Location via proxy:   [ UP ]  
[Report a bug]   [Manage cookies]                
Preskoči na glavni sadržaj
Microsoft 365

Studenti visokih škola i sveučilišta sada mogu dobiti Microsoft 365 Personal za €3.00/mjesec. KUPITE ODMAH

Aplikacije za upravljanje svakodnevnim poslovima

Uz Microsoft 365 nabavite aplikacije, sigurnost i pohranu koji su vam potrebni za postizanje vaših ciljeva.
Microsoft 365 paket aplikacija kao što su Teams, Word, Outlook i još mnogo toga.
Najbolja vrijednost za 2 do 6 osoba

Microsoft 365 Family

€10.00/mjesec
€99.00/godina
MS Word MS Excel MS Powerpoint MS Defender MS OneDrive MS Outlook MS Editor MS Clipchamp MS OneNote MS Family Safety
 • Za jednu do šest osoba.
 • Svaka osoba može koristiti do pet uređaja u isto vrijeme.
 • Radi na PC, Mac, iPhone, iPad i telefonima i tabletima sa sustavom Android. 
 • Do 6 TB prostora za pohranu u oblaku (1 TB po osobi).
 • Dodatne značajke u mobilnoj aplikaciji Family Safety.

Microsoft 365 Personal

€7.00/mjesec
€69.00/godina
MS Word MS Excel MS Powerpoint MS Defender MS OneDrive MS Outlook MS Editor MS Clipchamp MS OneNote
 • Za jednu osobu.
 • Koristite do pet uređaja istovremeno.
 • Radi na PC, Mac, iPhone, iPad i telefonima i tabletima sa sustavom Android.
 • 1 TB prostora za pohranu u oblaku.

Pretplata se automatski obnavlja. Ako ne želite ubuduće plaćati, pretplatu u svakom trenutku možete otkazati.1
Već imate pretplatu?

Obnovite sada

Istražite dodatne mogućnosti koje pruža Microsoft 365

Pojednostavite sigurnost na mreži

Zaštitite sebe i svoju obitelj na mreži uz kontinuirano praćenje prijetnji, upozorenja u stvarnom vremenu, savjeta i stručnog vodstva koje nudi Microsoft Defender.2

Moćne aplikacije za produktivnost

Koristite Word, Excel i PowerPoint za suradnju u stvarnom vremenu ili izvanmrežni rad.

Pouzdana pohrana za neprocjenjive uspomene

Brzo spremajte, zajednički koristite i uređujte fotografije i datoteke uz OneDrive i Microsoft 365.

Što bolje iskoristite dan

Uz Outlook kao naredbenim centrom možete provoditi manje vremena u organiziranju života, a više vremena u njegovu življenju.

Sve vaše ideje na jednom mjestu

Snimite inspiraciju u tekstu, zvuku, fotografijama i videozapisima kako biste stvorili svoju sljedeću veliku ideju uz OneNote.

Ispričajte priču na svoj način

Snimljene uspomene jednostavno pretvorite u prekrasne videozapise uz Clipchamp3 i Microsoft 365.

Usporedite Microsoft 365 sa sustavom Office

Najbolja vrijednost za 2 do 6 osoba

Microsoft 365 Family

€99.00/godina

Microsoft 365 Personal

€69.00/godina

Office Home & Student 2021

Jednokratna kupnja za PC ili Mac
€149.00

Microsoft 365 Family

Microsoft 365 Personal

Office Home & Student 2021

Broj korisnika
1 do 6 osoba
1 osoba
1 PC ili Mac
Broj računa
od 1 do 6
1
1 PC ili Mac
Prostor za pohranu u oblaku
Do 6 TB (1 TB po osobi)
1 TB
Više uređaja i platformi
Included
Included
Word, Excel, PowerPoint
Included
Included
Included
Outlook
Included
Included
Trajna tehnička podrška
Included
Included
Microsoft Defender2
Included
Included
Microsoft Family Safety
Included
Microsoft Editor
Included
Included
Clipchamp3
Included
Included
Microsoft Teams
Included
Included
OneNote
Included
Included
Access (samo za PC)
Included
Included
Publisher (samo za PC)
Included
Included
Microsoft Forms
Included
Included
Skype
Included
Included
 
 

Office Home & Business 2021

 • Jednokratna kupnja za 1 PC ili Mac.
 • Klasične 2021 verzije programa Word, Excel, PowerPoint i Outlook.
 • Microsoftova podrška obuhvaćena je bez nadoplate tijekom razdoblja od prvih 60 dana.
Osoba koristi Microsoft Teams na uređaju Surface.

