje","videoHref":"","content":"<p>Razmjenjujte izravne poruke, upućujte videopozive ili omogućite zajedničko korištenje zaslona. Prilagodite poruke uređivanjem obogaćenog teksta, označite osobe te koristite omiljene aplikacije u <a class=\"c-hyperlink\" href=\"https://www.microsoft.com/hr-hr/microsoft-teams/instant-messaging\" aria-label=\"Informacije o čavrljanju.\">čavrljanju</a>.</p>","isLogo2x":false,"links":null,"logoHref":"","logoAlt":"","logoHeight":0,"logoWidth":0,"title":"Odmah se povežite"},{"order":0,"position":0,"slides":[],"tiles":[],"arialabel":"Zajedničko korištenje datoteka.","id":"file-sharing","isImage2x":false,"imageHref":"http://img-prod-cms-rt-microsoft-com.akamaized.net/cms/api/am/imageFileData/RWJZQ0?ver=6655","imageAlt":"Files being stored in Teams and the dropdown menu to share, edit and open files in other programs.","imageHeight":729,"imageWidth":1338,"itemIndex":10,"name":"Zajedničko korištenje datoteka","videoHref":"","content":"<p>Zajednički koristite datoteke, surađujte i istodobno uređujte sadržaje. Automatski spremajte promjene svih korisnika i zajednički oblikujte ideje u aplikaciji Microsoft Whiteboard.</p>","isLogo2x":false,"links":null,"logoHref":"","logoAlt":"","logoHeight":0,"logoWidth":0,"title":"Koordinirajte sve članove tima"},{"order":0,"position":0,"slides":[],"tiles":[],"arialabel":"Kanali aplikacije Teams.","id":"teams-channels","isImage2x":false,"imageHref":"","imageAlt":"","imageHeight":0,"imageWidth":0,"itemIndex":11,"name":"Kanali aplikacije Teams","videoHref":"https://www.microsoft.com/en-us/videoplayer/embed/RWJZQ6","content":"<p>Stvorite privatne prostore za suradnju unutar timova. Komunicirajte, surađujte i upravljajte pristupom datotekama i bilješkama.</p>","isLogo2x":false,"links":null,"logoHref":"","logoAlt":"","logoHeight":0,"logoWidth":0,"title":"Stvaranje prostora u fokusu"},{"order":0,"position":0,"slides":[],"tiles":[],"arialabel":"Povezivanje za Teams.","id":"teams-connect","isImage2x":false,"imageHref":"","imageAlt":"","imageHeight":0,"imageWidth":0,"itemIndex":12,"name":"Povezivanje za Teams","videoHref":"https://www.microsoft.com/en-us/videoplayer/embed/RE4S7aB","content":"<p>Čavrljajte, organizirajte sastanke, zajednički stvarajte dokumente i koristite aplikacije za besprijekornu suradnju s vanjskim partnerima, čime se uklanjaju prepreke i jačaju odnosi. <a class=\"c-hyperlink\" href=\"https://go.microsoft.com/fwlink/p/?linkid=2190018\" aria-label=\"Saznajte više o javnom pretpregledu aplikacije Microsoft Teams.\">Saznajte više</a>.</p>","isLogo2x":false,"links":null,"logoHref":"","logoAlt":"","logoHeight":0,"logoWidth":0,"title":"Suradnja s osobama izvan tvrtke ili ustanove"},{"order":0,"position":0,"slides":[],"tiles":[],"arialabel":"Titlanje uživo.","id":"Live captioning","isImage2x":false,"imageHref":"http://img-prod-cms-rt-microsoft-com.akamaized.net/cms/api/am/imageFileData/RE4XeYp?ver=9849","imageAlt":"A person participating in a Teams video call in Together mode on a laptop, and live captioning is being used.","imageHeight":600,"imageWidth":1100,"itemIndex":13,"name":"Titlanje uživo","videoHref":"","content":"<p>Učinite digitalne medijske sadržaje pristupačnijima tako da ponudite titlove u stvarnom vremenu uz titlanje uživo.