Obnovite Microsoft 365 danas

Zahvaljujemo što ste pretplatnik na Office 365. Office 365 je sada Microsoft 365. Obnovite pretplatu odabirom jedne od opcija u nastavku. Vaša pretplata produžit će se od datuma završetka vaše trenutne pretplate. 1

Jeste li već kupili Microsoft 365? Obnavljanje pomoću ključa proizvoda.

Čovjek sjedi na kauču dok koristi tablet.

Microsoft 365 Family

Ranije Office 365 Home. Jedna pretplata za do 6 osoba u vašoj obitelji. Svaka osoba dobiva vrhunske aplikacije sustava Office, 1 TB prostora za pohranu u oblaku te naprednu sigurnost na svim svojim uređajima.

€99.00 godišnje

ili obnovite putem mjesečne pretplate za €10.00 mjesečno


Microsoft 365 Personal

Ranije Office 365 Personal. Jedna pretplata s vrhunskim aplikacijama sustava Office, 1 TB prostora za pohranu u oblaku te naprednu sigurnost na svim uređajima.

€69.00 godišnje

ili obnovite putem mjesečne pretplate za €7.00 mjesečno

Prednosti obnavljanja danas

Zadivite sve svojim

Pišite i predstavite kao profesionalac s mogućnostima uređivanja i pisanja u programu Word i prijedlozima rasporeda i poduke u programu PowerPoint. Imate pristup pametnim značajkama za pomoć i vrhunskom kreativnom sadržaju u svakoj aplikaciji.

Zaštitite ono što je važno

Izradite sigurnosnu kopiju i pristupite fotografijama i datotekama s 1 TB pohrane u oblaku OneDrive. Uz to, s vlastitom mapom Personal Vault dobivate dodatni sloj sigurnosti s provjerom identiteta u dva koraka za vaše najvažnije datoteke.

Organizirajte svoje vrijeme

Sada možete upravljati s više kalendara u jednom prikazu, brzo sortirati e-poštu pomoću fokusirane ulazne pošte i upotrijebiti predložene odgovore da biste bez odgađanja pritisnuli Pošalji i nastavili dalje.

Ostvarite više zajedno

Lako je dijeliti datoteke na servisu OneDrive s računala ili mobilnog uređaja i dopustiti prijateljima, kolegama u razredu ili obitelji pregled, davanje prijedloga i uređivanje dokumenta.

Najpopularnija pitanja

|

Office 2021 prodaje se kao jednokratna kupnja, što znači da plaćate jedan, inicijalni trošak da dobijete aplikacije paketa Office za jedno računalo. Jednokratne kupnje dostupne su za osobna računala i Mac računala. Ipak, nema mogućnosti nadogradnje što znači da ćete, ako planirate nadogradnju na sljedeće glavno izdanje, morati to izdanje kupiti po punoj cijeni.

 

Microsoft 365 je pretplata koja uključuje najkooperativnije i najsuvremenije značajke u jednom besprijekornom, integriranom iskustvu. Microsoft 365 obuhvaća snažne računalne aplikacije paketa Office s kojima ste upoznati, kao što je Word, PowerPoint i Excel. Također dobivate pohranu na mreži i značajke povezane s oblakom koje vam omogućuju suradnju na datotekama u stvarnom vremenu. Uz pretplatu, uvijek ćete imati najnovije značajke, popravke i sigurnosna ažuriranja, uz stalnu tehničku podršku bez dodatnih troškova. Možete odabrati mjesečno ili godišnje plaćanje pretplate, a tarifa za Microsoft 365 Family omogućuje vam da sa svojom obitelji dijelite pretplatu do 6 osoba i koristite aplikacije na više računala, Mac računala, tableta i telefona.

To znači da će se pretplata na Office 365 automatski preimenovati u Microsoft 365. Dobijte sve što volite o paketu Office 365, plus dodatne pogodnosti nakon izdavanja, sve po istoj cijeni. Ne trebate ništa poduzeti. Promjene će početi od 21. travnja 2020. godine.

Microsoft 365 kompatibilan je s računalom, Mac računalom, Androidom i iOS-om. Pogledajte sistemske preduvjete za kompatibilne verzije vaših uređaja i za druge zahtjeve za značajkama.

Ne. Aplikacije okruženja Microsoft 365 prilagođene su svakoj platformi i svakom operativnom sustavu. Aplikacije koje su dostupne za korisnike računala Mac i obuhvaćene specifične značajke mogu se razlikovati od onih koje su dostupne za korisnike računala. Uz Microsoft 365 možete biti fleksibilni. S vašim računom niste ograničeni samo na Mac ili isključivo na računalo, tako da možete prelaziti na sve uređaje.

Da. Dokumenti koje stvorite potpuno su vaši. Možete ih pohraniti na internetu na servisu OneDrive ili lokalno na računalu ili Mac računalu.

