Podrška za Project

Pronađite odgovore na najčešća pitanja o programu Project, uključujući Project Online Essentials, Project tarifu 1, Project tarifu 3, Project tarifu 5, Project Professional i Project Standard.

A desk with a computer monitor displaying a new Project window in Microsoft Project

Zajednica korisnika i resursi za podršku za Project

Sigurnost i usklađenost

Centar za pouzdanost mjesto je na kojem objavljujemo naše obveze i informacije o sigurnosti i pouzdanosti.

TechNet za Project

TechNet je ključno odredište za IT profesionalce s tehničkim smjernicama, softverom, videozapisima, forumima i drugim sadržajima.

FastTrack za Project

FastTrack pojednostavnjuje uspješan prelazak na Microsoft 365. Saznajte više o uvođenju servisa i povećavanju poslovne vrijednosti.

Office – centar za razvojne inženjere

U centru za razvojne inženjere potražite dokumentaciju, primjere koda i sve najnovije vijesti iz zajednice razvojnih inženjera.

Dodatni resursi za Project

Blog o programu Project u zajednici TechCommunity

Pročitajte najnovije informacije tima za Project na našem blogu o programu Project. Pogledajte resurse, videozapise, alate, savjete i druge sadržaje.

Najčešća pitanja

|

Sistemske preduvjete za Project potražite na stranici s resursima za Microsoft 365 i Office.

Preduvjete za preglednik za Project potražite na stranici s resursima za Microsoft 365 i Office.

Project tarifu 3 možete instalirati na najviše pet računala.

Obratiti nam se možete na forumima za Project, kao što su Blog o programu projekt u tehničkoj zajednici i UserVoice za Project.

Oba proizvoda pri kupnji imaju iste osnovne značajke. No Project tarifa 3 uvijek vam omogućuje korištenje najnovije verzije programa Project. Project Professional ima trajnu licencu. Softveru nakon aktivacije nikad ne istječe rok upotrebe. Da biste mogli koristiti klijent servisa Project Online za stolna računala, morate imati aktivnu Project tarifu 3 ili Project tarifu 5.