Person standing at a desk with multiple monitors and looking at a laptop

Nadogradnja uz našu pomoć

Zatražite pomoć servisa FastTrack za implementaciju sustava Windows 11 Enterprise i Education te Microsoft 365 Apps, kao i upravljanje njima. Klijenti sa 150 ili više licenci koji ispunjavaju uvjete mogu bez dodatne naknade dobiti vodstvo u sklopu programa FastTrack.

Ne brinite o kompatibilnosti

Budite sigurni da će vaše aplikacije funkcionirati u najnovijim verzijama sustava Windows i Microsoft 365 Apps. Kompatibilnost vam obećava naš tim za App Assure. Ako naiđete na probleme, App Assure pomoći će vam da ih riješite bez dodatnih troškova.

A person working in an office at a standing desk
A person working in a home office on a tablet

Poboljšanje sigurnosti

Prelaskom na najnoviji Windows 11 i Microsoft 365 Apps za velike tvrtke možete smanjiti rizik i redovito dobivati sigurnosna ažuriranja podržana Microsoftovim oblakom.

Osuvremenite svoju tvrtku

Uz Windows 11 i Microsoft 365 smanjite troškove rada na daljinu i u uredu, riješite se troškova koji nisu neophodni i automatizirajte ponavljajuće zadatke.

Two people working in an office, one at a big table and one at the window
Two people talking at a round table in an office

Ostanite u toku

Koristite pomoć servisa FastTrack da bi Windows 11 i Microsoft 365 Apps za velike tvrtke uvijek bili ažurni. Možemo vam pomoći i da nabavite te održavate ažurnim Windows 10.


Dodatni alati iz programa FastTrack za uspjeh

Microsoft 365

Ubrzajte implementaciju, potaknite prihvaćanje i pomozite korisnicima da iskoriste sve prednosti okruženja Microsoft 365.

Sigurnost u okruženju Microsoft 365

Pridonesite zaštiti svog okruženja od računalnih prijetnji. Microsoftovi alati za zaštitu od prijetnji zajednički štite vašu e-poštu, podatke, uređaje i identitete od rizika od računalnih prijetnji koji neprestano raste i stvara sve veće troškove.

Atos logo
"Imamo mnogo zaposlenika koji rade od kuće, na daljinu ili s klijentskih web-mjesta. Prije servisa Autopilot i Intune morali su doći na cijeli jedan radni dan u ured samo radi postavljanja svojih uređaja. Sada to isto postavljanje mogu obaviti od kuće za manje od dva sata."

– Ralf van Houtem: globalni voditelj, Digital Workplace, Atos


Resursi za implementaciju sustava Windows 11

Analitika krajnjih točaka

Analitika krajnjih točaka pomaže vam razumjeti na koji način problemi s performansama te stanjem hardvera i softvera mogu utjecati na vašu tvrtku ili ustanovu. Stanje aplikacija okruženja Microsoft 365 govori vam koriste li uređaji u vašoj tvrtki ili ustanovi Microsoft 365 Apps na preporučenim kanalima.

Implementacija klijenta sustava Windows

Nabavite resurse i dokumentaciju te saznajte više o implementaciji i održavanju klijentskih uređaja sa sustavima Windows 10 i 11 ažurnima.

Planiranje za Windows 11

Čitajte o najboljim praksama za tvrtke ili ustanove koje planiraju implementirati Windows 11.

Program Windows Insider za tvrtke

Pojednostavnite implementaciju i oblikujte sustav Windows prema vlastitim specifičnim poslovnim potrebama.

Implementacija sustava Microsoft 365 Apps

Ovaj vodič za implementaciju pomaže IT stručnjacima u okruženju velike tvrtke da planiraju i implementiraju Microsoft 365 Apps te upravljaju njime.

Podrška za samostalan rad

Postavite usluge sustava Microsoft 365 pomoću detaljnih vodiča.

Počnite s korištenjem već danas

Odmah se prijavite u FastTrack.

Novi ste u programu FastTrack za Windows 11?

Pregledajte najčešća pitanja o servisu FastTrack.