Besplatno isprobajte Microsoft 365

Nabavite besplatnu probnu verziju i imat ćete pristup najnovijim aplikacijama koje pokreće umjetna inteligencija, 1 TB prostora za pohranu u oblaku po osobi i premium mobilne značajke kako biste bili dobro informirani na bilo kojem uređaju.

Nakon besplatnog jednomjesečnog probnog razdoblja cijena okruženja Microsoft 365 Family iznosi €99.00 godišnje. Potrebna je kreditna kartica. Ako ne želite ubuduće plaćati, pretplatu u svakom trenutku možete otkazati.1

Osoba radi na tabletu.

Do 6 osoba

6 TB prostora za pohranu u oblaku – 1 TB po osobi

Premium aplikacije

Radi na više platformi i uređaja istovremeno.2


Obuhvaćena premium vrijednost

Produktivnost, povezanost i sigurnost.


Pametni telefon, tablet i prijenosno računalo prikazuju aplikacije Microsoft 365.

Besplatna probna verzija okruženja Microsoft 365 na svim uređajima

Besplatno preuzmite i instalirajte aplikacije paketa Office na više računala/Mac računala, tableta i telefona. Pregledavajte, uređujte, analizirajte i prezentirajte dokumente na stolnom računalu, uređajima sa sustavom Windows, uređajima tvrtke Apple® i uređajima sa sustavom Android™.

1 TB prostora za pohranu u oblaku na servisu OneDrive po osobi

Spremite datoteke na OneDrive i prijeđite s jednog uređaja na drugi ne propuštajući baš ništa. Zaštitite povjerljive datoteke u osobnom sefu na servisu OneDrive.
Logotip Microsoft OneDrive i zaslon prikazuju OneDrive.

Imamo rješenje za sve

Stvorite vrhunski sadržaj

Koristite moćne funkcije za brzo stvaranje sadržaja profesionalnog izgleda.

Predanost pristupačnosti

Microsoft 365 nudi najbolje aplikacije u klasi i moćne usluge u oblaku s ugrađenom dostupnošću.

Jedno rješenje za sve vaše uređaje

Koristite svoje telefone, tablete i računala za posao, školu i obiteljski život uz Microsoft 365.

Zaštitite ono što je važno

Izradite sigurnosnu kopiju i pristupite fotografijama i datotekama s 1 TB pohrane u oblaku OneDrive. Uz to, s vlastitom mapom Personal Vault dobivate dodatni sloj sigurnosti s provjerom identiteta u dva koraka za vaše najvažnije datoteke.

Vama na usluzi

Uz pretplatu na Microsoft 365 dobivate tehničku podršku za sve svoje uređaje kako biste se brzo vratili svom projektu.

Ponovno osmislite svoju produktivnost

Upotrijebite mobilnu aplikaciju Office za skeniranje papira, potpisivanje PDF dokumenata, pa čak i pretvaranje ispisanih popisa u digitalne dokumente.

Nabavite Microsoft 365

Aplikacije Premium Office, dodatna pohrana u oblaku, napredna sigurnost i još mnogo toga, sve u jednoj prikladnoj pretplati.

Nabavite Microsoft 365 Family

Microsoft 365 za tvrtke

|

Office 2021 prodaje se kao jednokratna kupnja, što znači da plaćate jedan, inicijalni trošak da dobijete aplikacije paketa Office za jedno računalo. Jednokratne kupnje dostupne su za osobna računala i Mac računala. Ipak, nema mogućnosti nadogradnje što znači da ćete, ako planirate nadogradnju na sljedeće glavno izdanje, morati to izdanje kupiti po punoj cijeni.

 

Microsoft 365 je pretplata koja uključuje najkooperativnije i najsuvremenije značajke u jednom besprijekornom, integriranom iskustvu. Microsoft 365 obuhvaća snažne računalne aplikacije paketa Office s kojima ste upoznati, kao što je Word, PowerPoint i Excel. Također dobivate pohranu na mreži i značajke povezane s oblakom koje vam omogućuju suradnju na datotekama u stvarnom vremenu. Uz pretplatu, uvijek ćete imati najnovije značajke, popravke i sigurnosna ažuriranja, uz stalnu tehničku podršku bez dodatnih troškova. Možete odabrati mjesečno ili godišnje plaćanje pretplate, a tarifa za Microsoft 365 Family omogućuje vam da sa svojom obitelji dijelite pretplatu do 6 osoba i koristite aplikacije na više računala, Mac računala, tableta i telefona.

To znači da će se pretplata na Office 365 automatski preimenovati u Microsoft 365. Dobijte sve što volite o paketu Office 365, plus dodatne pogodnosti nakon izdavanja, sve po istoj cijeni. Ne trebate ništa poduzeti. Promjene će početi od 21. travnja 2020. godine.

Microsoft 365 kompatibilan je s računalom, Mac računalom, Androidom i iOS-om. Pogledajte sistemske preduvjete za kompatibilne verzije vaših uređaja i za druge zahtjeve za značajkama.

Ne. Aplikacije okruženja Microsoft 365 prilagođene su svakoj platformi i svakom operativnom sustavu. Aplikacije koje su dostupne za korisnike računala Mac i obuhvaćene specifične značajke mogu se razlikovati od onih koje su dostupne za korisnike računala. Uz Microsoft 365 možete biti fleksibilni. S vašim računom niste ograničeni samo na Mac ili isključivo na računalo, tako da možete prelaziti na sve uređaje.

