Location via proxy:   [ UP ]  
[Report a bug]   [Manage cookies]                

Ako ste se prijavili na office.com i odabrali gumb Instaliraj, umjesto upita za početak instalacije može vam se prikazati poruka Prijeđite na premium verziju.

Zašto mi se prikazuje ta poruka?    To ćete vidjeti jer ste se prijavili u office.com (prikazano u gornjem desnom kutu) nije prepoznat kao račun koji ste povezali sa sustavom Microsoft 365 ili verzijom sustava Office koja nije pretplatna, kao što je Office Home & Business (ili samostalna aplikacija kao što su Project Standard ili Project Professional).

Nećete moći instalirati aplikacije sustava Office za stolna računala dok ne iskoristite ključ proizvoda (ako ste ga dobili uz kopiju) i koristite taj isti račun prilikom prijave u office.com. Taj račun i pridruživanje ključa proizvoda morate učiniti samo jedanput. Dodatne informacije potražite u nastavku.

Poruka za prijelaz na premium verziju nakon odabira gumba Instaliraj Office

Kako instalirati aplikacije tako da možete početi koristiti Microsoft 365 ili Office ovisi o tome kako ste ih nabavili ili ako postoji problem s računom pomoću kojeg ste se prijavili.

Odaberite nešto od sljedećeg:

Kupili ste Microsoft 365 ili Office ili je nedavno omogućeno zajedničko korištenje s vama

Ako ste nedavno kupili ili primili MIcrosoft 365 ili Office, ali ga niste pokušali instalirati, možda niste iskoristili ključ proizvoda (ako ste ga nabavili) i stoga ste propustili korak za povezivanje proizvoda sa svojim Microsoftov račun.

Kako iskoristiti ključ proizvoda i povezati Microsoftov račun ovisi o tome kako ste ga nabavili. Na raspolaganju su vam sljedeće mogućnosti:

  • 1. korak: idite na office.com/setup.

  • 2. korak: slijedite korake na zaslonu da biste dodali postojeći Microsoftov račun ili stvorili novi.

  • 3. korak: unesite ključ proizvoda pa slijedite preostale upute.

Mjesto ključa proizvoda kada Office kupite od prodavača, ali ne na DVD-u

Time ćete dovršiti korak za povezivanje sustava Microsoft 365 ili Office s Microsoftovim računom. Kada god poželite instalirati ili ponovno instalirati aplikacije sustava Office za stolna računala na ovom ili bilo kojem drugom uređaju, prijavite se na office.com i unesite isto korisničko ime i lozinku za Microsoftov račun.

Učinite sljedeće:

1. korak: idite www.microsoftstore.com i prijavite se (gornji desni kut) pomoću Microsoftova računa koji ste koristili za kupnju sustava Office.

2. korak: kada se prijavite, u gornjem desnom kutu odaberite svoje ime, a zatim odaberite Povijest narudžbi.

Treći korak: pronađite jednokratnu kupnju sustava Office ili pojedinačnu aplikaciju sustava Office, a zatim odaberite Instalacija sustava Office da biste pogledali ključ proizvoda (time se zapravo ne instalira Office).

Četvrti korak: ponovno odaberite Instalacija sustava Office u prozoru u kojem se pojavljuje ključ proizvoda.

Peti korak: na pozdrav. Nabavite Office pratite upute da biste se ponovno prijavili i povezali ključ proizvoda s Microsoftovim računom.

Prikazuje stranicu Povijest narudžbi u trgovini Microsoft Store

Time ćete dovršiti korak za povezivanje sustava Microsoft 365 ili Office s Microsoftovim računom. Nakon toga u bilo kojem trenutku morate instalirati ili ponovno instalirati aplikacije za stolna računala na ovom ili bilo kojem drugom uređaju, prijavite se na office.com i unesite isto korisničko ime i lozinku za Microsoftov račun.

