Location via proxy:   [ UP ]  
[Report a bug]   [Manage cookies]                
Povezane teme
×
We couldn’t sign you in
Select the account you want to use.

Ako imate pretplatu na Microsoft 365, možete se daljinski odjaviti iz sustava Office na PC-ju ili Macu iz bilo kojeg web-preglednika da biste deaktivirali instalaciju. Budući da će vas Office automatski odjaviti s uređaja da biste ostali unutar ograničenja prijave, više ne morate koristiti taj postupak za oslobađanje instalacija. Dodatne informacije potražite u članku Kako funkcionira prijava u sustavu Microsoft 365.

Napomena: Odjavom iz sustava Office nećete deinstalirati Office, ukloniti dokumente sustava Office ni otkazati pretplatu Microsoft 365 office.

Ako niste sigurni je li vaša verzija sustava Microsoft 365 za kućnu ili poslovnu upotrebu, pročitajte članak Tarife sustava Office.

Microsoft 365 Family ili Personal

  1. S bilo kojeg uređaja idite na Microsoft račun, stranica Instalacije i prijavite se Microsoft računom ako se to od vas zatraži.

  2. U odjeljku Uređaji odaberite Odjava iz sustava Office pokraj uređaja.

    Može potrajati do 72 sata da Office otkrije da ste se odjavili na daljinu.

Napomena: Upute za otkazivanje pretplate potražite u članku Otkazivanje pretplate na Microsoft 365.

Microsoft 365 za tvrtke

  1. Na bilo kojem uređaju idite na https://portal.office.com/Account/#home i prijavite se pomoću račun tvrtke ili škole, ako se to od vas zatraži.

  2. Na pločici Aplikacije & sustava Office odaberite Prikaz aplikacija i uređaja.

  3. U odjeljku & uređaja odaberite strelicu prema dolje pokraj mogućnosti UREĐAJI da biste vidjeli uređaje na kojima je instaliran Office.

  4. Odaberite Odjava pokraj uređaja.

    Može potrajati do 72 sata da Office otkrije da ste se odjavili na daljinu.

Napomena: Da biste otkazali pretplatu, pročitajte članak Otkazivanje Office 365 za tvrtke.

Kada se odjavite iz sustava Office, i dalje možete pregledavati i ispisivati dokumente s tog uređaja, ali ih nećete moći uređivati ni stvarati nove. Ako želite koristiti Microsoft 365 na uređaju, morat ćete se prijaviti da biste Microsoft 365 kada se to od vas zatraži.

Ne postoji način deaktiviranja sustava Office Home & Student, Office Home & Business, Office Professional ili pojedinačnih aplikacija sustava Office. Umjesto toga morate ponovno instalirati i aktivirati pomoću postupka opisanog u članku Aktivacija nakon ponovne instalacije sustava Office.

Da biste deinstalirali Office, pročitajte članak Deinstalacija sustava Office s PC-jaili Deinstalacija sustava Office za Mac.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Uključite se u raspravu
Pitajte zajednicu
Traženje podrške
Obratite nam se

Jesu li vam ove informacije bile korisne?

Koliko ste zadovoljni jezičnom kvalitetom?
Što je utjecalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×