Da. Dokumenti koje stvorite potpuno su vaši. Možete ih pohraniti na internetu na servisu OneDrive ili lokalno na računalu ili Mac računalu.

Pristup internetu potreban je za instalaciju i aktivaciju svih najnovijih izdanja aplikacija i servisa obuhvaćenih svim tarifama za pretplatu na Microsoft 365. Imajte na umu da ako ste postojeći pretplatnik, ne morate ponovno instalirati ili kupiti drugu pretplatu.

 

Za tarife za Microsoft 365 pristup internetu potreban je i za upravljanje pretplatničkim računom, primjerice za instalaciju aplikacija paketa Office na drugim računalima ili za promjenu mogućnosti naplate. Pristup internetu potreban je i prilikom pristupa dokumentima pohranjenima na servisu OneDrive ako niste instalirali aplikaciju servisa OneDrive za računala.

 

S internetom se redovito morate povezivati i da biste verziju okruženja Microsoft 365 održavali ažurnom te da biste mogli iskoristiti prednost automatskih nadogradnji. Ako se ne povežete s internetom barem svakih 31 dana, aplikacije će prijeći u način rada sa smanjenom funkcionalnošću, što znači da ćete moći prikazivati i ispisivati dokumente, ali ih nećete moći uređivati ili stvarati nove. Da biste ponovno aktivirali aplikacije, ponovno se povežite s internetom.

 

Da biste koristili aplikacije paketa Office kao što su Word, Excel i PowerPoint, ne morate biti povezani s internetom jer su te aplikacije u potpunosti instalirane na računalu.

Microsoftov račun kombinacija je adrese e-pošte i lozinke pomoću koje se prijavljujete na servise kao što su OneDrive, Xbox LIVE i Outlook.com. Ako koristite neki od tih servisa, već imate Microsoftov račun koji možete koristiti, a možete stvoriti i novi. Saznajte više o Microsoftovu računu.

 

Tijekom registracije za probnu verziju ili kupnje okruženja Microsoft 365 od vas će se tražiti da se prijavite pomoću Microsoftova računa. Pomoću tog ćete računa morati biti prijavljeni da biste mogli instalirati pretplatu na Microsoft 365 i upravljati njime ili pak da biste iskoristili neke od prednosti pretplate, uključujući prostor za pohranu na servisu OneDrive.

Microsoft 365 Family možete dijeliti s još 5 osoba iz vašeg kućanstva, za ukupno 6 korisnika. Microsoft 365 Personal može koristiti jedna osoba.

Ako imate aktivnu pretplatu na Microsoft 365 Family, pretplatu možete zajednički koristiti s do pet članova kućanstva. Svaki član kućanstva s kojim dijelite svoju pretplatu može instalirati Microsoft 365 na sve svoje uređaje i istovremeno se prijaviti na pet uređaja.

 

Da biste dodali neku osobu u svoju pretplatu, posjetite https://account.microsoft.com i slijedite zaslonske upute za dodavanje korisnika. Svaka osoba koju dodate primit će poruku e-pošte s objašnjenjem postupka kroz koji mora proći. Kada prihvati zajedničko korištenje i prođe kroz postupak, podaci o toj osobi, uključujući podatke o instalacijama koje koristi, prikazivat će se na njihovoj stranici Moj račun. Ako želite prekinuti zajedničko korištenje pretplate s nekom osobom ili ukloniti uređaj koji ta osoba koristi na https://account.microsoft.com.

Posjetite ovu stranicu da biste saznali više o besplatnim aplikacijama.

Aplikacija Microsoft Family Safety osnažuje vas i vašu obitelj da stvarate zdrave navike i pomažete zaštititi osobe koje volite. Uz aplikaciju Microsoft Family Safety možete postaviti odgovarajuće filtre, ograničenja i dozvole koje su odgovarajuće za vašu obitelj. Kao pretplatnik na Microsoft 365 Family, dobivate dodatne pogodnosti u mobilnoj aplikaciji Obiteljska sigurnost uključujući upozorenja o lokaciji i sigurnosti vožnje. Saznajte više tako da posjetite: https://www.microsoft.com/microsoft-365/family-safety

 

Napomena:
Pretplata na Microsoft 365 Family potrebna je za upozorenja o lokaciji i sigurnosne značajke pogona. Dostupnost se razlikuje po operacijskoj platformi i tržištu. Dozvole za lokaciju moraju biti aktivne za primanje automatskih upozorenja o dolasku i odlasku. Sigurnost pogona dostupna je samo u SAD-u, Ujedinjenoj Kraljevini, Kanadi i Australiji.

[1] Od vas se traži da navedete podatke s kreditne kartice da ne bi došlo do prekida u radu servisa nakon isteka probnog razdoblja. Troškovi se neće naplaćivati do isteka probnog razdoblja. Pretplatu možete otkazati u svakom trenutku tijekom probnog razdoblja tako da kliknete Isključi ponavljajuću naplatu u odjeljku Moj račun.
iTunes, iPhone i iPad registrirani su žigovi tvrtke Apple Inc. u SAD-u i drugim državama. Android je žig tvrtke Google Inc.

[2] Raspoloživo je kao zasebna mobilna aplikacija.
[3] Pretplata na Microsoft 365 Family potrebna je za upozorenja o lokaciji i značajke sigurne vožnje. Dostupnost se razlikuje po operacijskoj platformi i tržištu. Dozvole za lokaciju moraju biti aktivne za primanje automatskih upozorenja o dolasku i odlasku. Sigurnost vožnje dostupna je samo u SAD-u, Ujedinjenoj Kraljevini, Kanadi i Australiji.