Photograph of three people standing and talking in front of a whiteboard

Microsoft 365 Business Premium

• uvijek koristite najnovije verzije programa Word, Excel, PowerPoint i drugih

• povežite se s klijentima i kolegama pomoću programa Outlook, sustava Exchange i aplikacije Microsoft Teams

• upravljajte datotekama s bilo kojeg mjesta uz 1 TB prostora za pohranu u oblaku na servisu OneDrive po korisniku

• obranite svoju tvrtku od naprednih računalnih prijetnji pomoću sofisticirane zaštite od krađe identiteta i ucjenjivačkog softvera

• upravljajte pristupom povjerljivim podacima pomoću šifriranja da biste podatke zaštitili od nehotičnog zajedničkog korištenja.

• zaštitite uređaje koji se povezuju s vašim podacima te održavajte sigurnost i ažurnost uređaja sa sustavima iOS, Android, Windows i MacOS4.

Kompatibilno sa sustavima Windows 11, Windows 10 Pro i Windows 365. Neke značajke upravljanja nisu podržane u sustavu Windows Home. Obuhvaćeni su svi jezici.

€18.60 po korisniku mjesečno

godišnja pretplata – obnavlja se automatski1

Cijena bez poreza.
Ili
Kompatibilnost
Pregled Preduvjeti

Jedno rješenje za sigurno vođenje tvrtke s bilo kojeg mjesta

Microsoft 365 Business Premium povezuje najbolje aplikacije sustava Office u klasi i vrhunske servise u oblaku sa sveobuhvatnom sigurnošću koja štiti vašu tvrtku od naprednih računalnih napada.

Obuhvaćene aplikacije i servisi

Tražite dodatne informacije?

Značajke

 • Aplikacije sustava Office

  Nabavite najnovije značajke i mogućnosti uz u potpunosti instalirane i uvijek ažurne verzije aplikacija Outlook, Word, Excel, PowerPoint za Windows ili Mac, OneNote (značajke se razlikuju), Access i Publisher (samo za PC).

 • Iskoristite 1 TB prostora za pohranu u oblaku po korisniku

  Uz 1 TB prostora za pohranu u oblaku na servisu OneDrive s bilo kojeg mjesta možete uređivati i zajednički koristiti dokumente, fotografije i druge datoteke na svim svojim uređajima.

 • Nabavite e-poštu i kalendare

  Koristite e-poštu poslovne klase putem programa Outlook uz poštanski sandučić od 50 GB po korisniku i šaljite privitke veličine do 150 MB.

 • Suradnja uz razmjenu izravnih poruka i mrežne sastanke

  Uskladite svoj tim putem grupnih razgovora, mrežnih sastanaka, poziva i web-konferencija uz Microsoft Teams.

 • Pojednostavnjenje zakazivanja sastanaka s korisnicima i partnerima

  Pojednostavnite način na koji korisnici zakazuju sastanke i upravljaju njima uz Microsoft Bookings. Korisnicima omogućite korištenje jednostavne web-stranice na kojoj mogu pronaći i rezervirati sastanke u bilo kojem trenutku.

 • Obrana od računalnih prijetnji

  Aktivirajte Microsoft Defender za Office 365 da biste pridonijeli zaštiti od virusa, neželjene e-pošte, nesigurnih privitaka, sumnjivih veza i napada krađe identiteta.

 • Upravljanje mobilnim uređajima, tabletima i računalima

  Primijenite sigurnosne pravilnike da biste pridonijeli zaštiti poslovnih podataka na uređajima u vlasništvu tvrtke i zaposlenika. Čuvajte podatke tvrtke unutar odobrenih aplikacija. Uklonite poslovne podatke s izgubljenih ili ukradenih uređaja pomoću servisa Microsoft Intune.

 • Omogućivanje sigurnog daljinskog pristupa i zaštita identiteta

  Omogućite zaposlenicima siguran pristup poslovnim aplikacijama gdje god rade uz uvjetni pristup. Zaštitite se od gubitka lozinke ili krađe pomoću napredne višestruke provjere autentičnosti.

 • Zaštita poslovnih podataka

  Šifrirajte povjerljive poruke e-pošte i ograničite kopiranje i prosljeđivanje povjerljivih poslovnih podataka pomoću servisa Azure Information Protection. Omogućite neograničeno arhiviranje u oblaku.

 • Icon

  Novo! Koristite sigurnost krajnjih točaka poslovne klase uz Microsoft Defender za tvrtke

  Zaštitite se od sofisticiranih napada ucjenjivačkim softverom na svim uređajima – sa sustavima Windows, macOS, Android i iOS4 – uz antivirusni program te otkrivanje i reakciju na krajnjim točkama sljedeće generacije.