Ne obuhvaća svaka verzija sustava Microsoft 365 ili Office ključ proizvoda, ali ako je vaš bio uključen u poruku e-pošte s potvrdom narudžbe ili povijest narudžbi od internetskog prodavača u kojem ste kupili Microsoft 365 ili Office. Kada pronađete ključ, slijedite upute u nastavku da biste ga iskoristili.

  • 1. korak: idite na office.com/setup.

  • 2. korak: slijedite upute na zaslonu da biste dodali ili stvorili novi račun.

  • 3. korak: unesite ključ proizvoda pa slijedite preostale upute.

Time ćete dovršiti korak za povezivanje licence s Microsoftovim računom. Nakon toga u bilo kojem trenutku morate instalirati ili ponovno instalirati aplikacije na ovom ili bilo kojem drugom uređaju, prijavite se na office.com i unesite isto korisničko ime i lozinku za Microsoftov račun.

Neke verzije sustava Office kupljene putemMicrosoft Workplace Discount Program #x1 ne trebaju račun. Pročitajte članak Instalacija ili ponovna instalacija sustava Office putem microsoftova programa za popust na radno mjesto.

Ne možete se sjetiti koji ste Microsoftov račun povezali sa sustavom Microsoft 365 ili Office

Pročitajte članak Zaboravio sam korisničko ime ili lozinku za račun koji koristim uz Microsoft 365 ili Office.

Prijavili ste se pomoću pogrešnog računa i želite se odjaviti

U gornjem desnom kutu prozora provjerite pomoću koje ste se adrese e-pošte prijavili. Moguće je, primjerice, da ste prijavljeni pomoću osobnog računa Microsoftov račun umjesto računa tvrtke ili obrazovne ustanove i verzije sustava Microsoft 365 ili Office koju pokušavate instalirati dobili ste putem tvrtke ili obrazovne ustanove.

Odjavite se pa se prijavite pomoću računa tvrtke ili obrazovne ustanove. Ako pak pokušavate instalirati kućnu verziju sustava Microsoft 365 ili Office, odjavite se pa se prijavite pomoću odgovarajućeg Microsoftova računa.

  1. U gornjem desnom kutu odaberite ime pomoću kojega ste se prijavili, a zatim odaberite Odjava.

  2. Ponovno se prijavite pomoću odgovarajućeg računa na office.com.

Ako ste sigurni da ste se prijavili pomoću odgovarajućeg računa, odaberite Obratite nam se pri dnu stranice da biste se obratili službi za podršku.

Pokušavate instalirati stariju verziju, kao što je Office 2010 ili Office 2011 za Mac

Da biste instalirali stariju verziju sustava Office, pročitajte članke Instalacija sustava Office 2010, Instalacija sustava Office za Mac 2011 ili Instalacija sustava Office 2007.

Da biste koristili besplatne aplikacije sustava Office Online, pogledajte odjeljak u nastavku.

Nemate vlastitu Microsoft 365 ili verziju sustava Office koja nije pretplatna (ili samostalnu aplikaciju kao što je Project Standard)

Da biste instalirali aplikacije sustava Office za stolna računala office.com, potrebna vam je pretplata naMicrosoft 365 ili verzija koja nije pretplatna, kao što je Office Home & Business ili Office Home & Student.

Ako nemate neku od tih verzija sustava Office, možete odmah kupiti Office ili pokrenuti jednomjesečnu besplatnu probnu verziju sustava Microsoft 365.

Kupite ili isprobajte Microsoft 365

Još niste spremni? Koristite besplatne aplikacije sustava Office u pregledniku.

  1. Idite na office.com i prijavite se pomoću Microsoftova računa.

  2. Odaberite besplatnu internetsku aplikaciju koju želite koristiti. Dodatne informacije potražite u članku Početak rada sa servisom Office.com.

Dodatne informacije

Koji račun koristim uz Office i zašto mi je potreban?

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Uključite se u raspravu

PITAJTE ZAJEDNICU >

Traženje podrške

OBRATITE NAM SE >

Jesu li vam ove informacije bile korisne?

Koliko ste zadovoljni jezičnom kvalitetom?
Što je utjecalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×