</p>","isLogo2x":false,"links":null,"logoHref":"","logoAlt":"","logoHeight":0,"logoWidth":0,"title":"Ponudite čitke, automatizirane titlove u stvarnom vremenu"}],"arialabel":"Čavrljanje i suradnja.","id":"collaboration","isImage2x":false,"imageHref":"http://img-prod-cms-rt-microsoft-com.akamaized.net/cms/api/am/imageFileData/RWJZPS?ver=b1ff","imageAlt":"A text conversation in Teams where coworkers are settling on a time to have a meeting.","imageHeight":729,"imageWidth":1338,"itemIndex":8,"name":"Čavrljanje i suradnja","videoHref":"","content":"<p>Poboljšajte produktivnost, uštedite vrijeme i ostvarite bolje rezultate uz informiranje svih korisnika i omogućivanje svima da se izjasne.&nbsp;Istražite <a class=\"c-hyperlink\" href=\"https://www.microsoft.com/hr-hr/microsoft-teams/collaboration\" aria-label=\"Informacije o suradnji.\">suradnju</a> na servisu Teams.</p>","isLogo2x":false,"links":null,"logoHref":"","logoAlt":"","logoHeight":0,"logoWidth":0,"title":"Učinkovitija suradnja"},{"pages":[{"order":0,"position":0,"slides":[],"tiles":[],"arialabel":"Pridruživanje jednim dodirom.","id":"one-touch-join","isImage2x":false,"imageHref":"http://img-prod-cms-rt-microsoft-com.akamaized.net/cms/api/am/imageFileData/RWJZQf?ver=c8f6","imageAlt":"A Teams video call and a one-touch join device.","imageHeight":729,"imageWidth":1338,"itemIndex":15,"name":"Pridruživanje jednim dodirom","videoHref":"","content":"<p>Počnite s radom na vrijeme uz uključivanje jednim dodirom na mnogim uređajima za mrežne sastanke i jednostavno počnite zajednički koristiti sadržaje sa sudionicima gdje god se nalazili.</p>","isLogo2x":false,"links":null,"logoHref":"","logoAlt":"","logoHeight":0,"logoWidth":0,"title":"Pridružite se sastanku jednim dodirom"},{"order":0,"position":0,"slides":[],"tiles":[],"arialabel":"Inteligentni zvučnici.","id":"intelligent-speakers","isImage2x":false,"imageHref":"http://img-prod-cms-rt-microsoft-com.akamaized.net/cms/api/am/imageFileData/RWJZQi?ver=b93b","imageAlt":"A Teams video call and the live transcript running on the side of the call.","imageHeight":729,"imageWidth":1338,"itemIndex":16,"name":"Inteligentni zvučnici","videoHref":"","content":"<p>Prepoznajte i razlikujte glasove do 10 osoba koje razgovaraju u sobi aplikacije Microsoft Teams pomoću pametnih zvučnika.</p>","isLogo2x":false,"links":null,"logoHref":"","logoAlt":"","logoHeight":0,"logoWidth":0,"title":"Pojednostavnite praćenje razgovora"},{"order":0,"position":0,"slides":[],"tiles":[],"arialabel":"Microsoft Whiteboard.","id":"microsoft-whiteboard","isImage2x":false,"imageHref":"http://img-prod-cms-rt-microsoft-com.akamaized.net/cms/api/am/imageFileData/RWJXd6?ver=e21b","imageAlt":"A video call in Together mode on Teams where participants are collaborating in real-time on a Microsoft Whiteboard.","imageHeight":729,"imageWidth":1338,"itemIndex":17,"name":"Microsoft Whiteboard","videoHref":"","content":"<p>Crtajte i pišite rukopisom na istom digitalnom platnu iz sobe na uređaju Surface Hub 2S ili s udaljenog mjesta pomoću osobnog uređaja s dodirnim zaslonom.</p>","isLogo2x":false,"links":null,"logoHref":"","logoAlt":"","logoHeight":0,"logoWidth":0,"title":"Razmjenjujte ideje ma gdje se nalazili"},{"order":0,"position":0,"slides":[],"tiles":[],"arialabel":"Daljinsko upravljanje sobom.","id":"room-remote","isImage2x":false,"imageHref":"http://img-prod-cms-rt-microsoft-com.akamaized.net/cms/api/am/imageFileData/RWJZQl?ver=91a6","imageAlt":"A mobile display of the room remote in Teams.","imageHeight":729,"imageWidth":1338,"itemIndex":18,"name":"Daljinsko upravljanje sobom","videoHref":"","content":"<p>Ograničite prekide sastanka i uživajte u okruženju bez dodira uključivanjem značajke udaljenog sučelja sobe u mobilnoj aplikaciji Teams.