Pet najvažnijih prednosti okruženja Microsoft 365 Business Premium

Microsoft 365 Business Premium

Dodaci

Audiokonferencije

Pridružujte se sastancima u aplikaciji Microsoft Teams dok ste u pokretu, bez potrebe za internetskom vezom.5

Govorna poslovna komunikacija

Dodajte pozive za Microsoft Teams, telefonski sustav utemeljen na oblaku s naprednim značajkama koje obuhvaćaju prijenos poziva, višerazinske govorne automate i redove čekanja poziva.

Windows 365

Sigurno strujanjem prenosite okruženje sustava Windows, uključujući aplikacije, sadržaj i postavke, iz Microsoftova oblaka na bilo koji uređaj.

Najčešća pitanja

|

Microsoft 365 Business Premium namijenjen je malim i srednje velikim tvrtkama s do 300 korisnika. Pruža najbolje mogućnosti za produktivnost okruženja Microsoft 365 Business Standard u klasi i sveobuhvatne značajke sigurnosti i upravljanja za zaštitu poslovnih podataka i resursa na svim uređajima.

Microsoft nudi široku lepezu proizvoda za povećavanje produktivnosti i upravljanje sigurnošću za male do srednje velike tvrtke, a svaki od tih proizvoda nudi naprednije značajke i funkcije od prethodnog.

 

Microsoft 365 Business Standard kombinira aplikacije sustava Office sa servisima u oblaku kao što su e-pošta poslovne klase, pohrana datoteka u oblaku i Microsoft Teams. Microsoft 365 Business Premium obuhvaća iste aplikacije i servise uz naprednu zaštitu od računalnih prijetnji i mogućnosti upravljanja uređajima. Microsoft 365 Business Premium namijenjen je tvrtkama s do 300 zaposlenika. Usporedite sve tarife za Microsoft 365 Business.

 

Microsoft 365 za velike tvrtke skup je tarifa za licenciranje koji nudi više razine upravljanja usklađenošću i sigurnošću u odnosu na Microsoft 365 za tvrtke te pruža dodatne funkcije poslovnog obavještavanja i analitike. Te su tarife namijenjene velikim tvrtkama i onima s više od 300 korisnika.

Klijenti koji žele koristiti okruženje Microsoft 365 Business Premium u svojoj tvrtki ili ustanovi moraju imati Windows 11 ili Windows 10 Pro* na računalima da bi servis mogao upravljati njihovim PC-jevima.

 

*Microsoft 365 Business Premium obuhvaća prava na nadogradnju na Windows 10 Pro ako uređaji trenutno koriste Windows 8.1 Pro.

 

*Microsoft 365 Business Premium obuhvaća prava na nadogradnju na Windows 11 ako uređaji trenutno koriste Windows 10 verzije 2004 ili noviji.

Za Microsoft 365 Business Premium preporučuje se implementacija uz pomoć partnera. Obratite se Microsoftovu partneru i pitajte ga nudi li Microsoft 365 Business Premium. Partner vam može pomoći da shvatite svoje mogućnosti i dati vam najbolje preporuke za implementaciju rješenja Microsoft 365 Business Premium u tvrtki ili ustanovi. Ako nemate Microsoftovog partnera, pronađite ga na stranici Microsoftovih davatelja rješenja.

Da, možete kombinirati pretplate na Microsoft 365 Business Premium s tarifama i dodacima iz sustava Azure, Dynamics 365 i Microsoft 365.

Ne, ne moraju svi imati pretplatu na Microsoft 365 Business Premium, premda su pogodnosti u pogledu sigurnosti i upravljanja dostupne samo korisnicima s uređajima kojima se upravlja putem pretplate na Microsoft 365 Business Premium.

 

Standardizacijom IT okruženja smanjuju se troškovi održavanja i sigurnosti tijekom vremena i to je stanje kojemu bi tvrtka trebala stremiti. No neke male i srednje velike tvrtke obično softver ažuriraju kada nadograđuju hardver, tijekom duljeg razdoblja. Te tvrtke mogu implementirati Microsoft 365 Business Premium samo za dio korisnika, ali za najbolju zaštitu povjerljivih podataka tvrtke i dosljedna okruženja sa suradnju preporučuje se implementacija za sve korisnike.

