A person standing at a desk next to a tablet device and using a mobile device.

Microsoft 365 Business Standard

• Nabavite verzije aplikacija sustava Office za računala, uključujući Outlook, Word, Excel, PowerPoint i OneNote (plus Access i Publisher samo za PC).
• Hostirajte e-poštu uz poštanski sandučić od 50 GB i prilagođenu domenu e-pošte.
• Stvorite središte za timski rad i omogućite povezivanje ljudi putem usluge Microsoft Teams.
• Pohranjujte i zajednički koristite datoteke uz 1 TB prostora za pohranu u oblaku na servisu OneDrive po korisniku.
• Koristite jednu licencu za kompletno instalirane aplikacije sustava Office na pet mobilnih uređaja, pet tableta i pet PC-jeva ili Macova po korisniku.
• Zatražite pomoć u bilo kojem trenutku telefonom ili putem weba uz Microsoftovu cjelodnevnu podršku.

Kompatibilan je sa sustavima Windows 11, Windows 10, Windows 8.1 i dvije najnovije verzije sustava Mac OS. Uključeni su svi jezici.
€10.50 po korisniku mjesečno

(godišnja pretplata – obnavlja se automatski)1

Cijena bez poreza.
Ili
Kompatibilnost
Windows, Apple, Android and iOS icons
Pregled Preduvjeti

Unaprijedite poslovanje

Obavljajte posao povećavajući produktivnost uz Microsoft 365. Surađujte u stvarnom vremenu pomoću alata za timski rad koji su uvijek ažurni. Uz to, nabavite profesionalnu e-poštu i internetsku pohranu – sve uz ugrađenu sigurnost da biste pridonijeli zaštiti svojih podataka.

Značajke

 • Aplikacije sustava Office

  Dobivajte mjesečna ažuriranja te najnovije značajke i mogućnosti uz u potpunosti instalirane i uvijek ažurne verzije aplikacija Outlook, Word, Excel, PowerPoint i OneNote (značajke se razlikuju) za Windows ili Mac, Access i Publisher (samo za PC).

 • 1 TB sigurnog prostora za pohranu u oblaku po korisniku

  Uz 1 TB prostora za pohranu u oblaku na servisu OneDrive s bilo kojeg mjesta možete uređivati i zajednički koristiti dokumente, fotografije i druge sadržaje na svim svojim uređajima.

 • Intranet i timska web-mjesta

  Obavještavajte i angažirajte članove tvrtke te ih povežite sa sadržajima, znanjima i procesima putem sustava SharePoint. Ispričajte priču pomoću prekrasnih, jednostavnih web-mjesta.

 • E-pošta i kalendari

  Nabavite e-poštu poslovne klase putem programa Outlook, uključujući poštanski sandučić od 50 GB po korisniku, te šaljite privitke do 150 MB.

 • Profesionalno digitalno pripovijedanje

  Sway omogućuje jednostavno stvaranje atraktivnih interaktivnih web-izvješća, prezentacija, biltena, tečajeva itd.

 • Pametno pretraživanje i otkrivanje

  Otkrijte sadržaj i stručnost u cijeloj tvrtki ili ustanovi uz inteligentno pretraživanje svih izvora podataka, uključujući aplikacije SharePoint, Delve i Office.

 • Povezivanje i suradnja

  Putem servisa Microsoft Teams mjesta pristupite svemu što bi vaši timovima moglo trebati, uključujući izravne poruke, sadržaj, alate i osobe.

 • Razvoj web i mobilnih aplikacija

  Brzo stvarajte prilagođene poslovne aplikacije za web i mobilne uređaje uz Microsoft PowerApps. Odaberite neki od predložaka ili počnite ispočetka. Nije potrebno kodiranje.

 • Automatizacija tijeka rada

  U aplikaciji Microsoft Flow izrađujte automatizirane tijekove rada koji obuhvaćaju aplikacije i servise da biste dobivali obavijesti, sinkronizirali datoteke, prikupljali podatke i radili još mnogo toga uz Microsoft Power Automate. Nije potrebno kodiranje.

 • Funkcionira na više uređaja

  Preuzmite posve instalirane aplikacije sustava Office na više PC-jeva, Macova, tableta i mobilnih uređaja (uključujući one sa sustavima Windows, iOS i Android).3

 • Razmjena izravnih poruka i mrežni sastanci

  Komunicirate putem teksta, govornih poziva ili videopoziva uz Microsoft Teams. Hostirajte sastanke na webu dijeleći zaslon i HD videokonferencije u jednom koraku.

Tražite dodatne informacije?

Povežite tvrtku

Pogledajte kako vam Microsoft Teams pomaže u upravljanju poslovanjem

Thumbnail

Dodatni servisi

Microsoft Defender za tvrtke

Nabavite rješenje za zaštitu krajnjih točaka poslovne klase koje je isplativo i jednostavno za korištenje. Obuhvaćeno tarifom Microsoft 365 Business Premium.

