Web uz Bing radi za vas

Potražite odgovore, informacije ili slike*, preuzmite više kontrole nad zaštitom svoje privatnosti i donirajte pomoću tražilice Bing**.

Početna stranica pretraživanja na servisu Bing
Prozor preglednika Microsoft Edge s tražilicom Bing s fotografijom morske kornjače

Donirajte pomoću tražilice Bing

Kada se pridružite programu Microsoft Rewards i uključite način rada za doniranje, pretraživanja putem tražilice Bing generirat će bodove iz programa Rewards za doniranje neprofitnoj organizaciji po vašem izboru**.

ODMAH SE REGISTRIRAJTE
Zaslon preglednika u načinu rada InPrivate

Zaštita privatnosti bez kompromisa

Microsoft Edge i Bing nude veću privatnost u načinu rada InPrivate. Vaša se pretraživanja ne povezuju s vama, što vam daje veću kontrolu nad podacima bez ugrožavanja rezultata pretraživanja i relevantnosti.

SAZNAJTE VIŠE
Traka za pretraživanje na programskoj traci sustava Windows 10

Pretraživanje koje omogućuje Bing nadohvat ruci

Brzo pronalazite datoteke, fotografije* ili odgovore jednostavnim pretraživanjem uz Bing na programskoj traci sustava Windows 10.

SAZNAJTE VIŠE
Vrhunske vijesti u pregledniku Microsoft Edge

Pretražujte web na najbolji način

Na svakoj novoj kartici sa stranicom možete pokrenuti pretraživanje pomoću servisa Bing, otvarati najpopularnija web-mjesta i pristupati besplatnim vijestima visoke kvalitete iz više od 4500 izvora uz Microsoft News.

* Vizualno pretraživanje nije dostupno u Kini.

** Donirajte pomoću tražilice Bing samo u SAD-u. Bodovi iz programa Rewards mogu se zamijeniti za poklon-bonove u Australiji, Kanadi, Francuskoj, Njemačkoj, Italiji, Španjolskoj i Velikoj Britaniji. Program Rewards nije dostupan na drugim tržištima.