</p>","isLogo2x":false,"links":null,"logoHref":"","logoAlt":"","logoHeight":0,"logoWidth":0,"title":"Upravljajte prostorijom"},{"order":0,"position":0,"slides":[],"tiles":[],"arialabel":"Integrirani gumbi aplikacije Teams.","id":"buttons","isImage2x":false,"imageHref":"http://img-prod-cms-rt-microsoft-com.akamaized.net/cms/api/am/imageFileData/RWJXd9?ver=90e7","imageAlt":"Integrated Teams buttons being highlighted on Teams certified headsets and speakerphones.","imageHeight":729,"imageWidth":1338,"itemIndex":19,"name":"Integrirani gumbi aplikacije Teams","videoHref":"","content":"<p>Brzo otvarajte Teams na zaslonu računala, pridružujte se sastancima ili provjeravajte propuštene pozive pomoću slušalica s mikrofonom i zvučnika certificiranih za Teams. <a class=\"c-hyperlink\" href=\"https://www.microsoft.com/hr-hr/microsoft-teams/across-devices\" aria-label=\"Istražite sve uređaje.\">Istražite sve uređaje</a>.</p>","isLogo2x":false,"links":null,"logoHref":"","logoAlt":"","logoHeight":0,"logoWidth":0,"title":"U potpunosti iskoristite Teams"}],"arialabel":"Teams Rooms i uređaji.","id":"devices","isImage2x":false,"imageHref":"http://img-prod-cms-rt-microsoft-com.akamaized.net/cms/api/am/imageFileData/RWJXd1?ver=34d8","imageAlt":"A large meeting being held on a Teams video call with both online and in-person participants.","imageHeight":729,"imageWidth":1338,"itemIndex":14,"name":"Teams Rooms i uređaji","videoHref":"","content":"<p>Premostite jaz između sudionika uživo i udaljenih sudionika uz <a class=\"c-hyperlink\" href=\"https://www.microsoft.com/hr-hr/microsoft-teams/microsoft-teams-rooms\" aria-label=\"Informacije o rješenju Teams Rooms.\">Teams Rooms</a> da bi svi bili viđeni, da bi se svačiji glas čuo i da bi svi potpuno sudjelovali.</p>","isLogo2x":false,"links":null,"logoHref":"","logoAlt":"","logoHeight":0,"logoWidth":0,"title":"Pružite svima mogućnost sudjelovanja"},{"pages":[{"order":0,"position":0,"slides":[],"tiles":[],"arialabel":"Spajanje poziva.","id":"call-merge","isImage2x":false,"imageHref":"","imageAlt":"","imageHeight":0,"imageWidth":0,"itemIndex":21,"name":"Spajanje poziva","videoHref":"https://www.microsoft.com/en-us/videoplayer/embed/RWJXdq","content":"<p>Bez obzira na to jeste li u pozivu s grupom i želite uključiti nekog drugog ili imate dolazni poziv, spojite pozive da biste razgovarali sa svima odjednom.</p>","isLogo2x":false,"links":null,"logoHref":"","logoAlt":"","logoHeight":0,"logoWidth":0,"title":"Objedinite pozive"},{"order":0,"position":0,"slides":[],"tiles":[],"arialabel":"Prijenos krajnje točke.","id":"endpoint-transfer","isImage2x":false,"imageHref":"","imageAlt":"","imageHeight":0,"imageWidth":0,"itemIndex":22,"name":"Prijenos krajnje točke","videoHref":"https://www.microsoft.com/en-us/videoplayer/embed/RWJZQI","content":"<p>Prenosite pozive, uključujući one s prijenosnog računala ili telefona, bez prekida u usluzi poziva ili kvaliteti uz prijenos krajnje točke.</p>","isLogo2x":false,"links":null,"logoHref":"","logoAlt":"","logoHeight":0,"logoWidth":0,"title":"Neprimjetno premještanje poziva između uređaja"},{"order":0,"position":0,"slides":[],"tiles":[],"arialabel":"Kanali za govornu komunikaciju.","id":"voice-enabled","isImage2x":false,"imageHref":"","imageAlt":"","imageHeight":0,"imageWidth":0,"itemIndex":23,"name":"Kanali za govornu komunikaciju","videoHref":"https://www.microsoft.com/en-us/videoplayer/embed/RWJXdu","content":"<p>U idealnim scenarijima, kao što je rad IT službe za korisnike ili pozivnih centara službe za ljudske potencijale, povežite red čekanja poziva s kanalom u aplikaciji Microsoft Teams koji ima govorne kanale.