Najčešća pitanja

 • Office 2021 prodaje se kao jednokratna kupnja, što znači da plaćate jedan, inicijalni trošak da dobijete aplikacije paketa Office za jedno računalo. Jednokratne kupnje dostupne su za osobna računala i Mac računala. Ipak, nema mogućnosti nadogradnje što znači da ćete, ako planirate nadogradnju na sljedeće glavno izdanje, morati to izdanje kupiti po punoj cijeni.

  Microsoft 365 je pretplata koja uključuje najkooperativnije i najsuvremenije značajke u jednom besprijekornom, integriranom iskustvu. Microsoft 365 obuhvaća snažne računalne aplikacije paketa Office s kojima ste upoznati, kao što je Word, PowerPoint i Excel. Također dobivate pohranu na mreži i značajke povezane s oblakom koje vam omogućuju suradnju na datotekama u stvarnom vremenu. Uz pretplatu, uvijek ćete imati najnovije značajke, popravke i sigurnosna ažuriranja, uz stalnu tehničku podršku bez dodatnih troškova. Možete odabrati mjesečno ili godišnje plaćanje pretplate, a tarifa za Microsoft 365 Family omogućuje vam da sa svojom obitelji dijelite pretplatu do 6 osoba i koristite aplikacije na više računala, Mac računala, tableta i telefona.

 • Microsoft 365 kompatibilan je s računalom, Mac računalom, Androidom i iOS-om. Pogledajte sistemske preduvjete za kompatibilne verzije vaših uređaja i za druge zahtjeve za značajkama.
 • Ne. Aplikacije okruženja Microsoft 365 prilagođene su svakoj platformi i svakom operativnom sustavu. Aplikacije koje su dostupne za korisnike računala Mac i obuhvaćene specifične značajke mogu se razlikovati od onih koje su dostupne za korisnike računala. Uz Microsoft 365 možete biti fleksibilni. S vašim računom niste ograničeni samo na Mac ili isključivo na računalo, tako da možete prelaziti na sve uređaje.
 • Da. Dokumenti koje stvorite potpuno su vaši. Možete ih pohraniti na internetu na servisu OneDrive ili lokalno na računalu ili Mac računalu.
 • Pristup internetu potreban je za instalaciju i aktivaciju svih najnovijih izdanja aplikacija i servisa obuhvaćenih svim tarifama za pretplatu na Microsoft 365. Imajte na umu da ako ste postojeći pretplatnik, ne morate ponovno instalirati ili kupiti drugu pretplatu.

  Za tarife za Microsoft 365 pristup internetu potreban je i za upravljanje pretplatničkim računom, primjerice za instalaciju aplikacija paketa Office na drugim računalima ili za promjenu mogućnosti naplate. Pristup internetu potreban je i prilikom pristupa dokumentima pohranjenima na servisu OneDrive ako niste instalirali aplikaciju servisa OneDrive za računala.

  S internetom se redovito morate povezivati i da biste verziju okruženja Microsoft 365 održavali ažurnom te da biste mogli iskoristiti prednost automatskih nadogradnji. Ako se ne povežete s internetom barem svakih 31 dana, aplikacije će prijeći u način rada sa smanjenom funkcionalnošću, što znači da ćete moći prikazivati i ispisivati dokumente, ali ih nećete moći uređivati ili stvarati nove. Da biste ponovno aktivirali aplikacije, ponovno se povežite s internetom.

  Da biste koristili aplikacije paketa Office kao što su Word, Excel i PowerPoint, ne morate biti povezani s internetom jer su te aplikacije u potpunosti instalirane na računalu.

 • Microsoftov račun kombinacija je adrese e-pošte i lozinke pomoću koje se prijavljujete na servise kao što su OneDrive, Xbox LIVE i Outlook.com. Ako koristite neki od tih servisa, već imate Microsoftov račun koji možete koristiti, a možete stvoriti i novi. Saznajte više o Microsoftovu računu

  Tijekom registracije za probnu verziju ili kupnje okruženja Microsoft 365 od vas će se tražiti da se prijavite pomoću Microsoftova računa. Pomoću tog ćete računa morati biti prijavljeni da biste mogli instalirati pretplatu na Microsoft 365 i upravljati njime ili pak da biste iskoristili neke od prednosti pretplate, uključujući prostor za pohranu u oblaku.

 • Microsoft 365 Family možete zajednički koristiti s još pet osoba, što je ukupno šest korisnika. Microsoft 365 Personal može koristiti jedna osoba.
 • Ako imate aktivnu pretplatu na Microsoft 365 Family, pretplatu možete zajednički koristiti s do pet drugih osoba. Svaka osoba s kojom dijelite svoju pretplatu može instalirati Microsoft 365 na sve svoje uređaje i istovremeno se prijaviti na pet uređaja.

