Location via proxy:   [ UP ]  
[Report a bug]   [Manage cookies]                
Povezane teme
×
We couldn’t sign you in
Select the account you want to use.

Važno: Kada odaberete mogućnost aktivacije sustava Office putem telefona, možda će se prikazati sljedeća pogreška: Aktivacija putem telefona više nije podržana za proizvod. Da biste aktivirali Office putem telefona, nazovite brojeve za određenu državu ili regiju navedene u ovom članku.

U većini slučajeva trebat će vam ključ proizvoda da biste aktivirali Office 2010. Potrebna vam je pomoć u pronalaženju ključa proizvoda?

Aktivacija sustava Office 2010 na mreži

  1. Kliknite Datoteka > Pomoć > Aktiviraj ključ proizvoda.

    Ako ne vidite gumb Aktiviraj ključ proizvoda, softver je već aktiviran i ne morate ništa učiniti.

  2. Slijedite upute u čarobnjaku za aktivaciju.

Ako koristite aktivaciju putem interneta, a imate sporu vezu, možda ćete softver morati aktivirati putem telefona.

Aktivacija sustava Office 2010 putem telefona

  1. U čarobnjaku za aktivaciju odaberite Želim aktivirati softver telefonom.

  2. Nazovite brojeve za određenu državu ili regiju navedene u ovom članku.

    Gluhim osobama i osobama oštećena sluha dostupne su usluge Microsoftova tekstnog telefona (TT/TTY). Ako se nalazite u SAD-u, pomoću TT/TTY modema nazovite broj (800) 718-1599. U drugim državama pomoću TT/TTY modema nazovite (716) 871-6859. TT/TTY usluga dostupna je samo na engleskom jeziku.

  3. Kada pozivate centar za aktivaciju, zatražit će se ID instalacije (prikazuje se na ekranu) i druge važne informacije. Nakon potvrde instalacije ID-ja primit ćete ID potvrde.

  4. U čarobnjak za aktivaciju unesite ID potvrde u za to predviđen prostor pri dnu zaslona, a zatim pritisnite ENTER.

Savjet: Ako i dalje nije moguće aktivirati Office, nazovite broj za aktivaciju, ali nemojte ništa upisivati ni govoriti. Bit ćete preusmjereni nekome tko može vam pomoći.

Aktiviranje sustava Office 2010 na drugom ili vraćenom računalu

Vaša vam licenca za Office 2010 omogućuje ponovnu instalaciju sustava Office na isto računalo, dok vam neke licence omogućuju aktivaciju sustava Office na većem broju računala. No ako pokušate aktivirati Office i dobijete poruku da ste ga instalirali previše puta, upotrijebite mogućnost telefonske aktivacije u čarobnjaku za aktivaciju da biste se obratili tehničaru za podršku. Da biste saznali više o tome što je dopušteno licencnim odredbama, pročitajte licencne odredbe za Microsoftov softver svoga proizvoda sustava Office.

Što će se dogoditi ako ne aktivirate Office 2010

Ako ne aktivirate softver, vremenom Office 2010 prelazi u načinu rada sa smanjenom funkcionalnošću koji omogućuje otvaranje datoteka za pregled, ali ne i za uređivanje. Softver i dalje možete aktivirati tako da otvorite Datoteka > Pomoć > Aktiviraj ključ proizvoda. U čarobnjaku za aktivaciju odaberite mogućnost za aktivaciju putem telefona, a kada nazovete broj za aktivaciju, nemojte ništa upisivati ni govoriti. Bit ćete preusmjereni nekome tko može vam pomoći.

Aktivacija količinskog izdanja sustava Office

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Uključite se u raspravu
Pitajte zajednicu
Traženje podrške
Obratite nam se

Jesu li vam ove informacije bile korisne?

Koliko ste zadovoljni jezičnom kvalitetom?
Što je utjecalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×