</p>","isLogo2x":false,"links":null,"logoHref":"","logoAlt":"","logoHeight":0,"logoWidth":0,"title":"Olakšajte obavljanje više zadataka istovremeno"},{"order":0,"position":0,"slides":[],"tiles":[],"arialabel":"Transkripcija poziva.","id":"call-transcription","isImage2x":false,"imageHref":"","imageAlt":"","imageHeight":0,"imageWidth":0,"itemIndex":24,"name":"Transkripcija poziva","videoHref":"https://www.microsoft.com/en-us/videoplayer/embed/RWJQqq","content":"<p>Učinite sastanke inkluzivnijima uz transkripciju uživo, što korisnicima omogućuje praćenje i pregled razgovora uz zvuk sastanka u stvarnom vremenu.</p>","isLogo2x":false,"links":null,"logoHref":"","logoAlt":"","logoHeight":0,"logoWidth":0,"title":"Pročitajte ono što je rečeno"},{"order":0,"position":0,"slides":[],"tiles":[],"arialabel":"Nadzorna ploča za kvalitetu poziva.","id":"call-quality","isImage2x":false,"imageHref":"","imageAlt":"","imageHeight":0,"imageWidth":0,"itemIndex":25,"name":"Nadzorna ploča za kvalitetu poziva","videoHref":"https://www.microsoft.com/en-us/videoplayer/embed/RWJZQN","content":"<p>Pogledajte prikaz kvalitete poziva na razini mreže u cijeloj tvrtki ili ustanovi pomoću nadzorne ploče za kvalitetu poziva.</p>","isLogo2x":false,"links":null,"logoHref":"","logoAlt":"","logoHeight":0,"logoWidth":0,"title":"Upravljanje kvalitetom poziva i sastanka"}],"arialabel":"Pozivi za Teams.","id":"phone","isImage2x":false,"imageHref":"http://img-prod-cms-rt-microsoft-com.akamaized.net/cms/api/am/imageFileData/RWJZQG?ver=fb22","imageAlt":"A mobile display of a Teams video call with many participants and one participant is being highlighted.","imageHeight":729,"imageWidth":1338,"itemIndex":20,"name":"Pozivi za Teams","videoHref":"","content":"<p>Nabavite virtualne značajke pozivanja koje su vam potrebne da biste ostali produktivni, upravljali pozivima i pouzdano se povezali. Istražite <a class=\"c-hyperlink\" href=\"https://www.microsoft.com/hr-hr/microsoft-teams/microsoft-teams-phone\" aria-label=\"Informacije pozivima za Teams.\">pozive za Teams</a>.</p>","isLogo2x":false,"links":null,"logoHref":"","logoAlt":"","logoHeight":0,"logoWidth":0,"title":"Upućivanje i primanje poziva"},{"pages":[{"order":0,"position":0,"slides":[],"tiles":[],"arialabel":"Okruženja za sastanke.","id":"meeting-experiences","isImage2x":false,"imageHref":"","imageAlt":"","imageHeight":0,"imageWidth":0,"itemIndex":27,"name":"Okruženja za sastanke","videoHref":"https://www.microsoft.com/en-us/videoplayer/embed/RWObBf","content":"<p>Poboljšajte angažman tima, omogućite bogatiju suradnju i ostvarujte bolje rezultate tijekom sastanka na servisu Teams uz aplikacije.</p>","isLogo2x":false,"links":null,"logoHref":"","logoAlt":"","logoHeight":0,"logoWidth":0,"title":"Održavajte sastanke uz bolji angažman"},{"order":0,"position":0,"slides":[],"tiles":[],"arialabel":"Okruženja za čavrljanje.","id":"chat-experiences","isImage2x":false,"imageHref":"","imageAlt":"","imageHeight":0,"imageWidth":0,"itemIndex":28,"name":"Okruženja za čavrljanje","videoHref":"https://www.microsoft.com/en-us/videoplayer/embed/RWO956","content":"<p>Učinite razgovore produktivnijima uvozom sadržaja izravno iz aplikacija.