Prijeđi na glavni sadržaj
Preskoči na glavni sadržaj
Microsoft 365

Microsoft je proglašen vodećom tvrtkom u izvješću Magic Quadrant™ tvrtke Gartner® za platforme za servise za sadržaje za 2021.

Microsoft 365 pouzdano je okruženje u kojem su podaci naših klijenata sigurni i koje pruža inovativna rješenja za najveće poteškoće s kojima se susreću. Prihvaćanje okruženja Microsoft 365 kod naših klijenata doseglo je više od 200 milijuna aktivnih korisnika mjesečno koji se služe servisima za sadržaje koje omogućuje SharePoint. Naši klijenti svakog mjeseca dodaju više od 100 petabajta novog sadržaja, što se prilagođava egzabajtima podataka i tisućama novih aplikacija za sadržaj koje razvijaju razvojni inženjeri.

Sa zadovoljstvom objavljujemo da je Gartner® petu godinu zaredom prepoznao Microsoft kao vodeću tvrtku u izvješću Magic Quadrant™ za platforme za servise za sadržaje za 2021. Microsoft je najbolji u sposobnosti izvršavanja.

Grafikon Gartner C S P M Q 2021 koji prikazuje Microsoft u gornjem desnom kutu kao vodeću tvrtku.

Slika 1. Magic Quadrant™ tvrtke Gartner® za platforme za servise za sadržaj, Michael Woodbridge, Marko Sillanpaa, Lane Severson, Tim Nelms, 18. listopada 2021.

Preuzmite besplatnu kopiju izvješća Gartner® Magic Quadrant™ for Content Services Platforms da biste saznali više.

U izvješću Gartner navodi osnovne, neobavezne i ključne mogućnosti za platforme za servise za sadržaj. Nakon navođenja pojedinosti ključnih mogućnosti, Gartner navodi "Zadnja od tih ključnih funkcija – implementacija PaaS-a/SaaS-a – u zadnjih je nekoliko godina najviše dobila na važnosti.”

Smatramo da ovo priznanje pokazuje našu predanost pružanju mogućnosti inovativne platforme za sadržaj da bismo klijentima pomogli da ostvare više, a pritom je obuhvaćeno sljedeće:

  • Upravljani sadržaj: Sadržaj vaše tvrtke ili ustanove ono je što pokreće odluke i djelovanje. Koristeći umjetnu inteligenciju za pretvaranje nestrukturiranog sadržaja u organizirane informacije, SharePoint Syntex olakšava pronalaženje, zaštitu i automatizaciju poslovnih praksi. Saznajte više o tome kako su organizacije kao što su Northumbrian Water i London Stock Exchange Group evidentirale znanje i smanjile neefikasnost uz SharePoint Syntex. U novijim ažuriranjima dodali smo sljedeće: skup sadržaja, upravljanje ugovorima i napredno pretraživanje metapodataka.
  • Upravljanje znanjem: Teme na platformi Microsoft Viva pretvaraju sadržaj u znanje automatiziranom organizacijom sadržaja, što olakšava pronalaženje informacija. Iskoristite postojeći sadržaj i pretvorite ga u prednost radi bržeg učenja i razvoja. Saznajte više o tome kako tvrtke kao što je Avanade lakše otkrivaju i dijele znanje pomoću Tema na platformi Viva.
  • Produktivnost zaposlenika: Microsoft 365 klijentima omogućuje korištenje aplikacija, kao što je Microsoft Viva, koje potiču suradnju i produktivnost. Omogućite zaposlenicima da rade fleksibilno i ostanu povezani s bilo kojeg mjesta.
  • Široka mreža partnera treće strane: Microsoftova partnerska mreža nudi široku lepezu rješenja osmišljenih da doda vrijednost ulaganju klijenata u Microsoft 365. Uz to održavamo i program zajednice inženjerskih partnera na platformi Microsoft Viva i partnera za servise za sadržaj da bismo partnerima za servise za sadržaj pomogli da isporučuju rješenja koja klijentima omogućuju brži put do uspjeha.
  • Integracija s okruženjem Microsoft 365: Naš ekosustav partnera treće strane nudi rješenja i usluge stvorene za integraciju da biste Microsoft 365 mogli prilagoditi i poboljšati ovisno o potrebama svoje tvrtke ili ustanove. Imamo i alate za pomoć partnerima i razvojnim inženjerima pri integraciji, nadogradnji i proširenju rješenja na Microsoft 365, što obuhvaća SharePoint, SharePoint Syntex i platformu Viva. Saznajte više o našem sve većem programu Microsoft Content Services Partner (CSPP).

