Location via proxy:   [ UP ]  
[Report a bug]   [Manage cookies]                
Sadržaj
×

Napomena: Ako tražite rješenja za poteškoće sa servisom Windows Update, pogledajte odjeljak Rješavanje problema sa servisom Windows Update.

Možete unaprijed naručiti neke stavke trgovine Microsoft Store koje još nisu dostupne. Da biste to učinili, morate imati mogućnost plaćanja, kao što je kreditna kartica u datoteci na Microsoftovu računu ili dovoljno novca na računu za pokrivanje kupnje.

Ako na Microsoftovu računu koristite novac, preporučujem da u evidenciji držite kreditnu karticu kao pričuvni način plaćanja. Ako iznos na računu padne ispod ukupne cijene prednarudžbe, pričuvni način plaćanja pokrit će razliku do 100% iznosa. 

Kliknite mogućnost u nastavku da biste saznali više o tome kako funkcionira postupak prednarudžbe:

Za digitalna preuzimanja

Ako koristite novac na Microsoftovu računu, naplatit ćemo vam odmah. Ako koristite bilo koji drugi način plaćanja, uključujući pričuvni način plaćanja, naplata se može izvršiti do 10 dana prije datuma izdavanja.   Dodatne informacije potražite u članku Kupnja digitalnih igara na servisu Xbox One FAQ.

Za artikle koje vam isporučujemo

Ako koristite novac na Microsoftovu računu, naplatit ćemo vam odmah. Ako koristite bilo koji drugi način plaćanja, uključujući pričuvni način plaćanja, naplatit ćemo vam kad se artikl isporuči.

Možete promijeniti način plaćanja prednarudžbi ili promijeniti podatke za naplatu (kao što je datum isteka kreditne kartice) u bilo kojem trenutku prije izdavanja računa za prednarudžbu.  

 1. Prijavite se u account.Microsoft.com/orders pomoću Microsoftova računa.

 2. U odjeljku Povijest narudžbi nađite prednarudžbu pa odaberite Promjena načina plaćanja.

 3. Odaberite drugi način plaćanja ili dodajte novi.

Možete također provjeriti datum izdavanja i status prednarudžbe u odjeljku Pojedinosti

Svaku prednarudžbu možete otkazati na webu.

 1. Prijavite se u Povijest narudžbe pomoću Microsoftova računa i potražite unaprijed porudžbinu.

 2. Odaberite Odustani i slijedite upute na zaslonu.

Dodatne informacije o otkazivanju narudžbe ili prednarudžbe potražite u članku Otkazivanje narudžbe ili prednarudžbe iz trgovine Microsoft Store.

Ako otkažete prednarudžbu nakon naplate, ali prije izdavanja, obradit ćemo to kao povrat novca. Da biste saznali status povrata novca, pogledajte Dohvaćanje statusa vraćanja kupljenih artikala i povrata novca u trgovini Microsoft Store.

Dodatne informacije o tome kako tražiti povrat novca potražite u članku Vraćanje proizvoda koje ste kupili u trgovini Microsoft Store radi zamjene ili povrata novca.

Ako dobijete obavijest da smo pokušali naplatiti vašu prednarudžbu, no nije nam uspjelo, slijedite korake u poruci koju ste primili ili kako je prikazano ovdje.

 1. Prijavite se u account.Microsoft.com/orders pomoću Microsoftova računa.

 2. U odjeljku Povijest narudžbi nađite prednarudžbu pa odaberite Promjena načina plaćanja.

 3. Odaberite drugi način plaćanja ili dodajte novi.

Ako nemate drugi način plaćanja, pokušat ćemo naplatiti preko trenutačne mogućnosti plaćanja još dva puta prije izdavanja prednarudžbe. Ako i dalje ne možemo izvršiti naplatu, prednarudžba će se otkazati.  

Dodatne informacije o računu ili neočekivanim troškovima potražite u pomoći za Microsoftov račun i Microsoftovim troškovima na kreditnoj kartici

Nadogradite PC na najnoviju verziju sustava Windows 10.

 1. Odaberite započni > Postavke > Ažuriranje & sigurnosti .

 2. Na kartici Windows Update odaberite Provjeri ima li ažuriranja.

 3. Ako ima ažuriranja, instalirajte ih.

Ako je artikl objavljen, no ne vidite ga u odjeljku Moje igre i aplikacije, pokušajte sljedeće:

 • Idite na stranicu s igrama u trgovini Microsoft Store . Ako je tipka koja je obično označena Kupi sada Instaliraj, odaberite je da biste instalirali artikl.

 • Provjerite Povijest redoslijeda da biste provjerili je li narudžba prošla. Ako jest, no i dalje ne možete naći artikl, obratite se podršci za Microsoft Store.

Ako želite vidjeti kad će se isporučiti vaš paket, možete pratiti svoju narudžbu iz trgovine Microsoft Store.

Jamstvo cijene prednarudžbe

Najavljena cijena za prednarudžbe može se povećati ili smanjiti prije datuma izdavanja proizvoda. Ipak će vam se naplatiti samo najniža ponuđena cijena iz razdoblja između trenutka vaše prednarudžbe i datuma izdavanja proizvoda.

Jamstvo cijene prednarudžbe vrijedi samo za fizičke artikle koji se mogu unaprijed naručiti i njihove cijene ponuđene u trgovini Microsoft Store. Ne odnosi se na digitalne artikle iz trgovine Microsoft Store ni artikle i cijene koje nude drugi prodavači, cijene koje uključuju poreze ili troškove isporuke ili tipografske pogreške.

Za ponude prednarudžbi po procijenjenoj umjesto službenoj cijeni jamstvo cijene prednarudžbe vrijedi i temeljit će se samo na službenoj cijeni artikla prilikom najave.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Uključite se u raspravu
Pitajte zajednicu
Traženje podrške
Obratite nam se

Jesu li vam ove informacije bile korisne?

Koliko ste zadovoljni jezičnom kvalitetom?
Što je utjecalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×