Location via proxy:   [ UP ]  
[Report a bug]   [Manage cookies]                

Zadnje ažuriranje: Veljača 2020.

Napomena:  Microsoft 365 aplikacije i servisi neće podržavati Internet Explorer 11 početkom 17-tog kolovoza 2021. Dodatne informacije Napominjemo da će Internet Explorer 11 ostati podržani preglednik. Internet Explorer 11 komponenta je operacijskog sustava Windows i slijedi pravilnik o životnom ciklusu za proizvod na kojem je instaliran. 

Radimo na rješavanju problema do kojih bi moglo doći prilikom korištenja sustava Office u sustavu Windows 10. U međuvremenu upotrijebite sljedeća zaobilazna rješenja da biste riješili probleme.

Potrebna vam je dodatna pomoć?
Ako te zaobilazna rješenja ne riješe problem, upotrijebite mogućnosti pri dnu ove stranice za podršku.

Uobičajeni problemi

Problem

Rješenje

Dokumenti sustava Office otvaraju se sporije nakon primjene ažuriranja Windows 10 Fall Creators Update

Windows 10 Fall Creators Update sadrži aktivni antivirusni proizvod koji može dinamički pregledati dokumente sustava Office putem API-ja za antivirusni softver za Office kada ih otvorite. Na taj će način aktivni antivirusni proizvod jednostavnije otkriti zlonamjerne dokumente koji prikrivaju zlonamjerni sadržaj primjenom tehnika kao što je šifriranje dokumenta. Pregled se primjenjuje u svim verzijama dokumenata sustava Office, a može uzrokovati odgodu do jedne sekunde po dokumentu.

Microsoft istražuje taj problem i ovdje će objaviti ažuriranje kada se problem riješi. Da biste saznali više o tom novom ponašanju, pročitajte Uvod u referencu API-ja za antivirusni softver za Office.

Zaslon sustava Windows titra ili bljeska nakon prijave

Možda će vam se prikazati trepteći zaslon ako koristite Microsoft 365 ili Office 2016 16.0.7668.2066, koji je oslobođen maloj grupi kupaca između 1/25 i 1/30. Kao što je 1/31, Microsoft 365 ili Office 2016 međuverzija 16.0.7668.2074 dostupna je i sadrži popravak.

Da biste riješili taj problem, ažurirajte Office na najnoviju verziju. Budući da zaslon titra, morat ćete to učiniti pomoću naredbenog retka. Detalje upute potražite u ovom članku: Zaslon sustava Windows titra ili bljeska nakon prijave.

Nije moguće pronaći aplikacije sustava Office nakon nadogradnje na Windows 10

U sustavu Windows 10 aplikacije sustava Office ne prikvačuju se na izbornik Start ni programsku traku prema zadanim postavkama, ali ih s početnog zaslona i programske trake sustava Windows 10 možete pronaći i otvoriti na nekoliko načina.

Dodatne informacije potražite u članku ne možete pronaći aplikacije sustava Office u sustavima Windows 10, Windows 8 ili Windows 7?.

Nadogradnja na Windows 10 na novim uređajima koji obuhvaćaju Microsoft 365

Ako ste upravo kupili novi uređaj koji sadrži Microsoft 365, preporučujemo da instalirate Office prije nadogradnje na Windows 10.

Nakon nadogradnje na Windows 10 ne možete ispisivati

Možda ćete morati instalirati nove upravljačke programe za svoj pisač. Pokušajte pokrenuti i alat koji uklanja pogreške s pisačem.

Dodatne informacije potražite u sljedećem članku: Rješavanje problema s pisačem.

Potrebna vam je pomoć povezana s licenciranjem i aktivacijom proizvoda

Dodatne informacije potražite u ovom članku: Pogreške zbog nelicenciranog proizvoda u sustavu Office.

Nakon nadogradnje na sustav Windows 10 aplikacije sustava Office prikazane su na monitoru kao vrlo velike ili vrlo male ili je tekst u tim aplikacijama mutan.

Dodatne informacije i rješenje potražite u članku Aplikacije sustava Office prikazuju se u pogrešnoj veličini ili su mutne na vanjskim monitorima.

Poruke o pogreškama

Problem

Rješenje

Prikazuje se pogreška prilikom otvaranja dokumenata sustava Office 2013 nakon nadogradnje sa sustava Windows 7 na Windows 10, kao što je Word doživio pogrešku prilikom pokušaja otvaranja datoteke ili je ta datoteka oštećena i nije je moguće otvoriti.

Da biste riješili taj problem, pokrenite neku od aplikacija sustava Office 2013, kao što je Word, a zatim odaberite datoteka > račun > Mogućnosti ažuriranja > Ažuriranje sada da biste instalirali najnovija ažuriranja.

Dodatne informacije potražite u članku Pogreške prilikom otvaranja dokumenata sustava Office nakon nadogradnje sa sustava Windows 7 na Windows 10.

Problemi u programu Outlook

Problem

Rješenje

Nakon instaliranja Ažuriranje za Windows 10 u povodu godišnjice , povlačenje poruka e-pošte u datotečni sustav ili među mape ne funkcionira.

Taj problem utječe na sve podržane verzije programa Outlook 2010, 2013 i 2016. Može se pojaviti i uz preglednik Mozilla Thunderbird.

Naši inženjerski timovi istražuju taj problem i planiraju objavu popravka u skoroj budućnosti. Kada ih budemo prikupili, dodatne informacije objavit ćemo ovdje.

Nakon instalacije sustava Windows 10 Business Contact Manager (BCM) može prestati funkcionirati zbog problema s upravljanjem grafikonima tijekom registracije okruženja .Net.

Neke značajke programa BCM ovise o okruženju .NET Framework.

Dodatne informacije i razlučivost potražite u članku rušenje programa Business Contact Manager nakon nadogradnje na Windows 10 .

Kada kliknete hipervezu na web-mjesto u programu Outlook 2010 ili Outlook 2007, od vas se traži da navedete Internet Explorer 11 kao zadani preglednik.

Dodatne informacije i razlučivost potražite u članku od vas će se zatražiti da navedete Internet Explorer kada kliknete vezu u programu outlook 2010 ili outlook 2007.

Recite nam kako vam možemo pomoći

Ako ta zaobilazna rješenja ne riješe problem, učinite nešto od sljedećeg:

  • Da biste nam ostavili komentar, u nastavku kliknite okvir Ne u odjeljku Jesu li vam ove informacije pomogle pa upišite svoj komentar.

  • Da biste razgovarali s predstavnikom podrške, u nastavku kliknite gumb Obratite nam se.

  • Da biste potražili pomoć u zajednici korisnika sustava Office, u nastavku kliknite Postavite pitanje zajednici.

  • Da biste dobili dodatne informacije o općenitoj pomoći za Windows 10 i informacije o otklanjanju poteškoća, pročitajte članak: Potrebna vam je pomoć za Windows 10?.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Uključite se u raspravu
Pitajte zajednicu
Traženje podrške
Obratite nam se

Jesu li vam ove informacije bile korisne?

Koliko ste zadovoljni jezičnom kvalitetom?
Što je utjecalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×