Location via proxy:   [ UP ]  
[Report a bug]   [Manage cookies]                
zamjenski tekst

Savjet: Videozapis nije na vašem jeziku? Pokušajte odabrati Titlanje Gumb za skrivene titlove .

Prijavite se pomoću Microsoftova računa ili računa tvrtke ili škole

Da biste na web-mjestu Office.com najbolje koristili, prijavite se pomoću istog Microsoftovaračuna ili računa tvrtke ili škole koji koristite Office.

  • Microsoftov račun    To je adresa e-pošte koju koristite za prijavu na Microsoft services npr. Outlook.com ili čak Xbox Live. Zove se vaš Microsoftov račun, ali ne mora biti Microsoftova adresa e-pošte; to je adresa e-pošte koju želite koristiti – na isti način na koji se prijavite na bilo koji broj servisa na webu, kao što su Facebook ili Twitter.

  • Račun za posao ili školu    To je račun koji vam je dodijelio netko iz vaše tvrtke ili ustanove i pomoću čega se prijavite da biste pristupili raznim Microsoft 365 koje nudi vaša tvrtka ili ustanova.

Nakon prijave pohranite sve dokumente, proračunske tablice, prezentacije i bilježnice koje stvorite u Office za web u biblioteci OneDrive. Potom možete zajednički koristiti Office putem veze i raditi na njima s drugim osobama u stvarnom vremenu. Ta značajka suradnje omogućuje vam da istovremeno radite zajedno i odmah vidite promjene drugih.

Rad na internetu

Početna stranica servisa Office.com početni je zaslon za produktivnost na internetu.

Jednostavno se prebacite među servise odabirom pokretača aplikacija Ikona pokretača aplikacija u sustavu Office 365 u gornjem lijevom kutu stranice i kliknite ikonu aplikacije da biste:

  • Stvaranje i zajedničko korištenje Office dokumenata (Word za web, Excel za web, PowerPoint za web ili OneNote za web )

  • pohranili, otvorili i zajednički koristili datoteke na internetu (OneDrive)

  • slali i primali e-poštu (Outlook.com)

  • održavali kalendar na internetu (Kalendar)

  • upravljali popisom kontakata (Osobe)

Pokretač aplikacija sustava Office

U Microsoftovim predlošcima pronaći ćete mnogo besplatnih predložaka pa ne morate početi ispočetka svaki put kada stvorite letak, kalendar, proračun, fakturu, školski projekt, fotoalbum ili mnoge druge vrste dokumenata.

Office za web se u web-pregledniku ne može ništa preuzeti ni instalirati, ali ako imate licencu za stolna računala za Office, možete i otvarati i nastaviti raditi na internetskim dokumentima spremljenima u OneDrive pomoću aplikacija Office instaliranih na računalu. Saznajte više na stranici OneDrive videotečavanja.

Korištenje Office za web s aplikacijama za Office računala

Office za web je za rad na internetu i s bilo kojeg mjesta, ali možete se i jednostavno premjestiti na aplikacije za stolna računala s potpuno istaknutom verzijom – bez napuštanja dokumenta. Dodatne informacije o premještanju između web-aplikacija i aplikacija za stolna računala potražite u članku Dizajn i uređivanje članaka ili članak o radu u vodičima za brzi početak rada na webu.

Upravljanje Office

Da biste upravljali Office proizvodom ili ako želite instalirati ili ponovno instalirati Office, odaberite ikonu slike u gornjem desnom kutu prozora preglednika, a zatim odaberite Prikaz računa ili Moj račun. Nakon toga idite na odgovarajuću stranicu za račun na koji ste prijavljeni.

Nadzorna ploča Microsoftova računa

Snimka zaslona nadzorne ploče Microsoftova računa

Portal računa za posao ili školu

Snimka zaslona portala Moj račun

Poznati resursi sustava Office i dalje su dostupni

Informacije o proizvodu

Microsoftovi predlošci

Pomoć za Office

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Uključite se u raspravu

PITAJTE ZAJEDNICU >

Traženje podrške

OBRATITE NAM SE >

Jesu li vam ove informacije bile korisne?

Koliko ste zadovoljni jezičnom kvalitetom?
Što je utjecalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×