Pristup internetu potreban je za instalaciju i aktivaciju svih najnovijih izdanja aplikacija i servisa obuhvaćenih svim tarifama za pretplatu na Microsoft 365. Imajte na umu da ako ste postojeći pretplatnik, ne morate ponovno instalirati ili kupiti drugu pretplatu.

 

Za tarife za Microsoft 365 pristup internetu potreban je i za upravljanje pretplatničkim računom, primjerice za instalaciju aplikacija paketa Office na drugim računalima ili za promjenu mogućnosti naplate. Pristup internetu potreban je i prilikom pristupa dokumentima pohranjenima na servisu OneDrive ako niste instalirali aplikaciju servisa OneDrive za računala.

 

S internetom se redovito morate povezivati i da biste verziju okruženja Microsoft 365 održavali ažurnom te da biste mogli iskoristiti prednost automatskih nadogradnji. Ako se ne povežete s internetom barem svakih 31 dana, aplikacije će prijeći u način rada sa smanjenom funkcionalnošću, što znači da ćete moći prikazivati i ispisivati dokumente, ali ih nećete moći uređivati ili stvarati nove. Da biste ponovno aktivirali aplikacije, ponovno se povežite s internetom.

 

Da biste koristili aplikacije paketa Office kao što su Word, Excel i PowerPoint, ne morate biti povezani s internetom jer su te aplikacije u potpunosti instalirane na računalu.

Microsoftov račun kombinacija je adrese e-pošte i lozinke pomoću koje se prijavljujete na servise kao što su OneDrive, Xbox LIVE i Outlook.com. Ako koristite neki od tih servisa, već imate Microsoftov račun koji možete koristiti, a možete stvoriti i novi. Saznajte više o Microsoftovu računu.

 

Tijekom registracije za probnu verziju ili kupnje okruženja Microsoft 365 od vas će se tražiti da se prijavite pomoću Microsoftova računa. Pomoću tog ćete računa morati biti prijavljeni da biste mogli instalirati pretplatu na Microsoft 365 i upravljati njime ili pak da biste iskoristili neke od prednosti pretplate, uključujući prostor za pohranu na servisu OneDrive.

Microsoft 365 Family možete dijeliti s još 5 osoba iz vašeg kućanstva, za ukupno 6 korisnika. Microsoft 365 Personal može koristiti jedna osoba.

Ako imate aktivnu pretplatu na Microsoft 365 Family, pretplatu možete zajednički koristiti s do pet članova kućanstva. Svaki član kućanstva s kojim dijelite svoju pretplatu može instalirati Microsoft 365 na sve svoje uređaje i istovremeno se prijaviti na pet uređaja.

 

Da biste dodali neku osobu u svoju pretplatu, posjetite https://account.microsoft.com i slijedite zaslonske upute za dodavanje korisnika. Svaka osoba koju dodate primit će poruku e-pošte s objašnjenjem postupka kroz koji mora proći. Kada prihvati zajedničko korištenje i prođe kroz postupak, podaci o toj osobi, uključujući podatke o instalacijama koje koristi, prikazivat će se na njihovoj stranici Moj račun. Ako želite prekinuti zajedničko korištenje pretplate s nekom osobom ili ukloniti uređaj koji ta osoba koristi na https://account.microsoft.com.

Posjetite ovu stranicu da biste saznali više o besplatnim aplikacijama.

Aplikacija Microsoft Family Safety osnažuje vas i vašu obitelj da stvarate zdrave navike i pomažete zaštititi osobe koje volite. Uz aplikaciju Microsoft Family Safety možete postaviti odgovarajuće filtre, ograničenja i dozvole koje su odgovarajuće za vašu obitelj. Kao pretplatnik na Microsoft 365 Family, dobivate dodatne pogodnosti u mobilnoj aplikaciji Obiteljska sigurnost uključujući upozorenja o lokaciji i sigurnosti vožnje. Saznajte više tako da posjetite: https://www.microsoft.com/microsoft-365/family-safety

 

Napomena:

Pretplata na Microsoft 365 Family potrebna je za upozorenja o lokaciji i sigurnosne značajke pogona. Dostupnost se razlikuje po operacijskoj platformi i tržištu. Dozvole za lokaciju moraju biti aktivne za primanje automatskih upozorenja o dolasku i odlasku. Sigurnost pogona dostupna je samo u SAD-u, Ujedinjenoj Kraljevini, Kanadi i Australiji.


[1] Kada unaprijed obnovite pretplatu za istu tarifu za Microsoft 365 koju već imate, zadržavate preostalo vrijeme postojeće pretplate te joj se pridodaje dodatno vrijeme.
iTunes, iPhone i iPad registrirani su žigovi tvrtke Apple Inc. u SAD-u i drugim državama. Android je žig tvrtke Google Inc.