Ako je na hardver koji trenutno koristite instaliran Windows 8 Pro ili noviji, vjerojatno su ispunjeni minimalni preduvjeti za Microsoft 365 Business Premium. Dodatne informacije potražite u sistemskim preduvjetima za Windows 10 Pro.

 

Za nedavno kupljene uređaje sa sustavom Windows 10 Pro provjerite sistemske preduvjete za Windows 11 da biste provjerili ispunjavaju li uvjete za nadogradnju ili u aplikaciji PC Health Check provjerite može li se Windows 11 pokrenuti na vašem PC-ju.

 

Postojeće aplikacije za računala (Win32) sa sustavom Windows 10 izuzetno su kompatibilne s onima u sustavu Windows 11 te ih čak više od 99 %3 funkcionira bez ikakvih promjena. Klijenti i njihovi pouzdani IT savjetnici trebali bi pročitati preporučeni postupak za testiranje aplikacija na kompatibilnost sa sustavom Windows 10 i provjeriti preduvjete za Office da bi zajamčili neometan prijelaz na Microsoft 365 Business Premium.

Da, možete promijeniti svoju tarifu iz kvalificirane tarife u Microsoft 365 Business Premium. Mjesečne naknade mogu se smanjiti ili povećati ovisno o trenutačnoj tarifi. Saznajte više.

Dodatne informacije o mogućnostima okruženja Microsoft 365 Business Premium, tehničku dokumentaciju, upute za postavljanje i drugo možete pronaći na stranici s resursima za Microsoft 365 Business Premium.

Microsoft 365 oblak je za povećanje produktivnosti koji putem aplikacija sustava Office koje su najbolje u svojoj klasi, inteligentnih servisa u oblaku i napredne sigurnosti svakome omogućuje da ostvari ono što mu je važno u poslu i uopće u životu.

Poslovne tarife za Office 365 postale su poslovne tarife za Microsoft 365. Novi naziv, ista vrijednost, ista cijena.

• Office 365 Business Essentials sada je Microsoft 365 Business Basic.
• Office 365 Business Premium sada je Microsoft 365 Business Standard.
• Microsoft 365 Business sada je Microsoft 365 Business Premium.
• Office 365 Business sada je Microsoft 365 Apps za male tvrtke.

Promijenili smo naziv da bi bolje odražavao raspon značajki i pogodnosti pretplate. Microsoft 365 obuhvaća sve što vam je poznato iz sustava Office 365, uključujući aplikacije sustava Office koje su najbolje u svojoj klasi, inteligentne servise u oblaku i napredne sigurnosne značajke.

Microsoft Defender za tvrtke novo je sigurnosno rješenje za krajnje točke namijenjeno tvrtkama s do 300 zaposlenika. Pomaže u zaštiti od računalnih prijetnji, uključujući zlonamjerni softver i ucjenjivački softver, u paketu koji je jednostavan za korištenje i isplativ. Microsoft Defender za tvrtke dostupan je korisnicima okruženja Microsoft 365 Business Premium. Bit će dostupan i kao samostalni proizvod kasnije ove godine. Saznajte više.

Davatelji IT usluga mogu koristiti Microsoft 365 Lighthouse da bi korisnike usluge Business Premium zaštitili u odgovarajućoj mjeri. Saznajte više.

Pogledajte dodatna rješenja za svoju tvrtku

1. Pravilnici o otkazivanju ovise o vašem statusu novog klijenta, proizvodu i odabiru domena u Microsoftovu okruženju. Saznajte više. Pretplatu na Microsoft 365 možete otkazati u bilo kojem trenutku tako da otvorite centar za administratore okruženja Microsoft 365. Svi će se povezani podaci po otkazivanju pretplate izbrisati.  Saznajte više o zadržavanju, brisanju i uništenju podataka u okruženju Microsoft 365.
2. Nakon jednomjesečnog besplatnog probnog razdoblja naplatit će se odgovarajuća naknada za pretplatu. Potrebna je kreditna kartica. Da biste spriječili daljnju naplatu, pretplatu u svakom trenutku možete otkazati.
3. Od 2018. App Assure surađuje s tisućama klijenata te je dosad evaluirao gotovo 800 000 aplikacija i utvrdio stopu kompatibilnosti aplikacija od 99,7 %. Za preostalih 0,3 % aplikacija tim za App Assure surađivat će izravno s vama da bi vam omogućio njihovo pokretanje.
4. Dostupnost aplikacija za mobilne uređaje ovisi o državi/regiji.
5. Dostupnost tarifa za audiokonferencije i tarifa za pozive ovisi o državi/regiji. Dodatne informacije potražite na popisu podržanih država i regija.