  Da biste dodali neku osobu u svoju pretplatu, posjetite https://account.microsoft.com i slijedite zaslonske upute za dodavanje korisnika. Svaka osoba koju dodate primit će poruku e-pošte s objašnjenjem postupka kroz koji mora proći. Kada prihvati zajedničko korištenje i prođe kroz postupak, podaci o toj osobi, uključujući podatke o instalacijama koje koristi, prikazivat će se na njihovoj stranici Moj račun. Ako želite prekinuti zajedničko korištenje pretplate s nekom osobom ili ukloniti uređaj koji ta osoba koristi na https://account.microsoft.com.

 • Posjetite ovu stranicu da biste saznali više o besplatnim aplikacijama.
 • Microsoft Defender sigurnosna je aplikacija za više uređaja koja pojedincima i obiteljima pomaže u zaštiti njihovih podataka i uređaja te da ostanu sigurniji na internetu uz zaštitu od zlonamjernog softvera, sigurnosne obavijesti u stvarnom vremenu i sigurnosne savjete.
 • Microsoft Defender nova je aplikacija za više uređaja koja pomaže ljudima i obiteljima da ostanu sigurniji na internetu. Microsoft Defender dodaje nove značajke i pojednostavljeno korisničko sučelje. Microsoft Defender donosi i vrijednu zaštitu uređaja za iOS, Android, Windows i Mac, sa zaštitom od zlonamjernog softvera, web-zaštitom, sigurnosnim obavijestima u stvarnom vremenu i sigurnosnim savjetima.1, 2 Microsoft Defender dostupan je u trgovinama aplikacija Apple, Google i Microsoft i za korištenje je potrebna pretplata na Microsoft 365 Personal ili Family.

  Windows Security, ranije poznat kao Centar za sigurnost programa Windows Defender, ugrađena je sigurnost na računalima sa sustavom Windows radi zaštite uređaja i podataka. Sigurnost u sustavu Windows unaprijed je instalirana i automatski omogućena. Sigurnost u sustavu Windows uključuje antivirusni softver Microsoft Defender koji štiti vaš uređaj sa sustavom Windows i podatke od virusa, ucjenjivačkog softvera, trojanskih programa i drugog zlonamjernog softvera, ako nije aktivan antivirusni softver koji nije Microsoftov.

 • Besplatna platforma za uređivanje videozapisa u pregledniku osmišljena kako bi stvaranje videozapisa učinila dostupnim svima.
 • Aplikacija Microsoft Family Safety osnažuje vas i vašu obitelj da stvarate zdrave navike i pomažete zaštititi osobe koje volite. Uz aplikaciju Microsoft Family Safety možete postaviti odgovarajuće filtre, ograničenja i dozvole koje su odgovarajuće za vašu obitelj. Kao pretplatnik na Microsoft 365 Family, dobivate dodatne pogodnosti u mobilnoj aplikaciji Obiteljska sigurnost uključujući upozorenja o lokaciji i sigurnosti vožnje. Saznajte više tako da posjetite: Microsoft Family Safety 

  Napomena:
  Pretplata na Microsoft 365 Family potrebna je za upozorenja o lokaciji i sigurnosne značajke pogona. Dostupnost se razlikuje po operacijskoj platformi i tržištu. Dozvole za lokaciju moraju biti aktivne za primanje automatskih upozorenja o dolasku i odlasku. Sigurnost pogona dostupna je samo u SAD-u, Ujedinjenoj Kraljevini, Kanadi i Australiji.

 • Dostupnost aplikacije ovisi o uređaju/jeziku. Značajke se razlikuju ovisno o platformi.

  Dostupnost značajki i aplikacija ovisi o regiji.

 • [1] Možete otkazati na mreži tako da posjetite web-mjesto Microsoftova računa. Prijavite se s Microsoftovim računom koji ste koristili za kupnju pretplate, a zatim isključite ponavljajuću naplatu. Zatim će vaša pretplata automatski isteći kad istekne preostalo vrijeme pretplate. Pojedinosti potražite u odjeljku “Kako otkazati Microsoft pretplatu” na web-mjestu Microsoftova podrška.
 • [2] Zahtijeva pretplatu na Microsoft 365 Personal ili Family; aplikacija je dostupna kao zasebno preuzimanje.
 • [3] Aplikacija je dostupna kao zasebno preuzimanje.
Pratite Microsoft 365