</p>","isLogo2x":false,"links":null,"logoHref":"","logoAlt":"","logoHeight":0,"logoWidth":0,"title":"Omogućite čavrljanja na temelju kojih je moguće djelovati"},{"order":0,"position":0,"slides":[],"tiles":[],"arialabel":"Integrirana okruženja.","id":"integrated-experiences","isImage2x":false,"imageHref":"http://img-prod-cms-rt-microsoft-com.akamaized.net/cms/api/am/imageFileData/RWO6gB?ver=3e11","imageAlt":"A patient's dashboard in Dynamics 365 in Teams.","imageHeight":729,"imageWidth":1338,"itemIndex":29,"name":"Integrirana okruženja","videoHref":"","content":"<p>Radite brzo i učinkovito tako da na jednom mjestu objedinite aplikacije i osobe ključne za poslovanje.</p>","isLogo2x":false,"links":null,"logoHref":"","logoAlt":"","logoHeight":0,"logoWidth":0,"title":"Koristite svoje poslovne aplikacije i procese u aplikaciji Teams"}],"arialabel":"Aplikacije za suradnju.","id":"collaborative-apps","isImage2x":false,"imageHref":"http://img-prod-cms-rt-microsoft-com.akamaized.net/cms/api/am/imageFileData/RWO6gz?ver=4680","imageAlt":"The Store in Teams where you can discover and download apps.","imageHeight":729,"imageWidth":1338,"itemIndex":26,"name":"Aplikacije za suradnju","videoHref":"","content":"<p>Zadovoljite zahtjeve hibridnog rada uz bolju suradnju za ključne procese i podatkovne aplikacije.&nbsp;<a href=\"https://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=2175092\" class=\"c-hyperlink\" aria-label=\"Saznajte više\">Saznajte više</a>.</p>","isLogo2x":false,"links":null,"logoHref":"","logoAlt":"","logoHeight":0,"logoWidth":0,"title":"Surađujte pomoću aplikacija koje vam omogućuju da radite upravo onako kako želite"},{"pages":[{"order":0,"position":0,"slides":[],"tiles":[],"arialabel":"Životni ciklus aplikacije i upravljanje.","id":"management","isImage2x":false,"imageHref":"http://img-prod-cms-rt-microsoft-com.akamaized.net/cms/api/am/imageFileData/RWJZQZ?ver=3ac4","imageAlt":"The Manage apps Tabs in Teams with a list of current apps being used.","imageHeight":729,"imageWidth":1338,"itemIndex":31,"name":"Životni ciklus aplikacije i upravljanje","videoHref":"","content":"<p>Upravljajte svim najčešće korištenim aplikacijama na jednom mjestu iz centra za administratore servisa Teams. Istražite sve <a class=\"c-hyperlink\" href=\"https://www.microsoft.com/hr-hr/microsoft-teams/apps-and-workflows\" aria-label=\"Istražite sve aplikacije servisa Teams.\">Aplikacije servisa Teams</a>.</p>","isLogo2x":false,"links":null,"logoHref":"","logoAlt":"","logoHeight":0,"logoWidth":0,"title":"Upravljajte svojim omiljenim aplikacijama"},{"order":0,"position":0,"slides":[],"tiles":[],"arialabel":"Upravljanje uređajima.","id":"device","isImage2x":false,"imageHref":"http://img-prod-cms-rt-microsoft-com.akamaized.net/cms/api/am/imageFileData/RWJZR2?ver=6330","imageAlt":"Teams Rooms device management options in Teams.","imageHeight":729,"imageWidth":1338,"itemIndex":32,"name":"Upravljanje uređajima","videoHref":"","content":"<p>Administratorima omogućite bolji rad mogućnošću odlaska na jedno mjesto na kojem se može upravljati raznim osobnim i zajedničkim uređajima aplikacije Teams.</p>","isLogo2x":false,"links":null,"logoHref":"","logoAlt":"","logoHeight":0,"logoWidth":0,"title":"Idite na jedno mjesto za upravljanje uređajima"},{"order":0,"position":0,"slides":[],"tiles":[],"arialabel":"Granularne kontrole putem pravilnika.","id":"granular-controls","isImage2x":false,"imageHref":"http://img-prod-cms-rt-microsoft-com.akamaized.net/cms/api/am/imageFileData/RWJUT1?ver=4ea0","imageAlt":"The Messaging policies tab and options in Teams.","imageHeight":729,"imageWidth":1338,"itemIndex":33,"name":"Granularne kontrole putem pravilnika","videoHref":"","content":"<p>Omogućite sigurna okruženja komunikacije i suradnje u aplikaciji Teams pomoću granularnih kontrola putem pravilnika.