Location via proxy:   [ UP ]  
[Report a bug]   [Manage cookies]                
Premium predlošci

Brže obavite više uz Microsoft 365

Brzo stvarajte i zajednički koristite sadržaj koji se ističe, upravljajte rasporedom s lakoćom, bez napora se povežite s drugima i uživajte u miru – sve to sa sustavom Microsoft 365.

Isprobajte mjesec dana besplatno

Žena gleda list programa Excel

Pratite svoje dionice

Koristite povezane vrste podataka, da biste pratili i analizirali podatke o dionicama. Ili analizirajte trendove na temelju zemljopisnih regionalnih shema.

Istražite dionice i zemljopisne podatke u programu Excel

slika dokumenta programa Word koji je otvoren na računalu

Provedite svoje ideje u djelo

Koristite Microsoft Uređivač, gramatički alat u pretplati na Microsoft 365, da biste stvorili profesionalne dokumente i prezentacije.

Početak rada s uređivačem Editor

Ilustracija sefa i datoteka

Zaštitite ono što je važno

Zaštitite svoje najvažnije datoteke, kao što su putovnica, vozačka dozvola ili podaci o osiguranju, uz pomoć OneDrive osobnog sefa.

Počnite koristiti osobni sef

Ikona programa Microsoft Defender.

Upoznajte Microsoft Defender

Zaštitite svoj digitalni život i sve svoje uređaje – Windows, Mac, iOS ili Android – da biste vi i vaša obitelj mogli biti mirniji.

Početak rada

Zajedničko korištenje pretplate

Pretplatu na Microsoft 365 Family možete zajednički koristiti s najviše pet osoba. Svi koji dijele mogu uživati u premium aplikacijama Microsoft 365 na svim svojim uređajima, 1 TB prostora OneDrive pohrane u oblaku, 60 Skype minuta mjesečno i naprednoj sigurnosti.

Započnite zajedničko korištenje

Obavite to predivno pomoću predložaka

Pronađite tisuće premium i pametnih predložaka i počnite s onim što vam je potrebno, primjerice kalendarima, životopisima, izvješćima, brošurama, biltenima, proračunima, planerima, tablicama za praćenje, pozivnicama i letcima za sve moguće prilike.

Istražite premium predloške

snimke zaslona vrhunskih predložaka za kalendar, događaj i raspored.