A worker holding a tablet device while leaning over to speak to someone in a car.

Microsoft 365 Business Basic

• Hostirajte e-poštu uz poštanski sandučić od 50 GB i prilagođenu adresu domene e-pošte.

• Stvorite središte za timski rad i omogućite povezivanje ljudi putem servisa Microsoft Teams.

• Koristite aplikacije sustava Office za web, kao što su Outlook, Word, Excel, PowerPoint i OneNote.

• Pohranjujte i zajednički koristite datoteke uz 1 TB prostora za pohranu u oblaku na servisu OneDrive po korisniku.

• Olakšajte mrežne sastanke i videokonferencije za najviše 300 osoba.

• Zatražite pomoć u bilo kojem trenutku telefonom ili putem weba uz Microsoftovu cjelodnevnu podršku.


Kompatibilan je sa sustavima Windows 11, Windows 10, Windows 8.1 i dvije najnovije verzije sustava Mac OS. Obuhvaćeni su svi jezici.

€5.10 po korisniku mjesečno

(godišnja pretplata – obnavlja se automatski)1

Cijena bez poreza.
Ili
Kompatibilnost
Windows, Mac, Android, and iOS logos
Pregled Preduvjeti

Radite najbolje što možete uz napredne alate

Oživite svoje ideje i povežite se s drugima pomoću naprednih alata za suradnju, čavrljanje i videokonferencije. Komunicirajte uz profesionalnu e-poštu i zaštitite poslovne podatke pomoću mrežne pohrane.

Obuhvaćeni servisi

Značajke

 • E-pošta i kalendari

  Nabavite e-poštu poslovne klase putem programa Outlook, uključujući poštanski sandučić od 50 GB po korisniku, te šaljite privitke do 150 MB.

 • 1 TB sigurnog prostora za pohranu u oblaku po korisniku

  Nabavite 1 TB prostora za pohranu u oblaku na servisu OneDrive da biste s bilo kojeg mjesta mogli uređivati i zajednički koristiti dokumente, fotografije i druge sadržaje na svim svojim uređajima.

 • Aplikacije sustava Office na webu

  Koristite uvijek ažurne aplikacije Word, Excel, PowerPoint, OneNote i Outlook na webu. Istodobno surađujte s drugima na istom dokumentu u stvarnom vremenu na webu, mobilnim uređajima i različitim uređajima – nije potrebna nikakva instalacija.

 • Razmjena izravnih poruka i mrežni sastanci

  Razgovarajte, sastajte se i surađujte putem servisa Microsoft Teams. Kombinirajte poruke, govorne pozive, videopozive i dostupnost u jednoj aplikaciji.

 • Intranet i timska web-mjesta

  Obavještavajte i angažirajte članove tvrtke te ih povežite sa sadržajima, znanjima i procesima putem sustava SharePoint. Ispričajte priču pomoću prekrasnih, jednostavnih web-mjesta.

 • Organizirajte rasporede i upravljajte sastancima

  Bookings sadrži kalendar za rezervacije utemeljen na webu i integrira se s programom Outlook da bi korisnicima omogućio fleksibilnost rezerviranja termina koji im najbolje odgovara. Obavijesti putem e-pošte i SMS poruka pridonose manjem broju izostanaka i većem zadovoljstvu korisnika.

Tražite dodatne informacije?

Povežite tvrtku

Pogledajte kako vam Microsoft Teams pomaže u upravljanju poslovanjem

A bicycle shop employee showing a customer a bicycle over a Teams call on a Surface Hub.

Dodatni servisi

Microsoft Defender za tvrtke

Nabavite zaštitu za krajnje točke poslovne klase jer je isplativa i jednostavna za korištenje. Uključeno u Microsoft 365 Business Premium.

Audiokonferencije

Pridružujte se sastancima u aplikaciji Microsoft Teams dok ste u pokretu, bez potrebe za internetskom vezom.3

Govorna poslovna komunikacija

Dodajte pozive za Microsoft Teams, telefonski sustav utemeljen na oblaku s naprednim značajkama koje obuhvaćaju prijenos poziva, višerazinske govorne automate i redove čekanja poziva.

Windows 365

Sigurno strujanjem prenosite okruženje sustava Windows, uključujući aplikacije, sadržaj i postavke, iz Microsoftova oblaka na bilo koji uređaj.

Dodatni resursi

Uključite se u radionicu

Registrirajte se za virtualnu radionicu ili sesiju obuke.

Pogledajte videozapis

Saznajte kako započeti s radom.