</p>","isLogo2x":false,"links":null,"logoHref":"","logoAlt":"","logoHeight":0,"logoWidth":0,"title":"Omogućivanje sigurnijeg okruženja"},{"order":0,"position":0,"slides":[],"tiles":[],"arialabel":"Podrška za Multi-Geo u aplikaciji Teams.","id":"multi-geo","isImage2x":false,"imageHref":"http://img-prod-cms-rt-microsoft-com.akamaized.net/cms/api/am/imageFileData/RWJXdU?ver=f75d","imageAlt":"A person on a Teams video call on a laptop while looking at their mobile phone.","imageHeight":729,"imageWidth":1338,"itemIndex":34,"name":"Podrška za Multi-Geo u aplikaciji Teams","videoHref":"","content":"<p>Neaktivne podatke iz čavrljanja pohranjujte na navedeno mjesto pomoću&nbsp;<a class=\"c-hyperlink\" href=\"https://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=2171132\" aria-label=\"Saznajte više o značajci Multi-Geo Capabilities u aplikaciji Microsoft Teams.\">značajke Multi-Geo Capabilities</a> i upravljajte mjestom na koje se pohranjuju temeljni korisnički podaci.</p>","isLogo2x":false,"links":null,"logoHref":"","logoAlt":"","logoHeight":0,"logoWidth":0,"title":"Upravljanje mjestom na kojem se nalaze podaci"},{"order":0,"position":0,"slides":[],"tiles":[],"arialabel":"Zaštita podataka.","id":"information-protection","isImage2x":false,"imageHref":"http://img-prod-cms-rt-microsoft-com.akamaized.net/cms/api/am/imageFileData/RWJXdX?ver=4c9b","imageAlt":"A person sitting at a table using a laptop.","imageHeight":729,"imageWidth":1338,"itemIndex":35,"name":"Zaštita podataka","videoHref":"","content":"<p>Klasificirajte, zaštitite i spriječite zajedničko korištenje povjerljivog sadržaja bez ometanja suradnje pomoću integracije <a href=\"https://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=2125839\" class=\"c-hyperlink\" aria-label=\"Saznajte više o integraciji oznaka povjerljivosti za Microsoft Teams\">oznaka osjetljivosti</a> i <a href=\"https://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=2171037\" class=\"c-hyperlink\" aria-label=\"Saznajte više o sprječavanju gubitka podataka uz Microsoft Teams.\">sprječavanje gubitka podataka.</a></p>","isLogo2x":false,"links":null,"logoHref":"","logoAlt":"","logoHeight":0,"logoWidth":0,"title":"Zaštita sadržaja"}],"arialabel":"Sigurnost, zaštita privatnosti, usklađenost i upravljanje.","id":"security","isImage2x":false,"imageHref":"http://img-prod-cms-rt-microsoft-com.akamaized.net/cms/api/am/imageFileData/RWJZQW?ver=772c","imageAlt":"A person smiling and using a laptop while working in a public space.","imageHeight":729,"imageWidth":1338,"itemIndex":30,"name":"Sigurnost, zaštita privatnosti, usklađenost i upravljanje","videoHref":"","content":"<p>Zadovoljite zakonske, pravne i organizacijske potrebe zahvaljujući vrhunskim ponudama sigurnosti i usklađenosti. <a class=\"c-hyperlink\" href=\"https://www.microsoft.com/hr-hr/microsoft-teams/security\" aria-label=\"Saznajte više o sigurnosti u aplikaciji Microsoft Teams.\">Saznajte više</a> i pouzdano surađujte.</p>","isLogo2x":false,"links":null,"logoHref":"","logoAlt":"","logoHeight":0,"logoWidth":0,"title":"Održite sigurnost i ažurnost"}],"itemsCount":35}