Obavite više posla uz Microsoft 365

Posjetite nove stranice za prihvaćanje platforme Microsoft Viva i sustava SharePoint Syntex da biste pronašli resurse koji će vam pomoći da povećate informiranost i upotrebu servisa Viva i SharePoint Syntex u svojoj tvrtki ili ustanovi. Na tim ćete web-mjestima pronaći korisne vodiče, alate i predloške za početak rada, razvoj prvaka upotrebe određenih proizvoda i implementaciju rješenja.

Da biste saznali više o brojnim značajkama servisa za sadržaje u sustavu SharePoint Syntex (pa čak i započeli s uvježbavanjem modela s vlastitim sadržajem) ili da biste počeli iznova s rješenjem za upravljanje ugovorima, pogledajte predloške web-mjesta utemeljenih na servisu SharePoint Syntex u katalogu sustava SharePoint. Katalog vam omogućuje da na zahtjev na svoj klijent dodijelite predložak rješenja bez koda. Predložak s uputama Centra za sadržaj može se dodijeliti bez licence, a za rješenje za upravljanje ugovorima potrebna je licenca za SharePoint Syntex.

Prikaz stranice rješenja za upravljanje ugovorima sustava SharePoint Syntex.

Slika 2. Web-mjesto za upravljanje ugovorima dodijeljeno iz kataloga sustava SharePoint.

Naposljetku, poslušali smo vaše zahtjeve u vezi s povezivanjem sadržaja i znanja radi bržih načina razvoja baze znanja. Može vam pomoći nova integracija taksonomije sustava SharePoint Syntex i Tema na platformi Viva. SharePoint Syntex moći ćete koristiti za automatsko označavanje sadržaja i izgradnju taksonomija, kao i za dinamično pretvaranje taksonomskih oznaka u upravljane teme za Teme na platformi Viva. Ta se integracija trenutno uvodi.

Teme izgrađene dinamički iz taksonomskog spremišta termina.

Slika 3. Teme izgrađene dinamički iz taksonomskog spremišta termina.

Dodatne informacije

Neprestano radimo na poboljšanju ponuda platforme za sadržaj i omogućivanju veće samostalnosti korisnika u novom digitalnom dobu. Evo kako možete saznati više o servisima za sadržaje okruženja Microsoft 365 i početi s radom:


Magic Quadrant™ tvrtke Gartner® za platforme za servise za sadržaj, Michael Woodbridge, Marko Sillanpaa, Lane Severson, Tim Nelms, 18. listopada 2021.

Gartner ne promiče nijednog dobavljača, proizvod ni uslugu koje navodi u svojim istraživačkim publikacijama niti korisnicima tehnologije savjetuje odabir isključivo onih dobavljača koji imaju najviše ocjene ili druge oznake. Materijali tvrtke Gartner o istraživanjima sastoje se od mišljenja ustanove za istraživanja Gartner i ne trebaju se smatrati nepobitnim činjenicama. Gartner se odriče svih jamstava, izričitih ili implicitnih, koja se odnose na ovo istraživanje, uključujući jamstva utrživosti ili prikladnosti za određenu namjenu.

Tu je grafiku objavila tvrtka Gartner, Inc. u sklopu većeg istraživačkog dokumenta te je treba vrednovati u kontekstu cijelog dokumenta. Gartnerov dokument dostupan je na zahtjev od Microsofta.

GARTNER i MAGIC QUADRANT registrirani su žigovi i uslužni žigovi tvrtke Gartner, Inc. i/ili njezinih povezanih društava u SAD-u i drugim državama te se ovdje koriste uz dozvolu. Sva prava pridržana.

You may also like these articles

Image for: Group of coworkers collaborating in modern hybrid work space.

Razvoj aplikacija za suradnju pomoću aplikacije Microsoft Teams

Razvoj aplikacija za suradnju pomoću aplikacije Microsoft Teams

Image for: Three professionals collaborate in a modern, open workspace.

Ciljevi platforme Microsoft Viva unose svrhu i usklađivanje u iskustvo za zaposlenike

Ciljevi platforme Microsoft Viva unose svrhu i usklađivanje u iskustvo za zaposlenike

Image for: A woman interacting with Microsoft Teams collaborating with a loop component​.

Od inteligentnih alata utemeljenih na inkluzivnosti do najnovijih značajki u sustavu Windows – evo što je novo u okruženju Microsoft 365

Od inteligentnih alata utemeljenih na inkluzivnosti do najnovijih značajki u sustavu Windows – evo što je novo u okruženju Microsoft 365

Početak rada u okruženju Microsoft 365

Microsoft 365 objedinjuje Office 365, Windows 10 i Enterprise Mobility + Security. Pruža sveobuhvatno, inteligentno i sigurno rješenje kojim se povećava učinkovitost njegovih korisnika.