Zakazivanje pokazne verzije

Sastanite se s Microsoftovim stručnjakom.

Potražite partnera

Povežite se s ovlaštenim davateljem rješenja.

|

Microsoft 365 Business Basic predviđen je za najviše 300 korisnika. Ako imate ili mislite da biste uskoro mogli imati više od 300 korisnika, pogledajte naše druge tarife za velike tvrtke.

Možete platiti svim poznatim kreditnim karticama, a iznos pretplate bit će naveden na izvatku za kreditnu karticu. Dostupna vam je mogućnost primanja računa koji će vam se ovisno o odabranim uslugama ispostavljati mjesečno ili godišnje. Primit ćete poruku e-pošte kada račun bude spreman za prikaz, a ako pri kupnji pretplate unesete broj narudžbenice, taj će broj biti naveden na računu.

Možete se obvezati na mjesečno ili godišnje plaćanje sustava Microsoft 365.

 • Mjesečna obveza plaćanja: plaćate mjesec po mjesec i pretplatu možete u bilo kojem trenutku otkazati.
 • Godišnja obveza plaćanja: Registrirate se za jednogodišnju pretplatu i možete odabrati želite li plaćati svaki mjesec ili odjedanput za cijelu godinu prilikom registracije. Za taj način plaćanja odobravamo popust.

Pretplatu možete otkazati u bilo kojem trenutku; možda imate pravo na djelomičan povrat novca. Pročitajte cijeli Microsoftov ugovor o internetskim pretplatama.

Vaši podaci pripadaju vama. Ako odlučite otkazati pretplatu na Microsoft 365, svoje podatke, primjerice e-poštu i dokumente na timskim web-mjestima, možete preuzeti te ih spremiti na neko drugo mjesto. Prije otkazivanja pretplate svakako spremite svoje podatke. Kada otkažete pretplatu, podaci povezani s vašim računom za Microsoft 365 bit će uz ograničene funkcije dostupni vašim administratorima u razdoblju od 90 dana.

Da, račun možete prenijeti na drugu tarifu.

 

Tarifu najčešće možete nadograditi pomoću čarobnjaka za promjenu tarife u centru za administratore. Ako u sklopu pretplate imate više od 300 korisnika ili ako ste tarifu kupili putem pretplatne kartice, čarobnjak za promjenu tarifa nije dostupan. Tarife koje ne zadovoljavaju uvjete čarobnjaka za promjenu tarifa mogu se nadograditi ručno. Saznajte više o promjeni tarifa za Microsoft 365.

 

NAPOMENA: prilikom promjene računa naziv domene prenosi se na novi račun neovisno o tome jeste li upotrijebili postojeći naziv domene za račun za Microsoft 365 ili ste postavili novi naziv domene u okruženju Microsoft 365.

Promijenili smo naziv da bi bolje odražavao raspon značajki i pogodnosti pretplate. Zbog toga su poslovne tarife za Office 365 postale poslovne tarife za Microsoft 365. Novi naziv, isti onaj odličan omjer vrijednosti i cijene, uključujući aplikacije sustava Office u klasi, inteligentne servise u oblaku i naprednu sigurnost.

 • Office 365 Business Essentials sada je Microsoft 365 Business Basic
 • Office 365 Business Premium sada je Microsoft 365 Business Standard
 • Microsoft 365 Business sada je Microsoft 365 Business Premium
 • Office 365 Business sada je Microsoft 365 Apps za male tvrtke

U tarifama za male i srednje tvrtke nije bilo promjene cijena ni značajki.

Pogledajte dodatna rješenja za svoju tvrtku

1. Uvjeti otkazivanja ovise o vašem statusu novog klijenta, proizvodu i odabirima u vezi s domenom na Microsoftu. Saznajte više >Pretplatu na Microsoft 365 možete otkazati u bilo kojem trenutku u centru za administratore okruženja Microsoft 365. Kada otkažete pretplatu, izbrisat će se svi povezani podaci. Saznajte više o zadržavanju, brisanju i uništavanju podataka u okruženju Microsoft 365.
2. Nakon jednomjesečnog besplatnog probnog razdoblja naplatit će se odgovarajuća naknada za pretplatu. Potrebna je kreditna kartica. Da biste spriječili daljnju naplatu, pretplatu u svakom trenutku možete otkazati.
3. Dostupnost tarifa za audiokonferencije i tarifa za pozive ovisi o državi/regiji. Dodatne informacije potražite na popisu podržanih država i regija.