Resources to help you thrive in a hybrid work world

Resursi koji će vam pomoći pri napretku u hibridnom radnom svijetu

Pronađite pravi Microsoft Teams za svoje potrebe

Microsoft Teams namijenjen je svima. Besplatno započnite s radom, iskoristite Teams Essentials ili koristite Teams kao dio okruženja Microsoft 365.

Microsoft Teams

Microsoft Teams (besplatno) Besplatno
(bez obaveze plaćanja)
 • Neograničeni grupni sastanci u trajanju do 60 minuta
 • Do 100 sudionika po sastanku
 • 5 GB prostora za pohranu u oblaku po korisniku
 • Neograničeno čavrljanje s kolegama i klijentima
 • Zajedničko korištenje datoteka, zadaci i ankete
 • Šifriranje podataka za sastanke, čavrljanja, pozive i datoteke

Aplikacije i servisi sustava Office

 • MicrosoftTeams

Najpopularnije

Microsoft Teams Essentials

Microsoft Teams Essentials €3.40

po korisniku mjesečno

(godišnja pretplata – obnavlja se automatski)1
Cijena bez poreza.

Sve je obuhvaćeno besplatnom verzijom, uz sljedeće:

 • Neograničeni grupni sastanci u trajanju do 30 sati
 • Do 300 sudionika po sastanku
 • 10 GB prostora za pohranu u oblaku po korisniku
 • Uvijek dostupna telefonska i web-podrška

Aplikacije i servisi sustava Office

 • MicrosoftTeams

Microsoft 365 Business Basic

Microsoft 365 Business Basic €5.10

po korisniku mjesečno

(godišnja pretplata – obnavlja se automatski)1
Cijena bez poreza.

