Location via proxy:   [ UP ]  
[Report a bug]   [Manage cookies]                
Preskoči na glavni sadržaj
Microsoft 365

Microsoft 365 Blog

Nedavni članci

Objavio 

Koristite Microsoft Teams za podršku zdravstvenim djelatnicima za izravnu komunikaciju s pacijentima 

Zdravstvo i dalje doživljava transformaciju – pred njim su nezabilježeni izazovi, nova i složena očekivanja te izvanredne prilike za inovacije i rast. U središtu te transformacije nalaze se zdravstveni djelatnici za izravnu komunikaciju s pacijentima – liječnici, medicinske sestre i članovi timova za njegu kojima je posao zaštita naše sigurnosti i zdravlja.

Objavio 

Microsoft je proglašen vodećom tvrtkom u izvješću Magic Quadrant™ tvrtke Gartner® za platforme za servise za sadržaje za 2021. 

Microsoft 365 pouzdano je okruženje u kojem su podaci naših klijenata sigurni i koje pruža inovativna rješenja za najveće poteškoće s kojima se susreću. Sa zadovoljstvom objavljujemo da je Gartner® petu godinu zaredom prepoznao Microsoft kao vodeću tvrtku u izvješću Magic Quadrant™ za platforme za servise za sadržaje za 2021.

Objavio 

Tri načina na koje tehnologija može pomoći da se zaposlenici za izravnu komunikaciju s klijentom ponovno osove na noge 

Dvije milijarde zaposlenika za izravnu komunikaciju s klijentom, koji predstavljaju 80 posto svjetske radne snage, nosili su se rizikom, iscrpljenošću i prekidima rada tijekom cijele pandemije. Od zatvaranja tvrtki do novih sigurnosnih protokola i povećanih radnih opterećenja te iscrpljivanja zaliha, radnici na prvim crtama neprestano su suočeni s izazovima. Danas izdajemo komplet tehnoloških inovacija i najavljujemo partnerstva da bismo zaposlenicima za izravnu komunikaciju s klijentom smanjili stres i pružili podršku načinu na koji rade i komuniciraju.