Modernizirajte poslovanje uz upravljanje troškovima 

Smanjite troškove rada na daljinu i rada u tvrtki, eliminirajte troškove koji nisu ključni i automatizirajte ponavljajuće zadatke uz Microsoft 365.

Two people in a relaxed shared space. One person is using a laptop and the other is using a tablet device and a mobile phone.

Konsolidirajte licence dobavljača

Smanjite troškove suradnjom s jednim dobavljačem koji nudi više mogućnosti. Kada provedete konsolidaciju, upravljat ćete s manjim brojem dobavljača, a i smanjit će se troškovi integracije, slijepe točke i nesuglasice s krajnjim korisnicima.

 

Istražite mogućnosti za velike tvrtke u okruženju Microsoft 365 E5 >

 

Imate manje od 300 korisnika? Otkrijte Microsoft 365 Business Premium >

Telit logo

 

"Izbor je bio relativno jednostavan. Uz licencu E5 otkirli smo da možemo zadovoljiti svoje ključne sigurnosne zahtjeve uz manje troškove i uz bolju integraciju u postojeću infrastrukturu."

 

Itzik Menashe, potpredsjednik odjela za IT i sigurnost informacija

Telit

Uštedite na administraciji i implementaciji IT-a

Smanjite složenost administracije tako da održavanje hardvera i softver prenesete na Microsoft da bi vaš IT tim mogao raditi na aktivnostima koja donose veću vrijednost.

Invest in Canada/Investir au Canada logo

 

"Mi smo vrlo mala organizacija u odnosu na ostatak naše državne uprave i moramo isporučiti mnogo toga, ali ne možemo imati veliki IT tim ni hostirati lokalnu infrastrukturu. Uz Microsoft 365 možemo raditi brzo i učinkovito, što je ključno za našu robnu marku."

 

Gary Devis, direktor tvrtke Business Solutions

Invest in Canada/Investir au Canada

Smanjite ukupne troškove rizika

Znatno smanjite ozbiljnost i broj uspješnih napada na sigurnost krajnjih korisnika uz sigurnosna rješenja u sklopu okruženja Microsoft 365. Uspješni se napadi brže pronalaze i jednostavnije se otklanjaju njima izazvane poteškoće kada su posljedice manje ozbiljne.

 

Saznajte više o zaštiti od prijetnji >

BP logo

 

"Zahvaljujući rješenjima Cloud App Security i Azure AD jednostavnije otkrivamo neobične obrasce ponašanja, proširujemo više provjera utemeljenih na riziku i implementiramo korisnički pristup tako što ga omogućujemo samo uređajima i mjestima za koje znamo da su pouzdani."

 

Chris Eaton, direktor tvrtke Security Strategy and Architecture

BP

Smanjite fizičke troškove i troškove povezane s putovanjem

Smanjite lokalne troškove, troškove putovanja i troškove reprezentacije uz rad na daljinu, virtualne događaje i mrežne sastanke.

 

U 50 posto [anketiranih] tvrtki ili ustanova 81 posto zaposlenika trenutno radi na daljinu. Nakon pandemije vjerojatno će 41 posto zaposlenika barem dio radnog vremena raditi na daljinu.

IKEA logo

 

"Zahvaljujući servisu Microsoft Teams, usvojili smo nove načine rada, koji su smanjili putovanja i broj podržanih osoba radi postizanja bolje ravnoteže između posla i privatnog života."

 

Jesper Brodin, direktor
Grupacija Ingka

Uštedite uz automatizaciju i poboljšanja procesa

Transformirajte i optimizirajte poslovne procese da biste poboljšali ukupne izglede uz tijekove rada, nadzorne ploče, mogućnosti umjetne inteligencije i druge značajke u okruženju Microsoft 365.

 

Saznajte više o automatizaciji poslovnih procesa >

 

Saznajte više o poslovnom obavještavanju >

HAVI logo

 

"Prije je za unos novih zaposlenika u sustav bilo potrebno četiri do pet sati. Ako se dogodila pogreška, sve se moglo oduljiti i na jedan do dva tjedna. Sada nam treba manje od 40 minuta." 

 

Thomas Pagnoux, voditelj Odjela za krajnje korisnike
HAVI

Iskoristite uštede i poslovne prednosti

  • Smanjite troškove prelaskom na Microsoft 365 E3

    Smanjenje ukupnog troška vlasništva zahvaljujući manjem broju poziva službi za korisnike, uštedama na dodjeli resursa te smanjenim troškovima licenci, infrastrukture i upravljanja: 13,1 milijun.1

  • Smanjite troškove i maksimizirajte vrijednost uz Microsoft 365 E5

    Ukupno vrijeme u trećoj godini zbog poboljšane suradnje i poslovnih procesa, smanjenog praznog hoda i pristupa podacima za ukupno 5000 korisnika: 335 000.2

1. Izvor: Ukupni ekonomski učinak (Total Economic Impact™) okruženja Microsoft 365 E3
2. Ukupni ekonomski učinak (Total Economic Impact™) rješenja okruženja Microsoft 365 E5 Solutions