Sve navedeno u aplikaciji Microsoft Teams Essentials te dodatno sljedeće:

 • Snimke timskih sastanaka s transkriptima
 • Verzije aplikacija sustava Office za web i mobilne uređaje 3
 • Proširena pohrana u oblaku od 1 TB po korisniku
 • Poslovna e-pošta
 • Standardna sigurnost
   

Aplikacije i servisi sustava Office

 • MicrosoftTeams
 • MicrosoftExchange
 • MicrosoftOneDrive
 • MicrosoftSharePoint
 • MicrosoftOutlook
 • MicrosoftWord
 • MicrosoftExcel
 • MicrosoftPowerPoint

Microsoft 365 Business Standard

Microsoft 365 Business Standard €10.50

po korisniku mjesečno

(godišnja pretplata – obnavlja se automatski)1
Cijena bez poreza.

Sve navedeno za Microsoft 365 Business Basic uz dodatak sljedećeg:

 • Verzije aplikacija sustava Office za računala s premium značajkama
 • Hostiranje webinara
 • Alati za registraciju sudionika i izvješćivanje
 • Upravljanje sastancima s klijentima
   

Aplikacije i servisi sustava Office

 • MicrosoftTeams
 • MicrosoftExchange
 • MicrosoftOneDrive
 • MicrosoftSharePoint
 • MicrosoftOutlook
 • MicrosoftWord
 • MicrosoftExcel
 • MicrosoftPowerPoint
 • MicrosoftPublisher (samo za PC)
 • MicrosoftAccess (samo za PC)

Kratko upoznavanje sa servisom Microsoft Teams

Saznajte kako Teams, koji je dio okruženja Microsoft 365, omogućuje vašem timu komunikaciju i suradnju s bilo kojeg mjesta.

The Crash Course in Microsoft Teams e-book.
The Crash Course in Microsoft Teams e-book.

Najnovije vijesti o aplikaciji Teams

Povećajte produktivnost zaposlenika i timova u hibridnom radnom okruženju

Teams je mjesto za hibridni rad s više od 270 milijuna korisnika. Bez obzira na to radi li se o suradnji ili mogućnosti da rade odakle, kada i kako žele, zaposlenici imaju nova očekivanja od svojeg radnog mjesta. Istražite najnovije značajke u aplikaciji Teams osmišljene tako da ispune potrebe današnjih radnika i omoguće im uspješan hibridni rad.

Four people in a conference room participating in a Teams video call being displayed on TVs.

Novosti u aplikaciji Microsoft Teams

Otkrijte sve nove značajke koje su sada dostupne u aplikaciji Teams i kako im pristupiti.

A person using a desktop monitor to communicate on a Teams call.

Još danas počnite koristiti Microsoft Teams

Povežite se i surađujte u jednoj aplikaciji stvorenoj za timski rad.

Dodatne mogućnosti za Microsoft Teams

1. Uvjeti otkazivanja ovise o vašem statusu novog klijenta, proizvodu i odabirima u vezi s domenom na Microsoftu. Saznajte više. Pretplatu na Microsoft 365 možete u svakom trenutku otkazati u centru za administratore okruženja Microsoft 365. Kada se pretplata otkaže, izbrisat će se svi povezani podaci. Saznajte više o zadržavanju, brisanju i uništavanju podataka u okruženju Microsoft 365.
2. Nakon jednomjesečnog besplatnog probnog razdoblja naplatit će se odgovarajuća naknada za pretplatu. Potrebna je kreditna kartica. Da biste spriječili daljnju naplatu, pretplatu u svakom trenutku možete otkazati.
3. Ta tarifa funkcionira uz Office 2021, Office 2019, Office 2016 i Office 2013. Starijim verzijama sustava Office, kao što je Office 2010, funkcije uz Microsoft 365 mogu biti ograničene. Ta kompatibilnost sa sustavom Office ne obuhvaća tarife Office 365 F3.