Audiokonferencije

Pridružujte se sastancima u aplikaciji Microsoft Teams dok ste u pokretu, bez potrebe za internetskom vezom.4

Govorna poslovna komunikacija

Dodajte pozive za Microsoft Teams, telefonski sustav utemeljen na oblaku s naprednim značajkama koje obuhvaćaju prijenos poziva, višerazinske govorne automate i redove čekanja poziva.

Windows 365

Sigurno strujanjem prenosite okruženje sustava Windows, uključujući aplikacije, sadržaj i postavke, iz Microsoftova oblaka na bilo koji uređaj.

Dodatni resursi

Uključite se u radionicu

Registrirajte se za virtualnu radionicu ili sesiju obuke.

Pogledajte videozapis

Saznajte kako započeti s radom.

Zakazivanje pokazne verzije

Sastanite se s Microsoftovim stručnjakom.

Potražite partnera

Povežite se s ovlaštenim davateljem rješenja.

|

Microsoft 365 Business Standard predviđen je za najviše 300 korisnika. Ako imate ili mislite da biste uskoro mogli imati više od 300 korisnika, pogledajte naše druge tarife za velike tvrtke.

Možete platiti svim poznatim kreditnim karticama, a iznos pretplate bit će naveden na izvatku za kreditnu karticu. Dostupna vam je mogućnost primanja računa koji će vam se ovisno o odabranim uslugama ispostavljati mjesečno ili godišnje. Primit ćete poruku e-pošte kada račun bude spreman za prikaz, a ako pri kupnji pretplate unesete broj narudžbenice, taj će broj biti naveden na računu.

Možete se obvezati na mjesečno ili godišnje plaćanje sustava Microsoft 365.

 • Mjesečna obveza plaćanja: plaćate mjesec po mjesec i pretplatu možete u bilo kojem trenutku otkazati.
 • Godišnja obveza plaćanja: Registrirate se za jednogodišnju pretplatu i možete odabrati želite li plaćati svaki mjesec ili odjedanput za cijelu godinu prilikom registracije. Za taj način plaćanja odobravamo popust.

Pretplatu možete otkazati u bilo kojem trenutku; možda imate pravo na djelomičan povrat novca. Pročitajte cijeli Microsoftov ugovor o internetskim pretplatama.

Vaši podaci pripadaju vama. Ako odlučite otkazati pretplatu na Microsoft 365, svoje podatke, primjerice e-poštu i dokumente na timskim web-mjestima, možete preuzeti te ih spremiti na neko drugo mjesto. Prije otkazivanja pretplate svakako spremite svoje podatke. Kada otkažete pretplatu, podaci povezani s vašim računom za Microsoft 365 bit će uz ograničene funkcije dostupni vašim administratorima u razdoblju od 90 dana.

Da, račun možete prenijeti na drugu tarifu.

Tarifu najčešće možete nadograditi pomoću čarobnjaka za promjenu tarife u centru za administratore. Ako u sklopu pretplate imate više od 300 korisnika ili ako ste tarifu kupili putem pretplatne kartice, čarobnjak za promjenu tarifa nije dostupan. Tarife koje ne zadovoljavaju uvjete čarobnjaka za promjenu tarifa mogu se nadograditi ručno. Saznajte više o promjeni tarifa za Microsoft 365.

NAPOMENA: prilikom promjene računa naziv domene prenosi se na novi račun neovisno o tome jeste li upotrijebili postojeći naziv domene za račun za Microsoft 365 ili ste postavili novi naziv domene u okruženju Microsoft 365.

Promijenili smo naziv da bi bolje odražavao raspon značajki i pogodnosti pretplate. Zbog toga su poslovne tarife za Office 365 postale poslovne tarife za Microsoft 365. Novi naziv, isti onaj odličan omjer vrijednosti i cijene, uključujući aplikacije sustava Office u klasi, inteligentne servise u oblaku i naprednu sigurnost.

 • Office 365 Business Essentials sada je Microsoft 365 Business Basic
 • Office 365 Business Premium sada je Microsoft 365 Business Standard
 • Microsoft 365 Business sada je Microsoft 365 Business Premium
 • Office 365 Business sada je Microsoft 365 Apps za male tvrtke

U tarifama za male i srednje tvrtke nije bilo promjene cijena ni značajki.

Pogledajte dodatna rješenja za svoju tvrtku

1. Uvjeti otkazivanja ovise o vašem statusu novog klijenta, proizvodu i odabirima u vezi s domenom na Microsoftu. Saznajte više >Pretplatu na Microsoft 365 možete otkazati u bilo kojem trenutku u centru za administratore okruženja Microsoft 365. Kada otkažete pretplatu, izbrisat će se svi povezani podaci. Saznajte više o zadržavanju, brisanju i uništavanju podataka u okruženju Microsoft 365.
2. Nakon jednomjesečnog besplatnog probnog razdoblja naplatit će se odgovarajuća naknada za pretplatu. Potrebna je kreditna kartica. Da biste spriječili daljnju naplatu, pretplatu u svakom trenutku možete otkazati.
3. Dostupnost aplikacija za mobilne uređaje ovisi o državi/regiji.
4. Dostupnost tarifa za audio konferencije i tarifa za pozive ovisi o državi/regiji. Dodatne informacije potražite na popisu podržanih država i regija.