Three people working in an office. One is in the background; the other two are talking to each other over facing desks with large desktop monitors

Microsoft 365 Apps za male tvrtke

 

• Nabavite verzije aplikacija sustava Office za računala: Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote (uz Access i Publisher samo za PC).

• Pohranjujte i zajednički koristite datoteke uz 1 TB prostora za pohranu u oblaku na servisu OneDrive po korisniku.

• Koristite jednu licencu za kompletno instalirane aplikacije sustava Office na pet mobilnih uređaja, pet tableta i pet PC-jeva ili Macova po korisniku.3

• Automatsko ažuriranje aplikacija novim značajkama i mogućnostima svakog mjeseca.

• Zatražite pomoć u bilo kojem trenutku telefonom ili putem weba uz Microsoftovu cjelodnevnu podršku.

 

 

Kompatibilno sa sustavima Windows 11, Windows 10, Windows 8.1 i dvije najnovije verzije sustava macOS. Obuhvaćeni su svi jezici.

€8.80 po korisniku mjesečno

(godišnja pretplata – obnavlja se automatski)1

Cijena bez poreza.
Ili
Kompatibilnost
Windows, Apple, Android and iOS icons
Pregled Preduvjeti

Više mogućnosti uz Microsoft 365

Nabavite standardna izdanja aplikacija za stolna računala koja se koriste diljem svijeta, kao što su Word, Excel, PowerPoint itd. Stvarajte, pregledavajte i uređujte u stvarnom vremenu na svim uređajima pomoću aplikacija za stolna računala Mac i PC sa sustavom Windows te za mobilne uređaje sa sustavima iOS i Android.

Obuhvaćene aplikacije

Tražite dodatne informacije?

Značajke

 • Mjesečna ažuriranja

  Nabavite najnovije značajke i mogućnosti uz u potpunosti instalirane i uvijek ažurne verzije programa Outlook, Word, Excel, PowerPoint za Windows ili Mac, OneNote (značajke se razlikuju) te Access i Publisher (samo za PC).

 • Funkcionira na više uređaja

  Preuzmite posve instalirane aplikacije sustava Office na više PC-jeva, Macova, tableta i mobilnih uređaja (uključujući one sa sustavima Windows, iOS i Android).

 • 1 TB sigurnog prostora za pohranu u oblaku po korisniku

  Uz 1 TB prostora za pohranu u oblaku na servisu OneDrive s bilo kojeg mjesta možete uređivati i zajednički koristiti dokumente, fotografije i druge sadržaje na svim svojim uređajima.

 • Profesionalno digitalno pripovijedanje

  Sway omogućuje jednostavno stvaranje atraktivnih interaktivnih web-izvješća, prezentacija, biltena, tečajeva itd.

Microsoft 365 Apps za male tvrtke

|

Microsoft 365 Apps za male tvrtke podržava najviše 300 korisnika. Ako imate ili mislite da biste uskoro mogli imati više od 300 korisnika, pogledajte naše druge ponuđene tarife.

Možete platiti svim poznatim kreditnim karticama, a iznos pretplate bit će naveden na izvatku za kreditnu karticu. Možete dobiti račun, koji će vam se ovisno o odabranim uslugama ispostavljati mjesečno ili godišnje. Primit ćete poruku e-pošte kada račun bude spreman za prikaz, a ako pri kupnji pretplate unesete broj narudžbenice, taj će broj biti naveden na računu.

Možete se obvezati na mjesečno ili godišnje plaćanje sustava Microsoft 365.

 • Mjesečna obveza plaćanja: plaćate mjesec po mjesec i pretplatu možete u bilo kojem trenutku otkazati.
 • Godišnja obveza plaćanja: Registrirate se za jednogodišnju pretplatu i možete odabrati želite li plaćati svaki mjesec ili odjedanput prilikom registracije. Za taj način plaćanja odobravamo popust.

Pretplatu možete otkazati u bilo kojem trenutku; možda imate pravo na djelomičan povrat novca. Pročitajte cijeli Microsoftov ugovor o internetskim pretplatama.

Vaši podaci pripadaju vama. Ako odlučite otkazati pretplatu na Microsoft 365 , svoje podatke, primjerice e-poštu i dokumente na timskim web-mjestima, možete preuzeti te ih spremiti na neko drugo mjesto. Prije otkazivanja pretplate svakako spremite svoje podatke. Kada otkažete pretplatu, podaci povezani s vašim računom za Microsoft 365 bit će uz ograničene funkcije dostupni vašim administratorima u razdoblju od 90 dana.

Da, račun možete prenijeti na drugu tarifu.

 

Tarifu najčešće možete nadograditi pomoću čarobnjaka za promjenu tarife u centru za administratore. Ako u sklopu pretplate imate više od 300 korisnika ili ako ste tarifu kupili putem pretplatne kartice, čarobnjak za promjenu tarifa nije dostupan. Tarife koje ne zadovoljavaju uvjete čarobnjaka za promjenu tarifa mogu se nadograditi ručno. Saznajte više o promjeni tarifa za Microsoft 365.

 

NAPOMENA: prilikom promjene računa naziv domene prenosi se na novi račun neovisno o tome jeste li upotrijebili vlastiti naziv domene za račun za Microsoft 365 ili ste postavili naziv domene u okruženju Microsoft 365.

Microsoft 365 oblak je za povećavanje produktivnosti koji putem aplikacija sustava Office koje su najbolje u svojoj klasi, inteligentnih servisa u oblaku i napredne sigurnosti svakome omogućuje da ostvari ono što mu je važno u poslu i, općenito, u životu.

Poslovne tarife za Office 365 postale su poslovne tarife za Microsoft 365. Novi naziv, ista vrijednost, ista cijena.

 • Office 365 Business Essentials sada je Microsoft 365 Business Basic
 • Office 365 Business Premium sada je Microsoft 365 Business Standard
 • Microsoft 365 Business sada je Microsoft 365 Business Premium 
 • Office 365 Business sada je Microsoft 365 Apps za male tvrtke

Promijenili smo naziv da bi bolje odražavao raspon značajki i pogodnosti pretplate. Microsoft 365 sadrži sve što poznajete iz sustava Office 365, uključujući aplikacije sustava Office koje su najbolje u svojoj klasi, inteligentne servise u oblaku i naprednu sigurnost.

Ne, u tarifama za male i srednje tvrtke nije bilo promjene cijena ni proizvoda. Na raspolaganju su vam iste tarife, samo s unaprijeđenim nazivima.

Pogledajte dodatna rješenja za svoju tvrtku

Microsoft 365 Apps za velike tvrtke

Tražite tarifu Microsoft 365 Apps za više od 300 zaposlenika? Istražite tarife za velike tvrtke.

1. Uvjeti otkazivanja ovise o vašem statusu novog klijenta, proizvodu i odabirima u vezi s domenom na Microsoftu. Saznajte više >Pretplatu na Microsoft 365 možete otkazati u bilo kojem trenutku u centru za administratore okruženja Microsoft 365. Kada otkažete pretplatu, izbrisat će se svi povezani podaci. Saznajte više o zadržavanju, brisanju i uništavanju podataka u okruženju Microsoft 365.
2. Nakon jednomjesečnog besplatnog probnog razdoblja naplatit će se odgovarajuća naknada za pretplatu. Potrebna je kreditna kartica. Da biste spriječili daljnju naplatu, pretplatu u svakom trenutku možete otkazati.
3. Dostupnost aplikacija za mobilne uređaje ovisi o državi/regiji.