Location via proxy:   [ UP ]  
[Report a bug]   [Manage cookies]                

Pokrenite aplikacije izravno u pregledniku

Microsoft Edge ima ugrađenu aplikaciju Microsoft 365 aplikacije kojoj možete jednostavno pristupiti sa stranice nove kartice.

Pokušajte odmah

Pokretač Microsoft 365 aplikacija izbornik je aplikacija i servisa za koje imate licencu i otvara se kada odaberete ikonu pokretač aplikacije na Ikona pokretača aplikacija u sustavu Office 365 Office.com. Pokretač aplikacija olakšava otvaranje aplikacija i prebacivanje s jedne aplikacije na drugu tako da istaknete nedavno korištene aplikacije i omogućite brz pristup nedavnim internetskim Office dokumentima.

Izgledat će ovako:

Prozor preglednika u kojem je otvoren pokretač aplikacija sustava Office 365

Kako se koristi pokretač aplikacija?

Na Microsoft 365 aplikacije odaberite pločicu da biste otvorili tu aplikaciju ili uslugu. Na primjer, možete odabrati Outlook da biste otvorili e-poštu ili uslugu OneDrive da biste otvorili OneDrive za tvrtke ili obrazovne ustanove biblioteku.

Možete i brzo otvoriti sve Office dokumente na kojima ste nedavno radili ili stvoriti novi tako da kliknete gumb Novo i odaberete aplikacija Office. Ti se dokumenti automatski pohranjuju na OneDrive.

Kada prvi put pregledavate pokretač aplikacija, prikazat će vam se temeljne Office aplikacije, kao i aplikacije koje vam je tvrtka ili ustanova dodala na vrhu. Ako ih ne koristite, možete jednostavno otkvačiti bilo koju od tih aplikacija. Samo odaberite trotočje na desnoj strani naziva aplikacije (...) a zatim odaberite Otkvači. Kada počnete koristiti aplikacije, zadnje korištene aplikacije automatski se prikvače na pokretač aplikacija.

Da biste vidjeli abecedni popis svih dostupnih aplikacija, odaberite Sve aplikacije.

Napomene: 

  • Neke se aplikacije možda neće prikazati u odjeljku pokretač aplikacije prije aktivacije tih značajki (a to obično čine administratori sustava Microsoft 365). Na primjer, ako vaš administrator sustava Microsoft 365 nije aktivirao uslugu SharePoint Online, u odjeljku pokretač aplikacije nećete vidjeti Delve.

  • Možda ćete vidjeti neke od sljedećih pločica ili neke druge u pokretač aplikacije, ovisno o tome što je uključeno u pretplatu. Niste sigurni što sve obuhvaća? Pročitajte članak Microsoft 365 koji proizvod ili licencu tvrtke imam?

  • Preporučujemo vam korištenje preglednika Microsoft Edge u sustavu Windows 10, a ako nemate Windows 10, pokušajte koristiti najnovije verzije preglednika Mozilla Firefox ili Google Chrome.

Pločica

Funkcija

Outlook

Otvara poštu i kalendar u programu Outlook na webu.

OneDrive

Vodi vas u OneDrive za tvrtke ili obrazovne ustanove biblioteku (pročitajte članak Što je OneDrive za tvrtke?).

Word ili Word za web

Stvara novi dokument programa Word u prozoru preglednika (Word za web) koji se automatski sprema u biblioteku servisa OneDrive za tvrtke ili obrazovne ustanove (pogledajte Novosti u programu Word).

Excel ili Excel za web

Stvorite novu Excel radnu knjigu u prozoru preglednika (Excel za web) koja se automatski sprema u biblioteku servisa OneDrive za tvrtke ili obrazovne ustanove (vidite Novosti u programu Excel Online).

PowerPoint ili PowerPoint za web

Stvara novu prezentaciju programa PowerPoint u prozoru preglednika (PowerPoint za web) koja se automatski sprema u biblioteku servisa OneDrive za tvrtke ili obrazovne ustanove (pročitajte članak Osnovni zadaci u aplikaciji PowerPoint za web).

OneNote ili OneNote za web

Otvara bilježnicu programa OneNote u prozoru preglednika (OneNote za web) koja se automatski sprema u biblioteku servisa OneDrive za tvrtke ili obrazovne ustanove (pročitajte članak Osnovni zadaci u aplikaciji OneNote za web).

SharePoint

Otvara SharePoint u kojemu možete zajednički koristiti svoje dokumente, surađivati s drugima,organizirati projekte i timove te otkrivati osobe i informacije (pročitajte članak Početak rada sa sustavom SharePoint).

Teams

Otvara servis Teams – radni prostor u čijem je središtu čavrljanje (pročitajte članak Brzi početak rada sa servisom Microsoft Teams).

Yammer

Vodi vas na Yammer, društvenu mrežu vaše tvrtke ili ustanove (pogledajte Pozdravite Yammer).

Admin
(Dostupno samo Microsoft 365 administratorima)

Vodi vas u centar za administratore (za dodatne informacije pročitajte ovaj članak).

Dodatne informacije

Personalizacija Microsoft 365 iskustva

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Uključite se u raspravu

PITAJTE ZAJEDNICU >

Traženje podrške

OBRATITE NAM SE >

Jesu li vam ove informacije bile korisne?

Koliko ste zadovoljni jezičnom kvalitetom?
Što je utjecalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×