€145.00
Proizvodi koji se mogu preuzeti isporučit će vam se putem veze za preuzimanje koja će biti dostupna nakon dovršetka kupnje.

Nabavite nove značajke sa sustavom Windows 11.

Obitelj, prijatelji, glazba, stvaranja - Windows 11 je jedno mjesto za sve. S posve novim osjećajem i alatima koji olakšavaju učinkovitost, on nudi ono što vam treba za sve što slijedi.

€145.00
Pregled Sistemski preduvjeti

Sveobuhvatna, ugrađena i aktualna zaštita

Najsigurniji sustav Windows ikad. Windows 10 pruža sveobuhvatnu, ugrađenu zaštitu - bez dodatnih troškova.1

Saznajte više

Što vam je potrebno da biste obavili zadatke

Od podrške dodirnog zaslona6 do intuitivnog dizajna i značajki koje vam pomažu da se fokusirate i stvorite - Windows 10 koristi inovaciju koja će vam pomoći da budete produktivniji.

Najpopularnija platforma za računalne igre na planeti

Postoji razlog za profesionalnu igru na Windows 10: ima snagu i inovaciju koja vam je potrebna za grafički intenzivno igranje.9

Saznajte više
Više naslova igara sa sustavom Windows 10 i Xbox oko digitalnog zaslona s tipkovnicom, mišem i kontrolerom 

Windows 10 za svakoga od nas

Bilo da imate invaliditet, osobnu preferenciju ili jedinstveni radni stil, Windows 10 prilagođava se vama.

Trebate veći zaslon? Svjetliji zaslon? Pripovjedača za čitanje teksta? Saznajte o alatima za pristupačnost i značajkama za slabovidne osobe, daltoniste ili osobe s oštećenim vidom.

Alati za vid

Za nagluhe osobe, osobe koje imaju gubitak sluha ili gluhoću, naše specijalizirane značajke mogu pružiti rješenja, uključujući prikaz titlova, mono zvuk i transkripciju poziva uživo.

Alati za sluh

Inovativni alati kao što su diktiranje i prijava u sustav Windows Hello mogu učiniti digitalni svijet pristupačnijim onima koji žive s disleksijom, napadajima, autizmom ili drugim kognitivnim razlikama.

Alati za neuro raznolikost

Naše aplikacije za osobe s poteškoćama u učenju mogu pomoći povećati fokus, koncentraciju i razumijevanje – te uključiti alate za poboljšanje vještina čitanja i pisanja.

Alati za učenje

Naš paket proizvoda pomaže ljudima koji žive s artritisom, kvadriplegijom, ozljedom leđne moždine i drugim problemima mobilnosti za navigaciju digitalnim svijetom na ne-tradicionalne načine.

Alati za mobilnost

Maksimalno iskoristite pretplatu na Microsoft 365

Aplikacije Premium Office, dodatna pohrana u oblaku, napredna sigurnost i još mnogo toga, sve u jednoj prikladnoj pretplati.

Saznajte više

Pronađite pravu stvar za svoje potrebe.

Pogledajte naš popis ponuda proizvoda da biste vidjeli koja verzija sustava Windows 10 provjerava sve vaše okvire.

Saznajte više

Ovo je puna verzija sustava Windows 10. Preporučujemo da napravite sigurnosne kopije datoteka prije instaliranja. Ažuriranja se automatski omogućuju tijekom razdoblja podrške - dodatni zahtjevi za pohranu i/ili hardver vrijede za ažuriranja tijekom vremena. Aplikacije i značajke mogu se razlikovati od tržišta do tržišta. Windows Media Center nije podržan. Da biste provjerili kompatibilnost, razdoblje podrške i druge važne informacije, posjetite web-mjesto proizvođača uređaja i windows.com/windows10specs.

[1] Za podržani vijek trajanja uređaja. Mogu se primijeniti naknade za pristup internetu. Dodatni zahtjevi za pohranu i/ili hardver mogu se primjenjivati tijekom vremena za ažuriranja. Više pojedinosti potražite na https://www.microsoft.com/windows/windows-10-specifications.
[2] Na temelju prosječne vremenske usporedbe između upisivanja lozinke i otkrivanja lica ili otiska prsta kako bi se uspješno potvrdila autentičnost.
[3] Windows Hello zahtijeva specijalizirani hardver, uključujući čitač otiska prsta, osvijetljeni IR senzor ili druge biometrijske senzore i omogućene uređaje.​
[4] Microsoft Defender verzija 4.12 & 4.18 postigao je 100 % otkrivanje za zaštitu od napada zlonamjernog softvera od 0 dana, uključujući prijetnje putem weba i e-pošte (Real-World Testing) putem AV-Test, srpanj i kolovoz, 2018
[5] Stranicu Sigurnosni davatelji možete pronaći u odjeljku aplikacije Sigurnost sustava Windows. 
[6] Ovisi o hardveru.
[7] Sigurna pohrana, web i mobilni pristup i dijeljenje zahtijeva sinkronizaciju na svim uređajima sa servisom OneDrive. Besplatni računi na servisu OneDrive uključuju 5 GB ukupnog prostora ili prostor za oko 2000 fotografija. Potreban je internetski pristup, mogu se naplaćivati naknade.
[8] Korisnici moraju povezati svoj mobilni telefon na računalo putem 'Link to Windows' na svom mobilnom telefonu (gdje je moguće) ili putem 'Your Phone app' na svom računalu. Aplikacija vašeg telefona isporučuje se predinstalirana na računalima s ažuriranim ili novijim verzijama sustava Windows 10, listopad 2018., i može se preuzeti za ažurirane ili novije verzije sustava Windows 10, travanj 2018. Potreban je Microsoftov račun i telefon sa sustavom Android 7.0+.
Calls zahtijeva minimalnu verziju računalnog softvera ažuriranog ili novijeg sustava Windows 10, svibanj 2019. Potrebno je računalo sa sustavom Windows 10 koje podržava Bluetooth radio.
[9] Preduvjeti za hardver računala mogu se razlikovati za igre u sustavu Windows 10. DirectX Raytracing dostupan s podržanim igrama, grafičkim čipovima i zahtijeva ažuriranu (ili noviju) verziju sustava Windows 10, travanj.
[10] Datoteke mogu biti raspoložive za izvanmrežnu upotrebu. U protivnom je potreban internet. Možda se naplaćuju naknade. Datoteke Restore zahtijeva pretplatu na Microsoft 365 (prodaje se zasebno). Datoteke na servisu OneDrive su vraćene u stanje u kojem su bile prije nego što se dogodio napad. Verzije datoteka stvorene do 30 dana u prošlosti mogu se vratiti u bilo kojem trenutku iz bilo kojeg razloga. Pretpostavlja da su fotografije 4 MB JPG datoteke a dokumenti 0,8 MB Office datoteke.